beatag60 2263 Posted July 8, 2015 Większość z Was orientuje się, że jest to projekt min. Plamena Dimov. Fani NW i twórczości min. związanej z zespołem od 3 lat spotykają się w pierwsze lipcowe tygodnie. Każdy utalentowany muzycznie czy plastycznie fan ma możliwość zaprezentować swoje projekty, spotkać się z zespołem i spędzić niezapomniane wakacje. Drugi rok z rzędu nasz Admin Adrian bierze udział we wspaniałych koncertach i warsztatach jednocześnie prezentując polskich fanów swoją genialną grafiką. Dla nakreślenia tematu kilka fotek: 8 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 8, 2015 Tutaj macie też oficjalny fan page projektu: https://www.facebook.com/NightwishDaysInKitee?fref=ts A na swoim fan page'u Adrian zamieszcza krótkie relacje z tego, co dzieje się w Kitee (po angielsku). Wiemy już na przekład, że Tuomas otrzymał wczoraj listy od polskich fanów ♥ tutaj fp Adriana: https://www.facebook.com/AdrianOlebinskiArt?fref=ts 4 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 8, 2015 Nic tylko kiedyś się zebrać grupą i jechać jako reprezentacja... bo Polskich fanów nigdy za mało! Genialne zdjęcia i dobrze, że mamy swojego przedstawiciela, który szerzy Dream Emporiumową nowinę po drugiej stronie Bałtyku. Co wcale nie zmienia faktu, że mu strasznie zazdroszczę możliwości kolejnej wyprawy do ziem Finów i jeszcze spotkanie TYCH Finów. ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 9, 2015 To by było coś :) Ciekawe czy moje pomysły lub pomysł nadadzą się? Jeśli będzie coś takiego za rok, to czekam niecierpliwie :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 9, 2015 Ależ babiniec tam w tym Kitee... Na pierwszym zdjęciu mamy Adriana-rodzynka :happy: Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 9, 2015 Ta akcja jest genialna! Zastanawiam się tylko, że jakoś mało ludzi bierze w tym udział (a może mi się tak wydaje, patrząc na zdjęcia na fb). W każdym razie ci, którzy biorą udział, mają niesamowite talenty! Śledzę, co się tam dzieje i jest na co popatrzeć i czego posłuchać. Fajnie ze strony Plamena i innych organizatorów, że coś takiego powstało, ja jestem pod wrażeniem ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 16, 2015 Podczas tych dwóch tygodniu działo się bardzo wiele rzeczy, a spisanie ich wszystkich zajęłoby mi wieki. Myślę żeby wybrać po prostu najciekawsze wydarzenia i podzielić się nimi tutaj z Wami. Jeśli będziecie czegoś ciekawi to dopytacie. :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted July 19, 2015 Właśnie, opisz reakcję Tuomasa na widok naszych listów. Ucieszył się, zapewne? A Emppu? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2015 Właśnie' date=' opisz reakcję Tuomasa na widok naszych listów. Ucieszył się, zapewne? A Emppu? [/quote'] Był z nami tylko Tuomas, ale przekaże nasze listy do reszty. A może już przekazał... ;) Reakcja? Niech przemówi zdjęcie :D 8 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted July 19, 2015 Uśmieszek miłego zaskoczenia na twarzy Tuomasa gości :-D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 19, 2015 No koncert, to jest coś, ale zobaczyć takiego Tuo na żywo w "tak zwyczajnej sytuacji", mega :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 2, 2015 Powitanie rodziców Tuomasa na szkolnej stołówce. Zaśpiewaliśmy (w moim przypadku to za dużo powiedziane) im "Elan" :) [video=youtube] 8 Share this post Link to post Share on other sites
Lifemusicdream 13 Posted August 2, 2015 Pojęcia nie miałam o tym wszystkim, pewnie dlatego, że moją miłość do muzyki dzielę na wiele. Rewelacja i Adrian z całego serca Ci Gratuluję, pogrzebałam już tutaj i na Facebooku, jestem pod wrażeniem ! 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 3, 2015 Mnie się wzruszyło!:) [video=youtube] 5 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted August 3, 2015 Mnie się wzruszyło!:) [video=youtube] Tuomasowi pewnie łezka wzruszenia też się w oczku kręciła ;) A poza tym - dobrze śpiewają, trzymają rytm i melodię :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 3, 2015 Ten filmik jest sam w sobie tak niesamowicie pozytywny ♥ I Tuo się uśmiecha, nawet sprawia wrażenie, jakby się dobrze bawił... To dziwne, zawsze miałam go za taką 'skałę', przez którą nic się nie przebije... :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 3, 2015 Plamen wymyślił żeby na ostatnie "come!" wskazać na Tuomasa palcem. :) Niestety nie poszedł z nami podróżować z wielkim Elanem i tańczyć jiga na pogrzebie. Za to napisał tekst piosenki, który tylko on może zrozumieć. Zastanawiam się czy faktycznie nas nagrał... ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 14, 2016 Trwa kolejne spotkanie fanów NW w Kitee. Na miejscu reprezentują Polskich fanów Adrian i Sami. Kto chce może wydarzenie obserwować na Facebook'u- polecam:) Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted July 14, 2016 Piękne to wykonanie Elan ♥ Chór brzmi cudownie, wzruszyłam się i to bardzo ♥ I pierwszy raz widzę ojca Tuo - już wiem po kim taki wysoki jest :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 11, 2017 Trwa 3 edycja Najtliszowych spotkań w Kitee w którym po raz 3 uczestniczy Adrian i po raz drugi Sami- czekamy na relacje?:) 1 Share this post Link to post Share on other sites