motorade 118 Posted September 2, 2013 Chcesz zobaczyć coś naprawdę śmiesznego? Sprawdź konto bankowe po całonocnej libacji :) @Jillian Za zrzędliwego kota zawsze +1 :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted September 3, 2013 Napis na pudełku z podręcznikami mojej koleżanki: "PUSZKA PANDORY. Jeśli otworzysz tę puszkę, to wypuścisz na świat wszystkie ziemskie nieszczęścia". Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted September 3, 2013 Z serii Loral :P. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 3, 2013 Z serii Loreal, to oczywiście Loreal Westeros i Rycerz Kwiatów ♥ Ale mój faworyt to Snape o tu: Genialne, powiadam ♥ 6 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 3, 2013 Jill, to mnie zniszczyło :D najlepsze :D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 3, 2013 Wierz mi, ja się dusiłam xD Loreal Mordor z Legolasem xDDDDDDDDDD Matko, mój brzuch! Hahahahaha ♥ __________________________ Edit, żeby tak po sobie nie pisać od razu. Wczoraj mi się nudziło, a te gify z Lorerala mnie zainspirowały ^^ - wrzuciłam na kwejka i trafił na glówną :cool: Autografy za kulisami... Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted September 6, 2013 Z cyklu dobre bo Polskie Polska to dziki kraj jak mawiał pewien były minister 3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 8, 2013 [video=youtube] Przejdźcie od razu na 1.57 :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 8, 2013 haha reaction guy :P lubię takich xD i do tego ten podkład ♥ Ja uwielbiam Orlando ♥ [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nlNr-Vf9L2c 3 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 9, 2013 Znalazłam stronkę, na której można się dowiedzieć jak brzmi nasze imię i nazwisko w języku elfów lub hobbitów. Uwaga, ja jako hobbit: Camellia Moss of Lake-By-Downs Nawet w Shire byłabym niedorozwinięta xD ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 9, 2013 Ja też jestem w łóżku prawdziwym zwierzęciem ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted September 16, 2013 Marta: Polonistka kazała wam przynieść Tuwima na jutro? Marlena: Zwłoki? Szkielet w trumnie...rozkładający się z robakami.... Ja: Omówionego? Marlena: I zmuszać trupa do gadania o sobie.... Koleżanki z równoległej klasy przyszły mnie wypytać o język polski. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 21, 2013 oni są zarąbiści :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted September 24, 2013 [video=youtube] To jest boskie. Cudowne. Genialne. Arcydzieło dekady. ;__: 3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 24, 2013 To jest jak koń Rafał: takie głupie że aż śmieszne ;_; Jak już mówimy o koniu Rafale... [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 25, 2013 Własnie przeczytałam całe Złote usta. Tam jest sporo rzeczy, które mnie śmieszą xD Share this post Link to post Share on other sites