NightwishAnka 480 Posted January 12, 2014 Wszystkie Najlepszego Maggie :D !!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted January 12, 2014 Maggie, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślnośći, odwagi, spełnienia marzeń i optymizmu. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 12, 2014 Maggie wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i pomyślności! ;* Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 12, 2014 Dziekuję wszystkim za życzenia ♥. Ale mogłaś poczekać te dwa dni z przychodzeniem na świat i świętować razem z Marco... :> Fakt xD. Ale tak mi się na ten świat spieszyło, żeby zdążyć na imprezę urodzinową Marco :P. Dużego tooortu :devil: emmmmxD dlaczego mi się to teraz skojarzyło xD Torcik cudowny, a ta pioseneczka taka urocza i dziwna :happy:. Tylko wróć cała i zdrowa z party-hard. :D Dzięki za troskę xD. Wczoraj już miałam party hard, jakoby nie być zmęczona przed szkołą w poniedziałek. Przeżyłam i jestem cała ;). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 13, 2014 Ale mogłaś poczekać te dwa dni z przychodzeniem na świat i świętować razem z Marco... :> Fakt xD. Ale tak mi się na ten świat spieszyło, żeby zdążyć na imprezę urodzinową Marco :P. Nooo, to zmienia postać rzeczy :P W takim razie miałaś dobry powód, żeby się rodzić dwa dni za wcześnie XD I co, dotarłaś na tą imprezę u Wikinga, na którą się spieszyłaś? :> Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 13, 2014 Nooo, to zmienia postać rzeczy :P W takim razie miałaś dobry powód, żeby się rodzić dwa dni za wcześnie XD I co, dotarłaś na tą imprezę u Wikinga, na którą się spieszyłaś? :> No jasne, że dotarłam xD. Wprost z porodówki na lotnisko, a potem kierunek Finlandia i do Marco :P. Taaaaaaka byłam impreza :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 13, 2014 I nie zabrałaś mnie ze sobą...? :< . . ... ...Hm, moment. Mnie jeszcze nie było na świecie wtedy. Prawdopodobnie nie było mnie nawet w planach. ._. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 24, 2014 Wszystkiego Najlepszego zdrowia, szczęścia i co sobie zamarzysz Nymphetamine :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 24, 2014 Nymph! Oomph! :D Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wyznaczania sobie kolejnych celów, do których będziesz dążyć. No i jak najmniejszego kaca. :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 24, 2014 Wszystkiego Najlepszego :D !!! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 24, 2014 Wszystkiego najlepszego Nymph:) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 24, 2014 Wszystkiego nightwishowego, Nimfo :3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 24, 2014 Hyvää syntymäpäivää, rakkain Nymph! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 24, 2014 Najlepszego, Nymph :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 25, 2014 Dziękuje ślicznie pyśki miśki pyśki ♥ ;* Ardian niestety ostatnie życzenie się nie spełniło ._. Sami, urocze ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 27, 2014 Wszystkiego naj, najlepszego Excalibur:) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 27, 2014 Wszystkiego naj(lepszego)naj(tłiszowego)naj(jakiego tam jeszcze chcesz), Szymku, stary pełnoletni grzybie :happy: Co porabiasz na osiemnastkę? :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 27, 2014 Wszystkiego Najlepszego :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted January 27, 2014 Szymek, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, spokoju i czego sobie zażyczysz. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted January 27, 2014 Dzięki Wam :) Emi, siedzę ambitnie w domu :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 27, 2014 OMG, Szymek, staruszku xD. Zdrowia, miłości, szczęścia, uśmiechu. Żebyś miał bliżej do szkoły i nie musiał tak wcześnie wstawać. No i jak już masz to 18 lat, to tak na przyszłość dobrej pracy i jakieś luksusowej willi z basenem :p. No i nieskończonego zapasu herbatki malinowej xD. 100 lat! (albo więcej, jak chcesz) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 27, 2014 Wszystkiego najlepszego Szymek. Spełnienia Najskrytszych marzeń :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 27, 2014 O, proszę kto ma dzisiaj osiemnachę! :) Szymek, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, radości, łosi (jeśli nadal masz na nie "fazę" :D), czekolady (chyba, że nie lubisz to daj mi - mam niedobór) i przede wszystkim zdrowia! :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 27, 2014 Emi, siedzę ambitnie w domu :happy: Tiaaa... Moje ulubione ambitne zajęcie ostatnich trzech dni :happy: Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 27, 2014 Miałam taki genialny plan, zrobić prezent-niespodziankę i nauczyciele wspaniałomyślnie dowalili mi tysiąc sprawdzianów. Także: na razie zwykłe "sto lat", ale jak uda mi się być w tym Poznaniu w marcu, to... no, już się bój. ♥ Share this post Link to post Share on other sites