Guest Simo Posted January 27, 2014 A uda Ci się być w Poznaniu w marcu?! Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 27, 2014 Miejmy nadzieję, że owszem. No już, szykuj się na prezent. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 27, 2014 Uda się, uda :)) Trzecia Strona ma nie dać rady, Paula? :) Najlepszego! 18 to już starość... Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 27, 2014 1oo lat, Simo. 18 urodziny? Więc życzę ci z tej okazji abyś był rozsądny, odpowiedzialny i abyś mądrze czerpał z tej dorosłości. Ale żebyś w tym wszystkim umiał też zachować to szaleństwo, którego tyle w tobie jest :) Żebyś był szczęśliwy, zakochany i kochany, otoczony przyjaciółmi (tymi prawdziwymi) i zawsze uśmiechnięty. Tak, zawsze. Nawet jak życie rzuca ci kłody pod nogi, to śmiej się mu w twarz i idź dalej przed siebie ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 5, 2014 Scav wszystkiego najlepszego:) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 5, 2014 Wszystkiego Najlepszego Scav :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 5, 2014 Wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń Scavenger : ) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 5, 2014 Najlepszego Scav :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 5, 2014 Wszystkiego najlepszego Scav! Dużo herbaty! :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 5, 2014 Wszystkiego naj, tęczowa łowieczko! :happy: I podpisuję się pod Madziowym "dużo herbaty" :> Jejku, wszyscy się starzeją... Za trzy lata będę pełnoletnia... Jejku ;____; Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 5, 2014 Najlepszego Scav! :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 5, 2014 Dużo herbatki i jednorożców Mareczku :> i wejdź wreszcie na aska xD / Invi&Fik Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted February 6, 2014 O... dziękujęęęę najmocniej ♥ Trochę mnie na forum nie było, bo czasu nie miałem i wczoraj zapomniałem wejść, więc tym bardziej dziękuję za pamięć. :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 6, 2014 To ja będę spóźniona, tato, wybacz. ;) Hyvää syntymäpäivää! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted February 6, 2014 No właśnie...też się spóźniłem. Wczoraj nie wszedłem... i tak to już jest! Wszystkiego najlepszego i tylu lat ile chcesz! Życzę Ci byś kiedyś podzielił się ze mną tą herbatą, której Ci życzono ;> Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted February 6, 2014 Dziękuję jeszcze raz x3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted February 8, 2014 Ania, wszystkiego najlepszego. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 8, 2014 Aniu, wszystkiego co dobre, kochane i piękne- sto lat:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 8, 2014 Wszystkiego najlepszego, Aniu! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 8, 2014 100 lat Anno! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 8, 2014 Wszystkiego najlepszego i spełnienia twoich wszystkich marzeń Aniu :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 8, 2014 Wszystkiego naj, Aniu z cudownego rocznika '99 :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 9, 2014 Bardzo wam wszystkim dziękuję kochani ♥ :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 9, 2014 Sto lat! :) Dużo Emppusia w tym roku Ci życzę. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 10, 2014 Dziękuję :D Emppu ♥ Share this post Link to post Share on other sites