Cameloth 92 Posted September 14, 2014 [video=youtube] uwielbiam tego gościa :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 14, 2014 Lucyfetko, tu wrzuca się wesołe zdjęcia członków zespołu. :) http://forum.nightwish.pl/watek-zespol-na-wesolo?page=56 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 14, 2014 Shiit pomyliłam, dziękujcie mojej przeglądarce Google chrome. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 14, 2014 Nic się nie stało tak tylko mówię, żeby moderatorom nie robić pracy w usuwaniu. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 14, 2014 Mejd maj dej: [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 14, 2014 Dobrze to zrobili. :) A ja sie ucieszyłam ostatnio, bo Viral Brothers powrócili. Tylko ten żart jest tak chory, że aż się boję myśleć jaki będzie następny. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 14, 2014 @Night: aaa, znam to! Znajomość angielskiego w naszym kraju jest powalająca :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 14, 2014 E tam, z angielskim nie było najgorzej. Myślę, że to przez nieznajomość serialu, nie wiedzieli co się dzieje :D Znacie Telekinetic Priest? Chyba bym zeszła na zawał na miejscu tych ludzi :confused: [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 15, 2014 [video=youtube] :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted September 16, 2014 Rozśmieszyły mnie dziś te cytaty: " śmierć na śmierć nie umiera", " za młodu drży serce a na starość noga", " kobieta dwa razy szaleje, raz gdy kocha, raz gdy siwieje". I jeszcze dowcip: Rabin i Ksiądz malują napis przy drodze: " zejdzcie ze złej drogi póki nie będzie za późno". Jakiś facet się zatrzymał, nawymyślał im, że ludziom się narzucają i pojechał dalej. Nagle słychać huk. A Rabin mówi do Księdza: " a może napiszemy po prostu, że most się zawalił i droga jest zamknięta". 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 17, 2014 Pamiętacie Ylvisa i ich "What does the fox say?" Teraz zastanawiają się jak przygotować pewien węzeł... [video=youtube] Zastanawiam się, co ja właśnie obejrzałem? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 17, 2014 Obejrzałeś teledysk Ylvisa. Oni są świetni :3 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 18, 2014 Mój mózg wybuchł, jakie to były piękne czasy kiedy się nie rozumiało co śpiewają po angielsku. :D Przy The Fox chociaż była beka z refrenu i teledysku. To aż tak nie bawi. :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 18, 2014 Ale jakby ktoś nie znał angielskiego, to by tego słuchał jako normalnego klubowego hitu czy czegoś... Rozwalają mnie tańczący Rosjanie (?) w youtubowej instrukcji ♥ Ciekawe czy taki filmik w ogóle na YT istnieje... Edit... Mind=blown. [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 18, 2014 Cenzura w końcu nałożona to można dodać. :P Pamiętajcie kiedy pisze do was były/była nie spodziewajcie się niczego normalnego. :-D 2 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 20, 2014 Jednak "zupa" z 7 kostek rosołowych, jakiś znikomych części kurczaka i dodatkiem vegety oraz rozgotowanego makaronu nie jest taka złą :P Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 20, 2014 Jak wygram w totka to sobie kupię prywatnego vikinga. :D [attachment=332] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 20, 2014 Mój wczorajszy obiad: Fiński naleśnik z powidłami śliwkowymi i folią aluminiową :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 21, 2014 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 25, 2014 Nieustannie rozweselają mnie złote myśli czerpane z tweeta lidera Whitesnake. Niech żyje jeszcze długo, vaari szczerze Mu tego życzy. :D Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 25, 2014 Co robimy na wychowaniu fizycznym w szkole? Wszystko jest o tutaj :D http://instagram.com/p/tXnhlRDNi2/?modal=true EDIT: Chciałam przez My Space TV to udostępnić, ale się nie da. Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 25, 2014 Lucyfetko, martwy link, vaari nic nie widzi :( Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 25, 2014 hmm, mi normalnie działa :P Zajęcia z headbangingu? xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 25, 2014 hmm, mi normalnie działa :P Zajęcia z headbangingu? xD Powiedzmy, że tak :D Moja koleżanka chciała poznać uczucie, jak to jest się bitym przez włosy i efekt właśnie taki :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 25, 2014 Jest dużo rzeczy które mnie śmieszą, ale dziś pobiłam rekord. :D Mam ściętą na prostu grzywkę, ale jest problem jest krzywo ścięta do tego ruda farba wyszła jakaś ostro neonowa. xD Tak źle to jak nigdy nie wyglądałam, ale siedzę teraz przed lustrem i po prostu szczam z siebie samej. :D Jutro idę znowu, ale nie do tego fryzjera. xD Share this post Link to post Share on other sites