xhonek 26 Posted May 24, 2013 O siema Cela! Powoli ludzie zaczynają się schodzić tu :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 24, 2013 O, ktoś chyba niedaleko mnie. Nareszcie. Hej, mamy nadzieję że weźmiesz czynny udział w życiu forum :) Miłego dnia. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 24, 2013 Cześć Tomku ! Mam nadzieję, że u nas Ci się spodoba ;). Btw. Czy ty przypadkiem nie jesteś z? Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted May 24, 2013 A to ma jakieś złe znaczenie? :D Mam nadzieję, że nie. :) W ogóle po co poruszać te tematy. Tutaj jesteśmy na DE. A ja jestem fanem NW. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 24, 2013 Nie nie, my nic nie mamy do nich ;). Wszyscy jesteśmy fanami NW i to się liczy. Tak mi się nick skojarzył i zapytałam. Przepraszam. Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted May 24, 2013 Nie ma za co przepraszać przecież. :) Bałem się tylko złych skojarzeń, choć czułem że temat będzie poruszony. Dzięki za miłe przyjęcie i oby tak dalej. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 24, 2013 No proszę - witaj Tomku! :) Cieszę się, że do nas dołączyłeś! :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 24, 2013 Hejka Tomek! Wieliczka strasznie blisko Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 24, 2013 Czeeeść Tomeeeek (kocham to :D ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 24, 2013 Cześć, Tomku. Nie zamierzam cię mordować. Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted May 24, 2013 Nawet jeśli nie znajdziesz pracy? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 24, 2013 Wtedy się zastanowię. Możliwe, iż dostaniesz wiadomość: "Tu Morderca". Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 24, 2013 Ona mnie już dusiła, ale jak widzisz, żyję, więc nie ma co się martwić :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 24, 2013 Hej Cela XD I Ty tutaj? No proszę. Fajnie że dołączyłeś. Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted May 24, 2013 Hej, hej :) Miło, że dołączyłeś do nas :) Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted May 24, 2013 Witam wszystkich nie witanych ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 26, 2013 Delikatnie spóźnione, z powodu pobytu w Finlandii, ale zawsze jakieś powitanie: hej, Cela! Miłego pobytu w naszym wariatkowie :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 31, 2013 Witajcie nazywam się Marcin i jestem nowy na tym wspaniałym forum nowy :))) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 31, 2013 witaj, Marcinie :) baw się dobrze, pisz dużo i zostań z nami jak najdłużej :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 31, 2013 Witaj Marcin i miłego buszowania w Nightwishowej Krainie Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 31, 2013 Witaj Marcin, już nie jesteś taki nowy, bo już nasz;) Baw się z nami dobrze w akompaniamencie Najtłiszka:) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 31, 2013 po to się zarejestrowałem by z wami się bawić wyrażać uczucia co do nasze go Nightwisha :))) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted May 31, 2013 Witaj Marcin :), my się już chyba znamy ;), fajnie że zdecydowałeś się zarejestrować. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 31, 2013 no pewnie kojarzę twój avek z lasta i z facebooka :))) pomóżcie jak mogę zrobić by moje piosenki z last.fm które słucham były pokazywane? :) Share this post Link to post Share on other sites