Milla 2534 Posted January 18, 2014 Przez teledysk od "Satanismusa" przypomniał mi się epicki osławiony klip Immortala ♥ [video=youtube] :happy: Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 18, 2014 @Sami, znowu chcesz hejtować Tuo? xD (Chociaż w sumie to Joasię...) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 19, 2014 @Sami, znowu chcesz hejtować Tuo? xD Jak można Tuo hejtować? :) Jak ja uwielbiam Filipa Chajzera zawsze świetne materiały robi :) http://www.eska.pl/news/rolowanie_-_filip_chajzer_polizal_umywalke_z_klipu_nataszy_urbanskiej_to_dopiero_hardcore_video/92488 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 19, 2014 Może nie 'hejtować', ale nabijać się z niego, to można, oj można ;) A relację Chajzera widziałam w DDtvn. Moja mama zaczęła jej bronić mając przeciw sobie mnie i tatę, którzy może nie rozumiemy subtelnego wyrazu artystycznego, a może po prostu jeszcze nie dojrzeliśmy do tego poziomu :) Jak dla mnie wypowiedź obojga w DDtvn, Nataszy i jej męża, to próbowanie tłumaczyć faila, który całkiem przypadkiem stał się hitem internetu.. :) Teraz to już nieważne co by powiedzieli, to i tak nic się nie zmieni. Takie życie, nic nie zrobisz... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 19, 2014 Ej, ja uwielbiam Rolowanie! Świetna piosenka :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 19, 2014 Sami tez czasami się śmieje ze zdjęć Tuo :) Evi rozumiem ma prawo ci się podobać :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 23, 2014 Fragment z Avallac'hem i jego naskalnym malunkiem z fioletowym bizonem w "Wieży Jaskółki"... Jeśli czytaliście, wiecie, jaki jest epicki :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 23, 2014 Może trochę proste ale to mnie rozwaliło... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 23, 2014 http://kwejk.pl/obrazek/1992751/sesja-mocno.html takie prawdziwe! To ja wczoraj i mam nadzieję jutro XDDD Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted January 23, 2014 Mnie śmieszy ilość materiału, którą muszę wkuć, to będzie lekko 2000 slajów bełkotu o silnikach/kondensatorach/warystorach/obróbce ubytkowej/odlewnictwie/instalacjach elektrycznych/bezpiecznikach. Super śmieszne !!! Poniedziałek 3 koła, wtorek 2, środa 1, piątek 1. Ma ktoś może 10 kilo amfy odstąpić, nie wiem jak dam rade. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 23, 2014 Mój mózg poszedł we wtorek do Biedronki i jeszcze nie wrócił ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 25, 2014 Hahahaha Uwielbiam Marilyna :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 25, 2014 Genialny pomysł Sami (w pigułce): Rzucę studiowanie biologii, zostanę poetką (tak bardzo nie jak Holopainen). ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 25, 2014 To nie oddaje epickości tej rozmowy... Ale nie wrzucaj jej tu :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 25, 2014 Twoje podświadome dążenie do autodestrukcji mnie rozwala wewnętrznie. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 27, 2014 Z Niezatapialnej Armady Kolonasa Waazona (klik!): "-Jak bym mogła nie pamiętać Cię. Gdzie jest moja mama? " ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 27, 2014 To macie tu jeszcze ode mnie piosenkę - z pozdrowieniami dla studentów :P zawsze tego słuchałam przy sesji :P [video=youtube] EDIT: jeszcze demot :D nie ma to jak przeglądać stare wpisy z fejsa xD Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 28, 2014 Zima ^^^ :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 29, 2014 To mnie zniszczyło :D Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted January 29, 2014 Interesujące nazwisko. :P Ciekawe jak to jest być krzywym szlaczkiem. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 31, 2014 Lotr w parę sekund :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 4, 2014 Szukałam Mr Majestic Uriah Heep i śmiechłam, jak zobaczyłam to: http://hostuje.net/file.php?id=f26500cdd3c31dfda32ef7e5f428d993 Chyba chodziło o c'est la vie, ale co ja tam wiem. ;) Share this post Link to post Share on other sites