Milla 2534 Posted January 16, 2016 Ojej, Anulka ^^ Żebyś zawsze była tak pozytywna, jak jesteś, i... no, przedmówcy już zdążyli wspomnieć o tej Twojej słynnej energiczności ^^ Udanych eksperymentów kulinarnych, dobrej muzyki, szalonych koncertów, żeby rodzinka nie była przesadnie męcząca... Wszystkiego najlepszego ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted January 16, 2016 Kochana Aniu! Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci pełnienia marzeń, samej dobrej muzyki (chciałabym usłyszeć jak śpiewasz ^^) oraz szczęśliwych chwil spędzonych z rodziną i przyjaciółmi. I oczywiście momentów "tylko dla siebie" ;) Uśmiechnięta i pozytywna już jesteś... I zawsze taka bądź! 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted January 17, 2016 Moi kochani :)! Dziękuję Wam serdecznie za wszystkie życzenia i wiele miłych słów! Wierzę w to, że się spełnią! Dzięki takim ludziom jak Wy, mam jeszcze więcej tej swojej pozytywnej energii i jak widać zarażam nią innych! Chce mi się działać, wciąż rozwijać i coś tworzyć :P. To wszystko daje mi olbrzymią motywację. Chociaż często brak mi czasu, jestem zabiegana i zajęta codziennym życiem, to wiem, że na Dream Emporium zawsze znajdę chwilę wytchnienia, ciekawe prace, fajną muzykę, miłych ludzi i duuuużo dobrej zabawy! Dziękuję pięknie ! Jesteście cudowni :D! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted January 24, 2016 Wszystko najlepszego, Nimfo :D Spełnienia marzeń, dużo dobrej metalowej muzyki i wszystkiego innego,czego pragniesz ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 24, 2016 Nymph nasza kochana, wierna Drimempiriowiczko życzę Ci dużo wspaniałych przygód i niezachwianego zadowolenia z codzienności- sto lat:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 24, 2016 Nymph. Dobrej muzyki, jedzenia, miłości, koncertów, przytulania, i żeby Ci się życie małżeńskie z Evi układało. Stóweczka, kochana, niech Moc będzie z Tobą :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 24, 2016 Nymph, ledwo się nawróciłaś do nas, a już kolejna okazja do świętowania! Wszystkiego najlepszego, pramatko! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted January 24, 2016 Wszystkiego naj naj, Nymph! ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 24, 2016 Spełnienia marzeń, Nymph! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 24, 2016 Najlepszego, Nymph :D Wszystkiego, wszystkiego Nightwishowego ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted January 24, 2016 Wszystkiego najlepszego, Nymphetamine :)! Spełnienia wszelkich marzeń! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted January 24, 2016 Wszystkiego najlepszego, Nymph! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted January 24, 2016 Wszystkiego najlepszego, Nymphetamine! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted January 24, 2016 100 lat Nymph ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 25, 2016 Dziękuje wszystkim za życzenia! ;* Ślę buziaki i uściski! Jesteście kochani ^^ Mam nadzieję, że się spełnią ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted February 5, 2016 Scavenger, wszystkiego najlepszego! Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted February 5, 2016 Wszystkiego najlepszego, Scavenger! :) Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted February 7, 2016 Marjo, wszystkiego najlepszego! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 7, 2016 Spełnienia marzeń, Marja! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 7, 2016 Nasza Marja ma dziś swoje święto, życzę Ci aby magia Najtłisza wypełniała Ci wszystkie ważne chwile- tak jest pięknie:) Sto lat! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 7, 2016 Marja wszystkiego dobrego! Zdrowia, zadowolenia z życia i spełnienia wszystkich marzeń! ; ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted February 7, 2016 Spełnienia marzeń, Marja! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 7, 2016 Best najtłiszys, Marjo :) Niech Moc będzie z Tobą :) Jej, ten moment, kiedy dociera do ciebie, że rejestrując się na DE, miałaś lat trzynaście, a teraz swoje piętnaste urodziny obchodzi kartofelek z rocznika 2001... To przez te załamania w czasoprzestrzeni, mówię Wam! 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 7, 2016 Hyvää syntymäpäivää, Marja! :) Emi, to na pewno te załamania. One tak spiskują przeciwko nam, bo chcą przejąć władzę nad światem! 1 Share this post Link to post Share on other sites