Nymphetamine 958 Posted January 11, 2014 [video=youtube] Matko co za pajac... hahahahah :D Ja wytrzymałam całą 1.24 B| Kto mnie pobije? xD Końcówka najlepsza ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 11, 2014 [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 11, 2014 Aniu, "Meanwhile in Mordor" jest piękne ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 11, 2014 Hahahaha, NightwishAnka ostatni obrazek mnie zniszczył ♥ taki prawdziwy xD I koszenie trawy, beczka :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 11, 2014 Nymph - też widziałam całe. Żałuję. Miałam ochotę wydłubać sobie oczy i zatkać nimi uszy T.T Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted January 12, 2014 [video=youtube] Matko co za pajac... hahahahah :D Ja wytrzymałam całą 1.24 B| Kto mnie pobije? xD Końcówka najlepsza ♥ Obejrzałem trzy razy ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 13, 2014 [video=youtube] Matko co za pajac... hahahahah :D Ja wytrzymałam całą 1.24 B| Kto mnie pobije? xD Końcówka najlepsza ♥ Obejrzałem trzy razy ♥ Wiedziałam, że ktoś napisze, że obejrzał pare razy xD Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 13, 2014 [video=youtube] Maggie to jest genialne :-D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 13, 2014 @up: podoba mi się "Uhhh what?" Bilba. No i Legolas jest dobry XD A znacie to? [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zz9D4WcJ2O0 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?index=67&list=PLkqxyGKn2tBJnf3OE1FdMNFYCeN8bL-MT&v=3kCMJENR-Ak&src_vid=zz9D4WcJ2O0&feature=iv&annotation_id=annotation_1092115133 HISHE ^___^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 13, 2014 [video=youtube] Hahahahahaha xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted January 15, 2014 Wiadomość od studentów Wydziału Prawa UwB, która przyszla do szkoły, w której się uczę. "Test będzie się składał z 90 zadań - 50 zamkniętych i 20 otwartych". Zastanawiam się, jaka będzie treść 20 zadań, które nie są ani otwarte, ani zmknięte. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 15, 2014 Wiadomość od studentów Wydziału Prawa UwB, która przyszla do szkoły, w której się uczę. "Test będzie się składał z 90 zadań - 50 zamkniętych i 20 otwartych". Zastanawiam się, jaka będzie treść 20 zadań, które nie są ani otwarte, ani zmknięte. 1. weź do ręki długopis 2. przewróć stronę...... i tak dalej :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted January 15, 2014 Wiadomość od studentów Wydziału Prawa UwB, która przyszla do szkoły, w której się uczę. "Test będzie się składał z 90 zadań - 50 zamkniętych i 20 otwartych". Zastanawiam się, jaka będzie treść 20 zadań, które nie są ani otwarte, ani zmknięte. 1. weź do ręki długopis 2. przewróć stronę...... i tak dalej :P Ciekawa propozycja. Koleżanka zgadywała, że będziemy musieli coś narysować. W rzeczywistości przyszli prawnicy nie potrafią liczyć i zadań było 70. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 16, 2014 http://przyczajona-logika.blogspot.com/2...-1_12.html Biedny Tolkien :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 16, 2014 @up: najbardziej podobało mi się "One not does simply notice that the words are switched", "One does not simply find Nemo", "One does not simply insert a USB for the first try" (tró :>), "One does not simply accept that the princess is in another castle" i ten z Yodą ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 16, 2014 Ostatnio pokazałam mamie o co chodzi z filozoraptorem.. :) Dorośli odkrywają internety! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 16, 2014 Powinnam robić zadania na chemie, a nie siedzieć w internetach... Wonsz... :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 16, 2014 A ja powinnam szukać informacji o janczarach na historię i wyłączać czynniki przed nawias. Zamiast tego czytam analizę opka pisanego ewidentnie pod wpływem jakiejś niezidentyfikowanej substancji halucynogennej. http://niezatapialna-armada.blogspot.com/2011/02/98.html To coś niszczy. Umieram. :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 17, 2014 [video=youtube] Hit Internetu ostatnich dni ,ja kurde chcę takiego dzidziusia ,Ave Satan 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 17, 2014 Coś dla fanów Sherlocka : D http://repostuj.pl/img/82273/upadajacy-sherlock/ Odrazu pomyślałam o Jill i Sami xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 17, 2014 Zobaczyłam pierwsze zdjęcie i chciałam napisać "widziałam to sto lat temu!. A potem załadowały się dalsze... Jak widać, ten fandom nie jest do końca normalny. Fandom, u ok? No, we're never ok :>> Edit. Keyboard ... ♥ Share this post Link to post Share on other sites