anulka79 1426 Posted December 9, 2015 Trochę zdjęć z koncertu, który odbył się 07.12.15 w Tip Sport Arena w Pradze. Widać, że tam było naprawdę epicko! Oglądam te piękne fotki i ogarnia mnie wielka tęsknota i żal, że to nie u nas..:rolleyes: Jako ciekawostkę dodam, że znam tego pana, który trzyma flagę Polski! Był w Warszawie na koncercie Delain, nawet z nim rozmawiałam :) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 9, 2015 Nightwish z Epika i Apocalypticą na jednym koncercie w Rzymie. :) Z facebooka Epiki. :) This summer we will return to beautiful Rome! On the 8th June we will perform at Rock in Rome along side Nightwish and Apocalyptica! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 9, 2015 He he he, akurat, 'come to Poland'... Już to widzę. Oni uznają Polskę za wielką czarną dziurę na środku Europy. "Hehe, nice try, Polan :D But u still don't deserve a gig, lel." 7 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 20, 2015 Post pod postem! yay! NOPE. Trochę zdjęć z wczoraj z Wembley, wszystkie wykopane na Tumblrze: [video=youtube] Kolejka 'przed' I jeszcze niesamowita Floortje i GLS :D http://aggyho.tumblr.com/post/135567029721/the-most-amazing-ghost-love-score 5 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 20, 2015 [video=youtube] To ja dorzucę filmik. Nagrywany z daleka, ale to jeden z lepszych "jakościowo" w tej chwili. Albo mi się wydaje, albo nawet nieźle słychać..No cóż, to Wembley! A jak to wszystko wyjdzie, przekonamy się w przyszłym roku :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 20, 2015 Ale atmosfera, gdybym obejrzała cały koncert i to na żywo pewnie mógłby konkurować z EOAE. Rozważałam tą możliwość , ale to dość aktywny dla mnie okres w pracy, więc priorytety wygrały! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 20, 2015 Niby od dłuższego czasu trudno mi było poczuć jakikolwiek większy entuzjazm albo ogólnie poczuć cokolwiek pozytywnego związanego z tym zespołem, a teraz wystarczyło pierwsze parę nut Shudder i już ciary na całym ciele. Nie mówię, że ten zespół ma magię, bo jakiś czas temu jego magia dla mnie trochę zgasła i jeszcze nie powróciła, ale jest w nich coś. Zdecydowanie, jest w nich to COŚ. :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 29, 2015 Zespół zagra w przyszłym roku swój pierwszy koncert w Singapurze :)! Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 29, 2015 Ten moment, gdy Twój ulubiony zespół gra nawet w Singapurze...a Twój kraj omija z dala... Czy coś jest nie tak z naszymi agencjami, czy też z ich planem trasy obmyślonym przez mądre głowy z góry? :dodgy: 4 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 30, 2015 Ten moment, gdy Twój ulubiony zespół gra nawet w Singapurze...a Twój kraj omija z dala... Czy coś jest nie tak z naszymi agencjami, czy też z ich planem trasy obmyślonym przez mądre głowy z góry? :dodgy: Ot, taka ironia..Czasem się zastanawiam, kto w końcu decyduje o koncertach, datach, wszelkich poczynaniach związanych z trasą i co w Polsce "nawaliło", że cały czas im nie po drodze do nas. Jeśli managment kieruje się ilością sprzedanych płyt, popularnością w danym kraju, wszelkimi notowaniami i rankingami, to czy w takim Singapurze Nightwish sprzedał się aż tak rewelacyjnie? Tak sobie czasem myślę, czy to faktycznie wina naszych promotorów, czy może jest jakiś inny powód, dla którego zespół rzadko występuje na polskich scenach:-( 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 13, 2016 Trwa koncertowanie NW po Australii. Króciutko: Emppu najmniejszy człowieczek w NW, Florka jak zawsze zjawiskowa, Kai efektywnie zastępuje Jukkę, Marco i jego cudne włosy, Tuomas jak często w ekstazie;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 17, 2016 EFMB tour cd: "Nasi" w Singapurze; 6 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 18, 2016 No i 3 mój post po kolei: Florka jest zachwycona i mocno zaintrygowana wizytą w Singapurze, sami przeczytajcie; "In singapore right before soundcheck in this special open air theater! It's boiling hot and humid, in between hotels and pools and it's most likely on of the most special places I ever played! So I'm exited!!! People here are extremely friendly and happy to have us, food was awesome and the whole admosphere unique! We're truly happy and honored to be here and can't wait for the show!!!!" 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 18, 2016 I kolejny wpis co rozgrzeje wszystkie serca: 5 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted January 18, 2016 Hurrrra:D! Nareszcie:happy:!!! Doczekaliśmy się! Najlepsza wiadomość tego roku! 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted January 19, 2016 Fotka Floor z koncertu w Singapurze. Chyba widzę nowy strój ;) ? Czuję, że było tam baaardzo gorąco! U nas będzie tak samo ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted January 19, 2016 Hm, włosy Floor również nie posiadają grawitacji :D Ktoś wrzucał w innym wątku Tuomasa i jego latającą czuprynę.... Ta cecha jest charakterystyczna w Nightwish :-D 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 19, 2016 Setlista z wczorajszego koncertu w Singapurze: Shudder Before the Beautiful Yours Is An Empty Hope Ever Dream She Is My Sin My Walden While Your Lips Are Still Red Elan Weak Fantasy 7 Days to the Wolves The Poet and the Pendulum Storytime I Want My Tears Back Nemo Stargazers Ghost Love Score Last Ride of the Day The Greatest Show on Earth. Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted January 25, 2016 Floorka się zbyt nudno ubiera. ; Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 25, 2016 Floorka się zbyt nudno ubiera. ;< W porównaniu do Anety na DPP Tour to i Maryla Rodowicz mogłaby się schować... :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 25, 2016 A ja się z tobą Duduś nie zgodzę. :) Dla mnie Floor ma niesamowity i gotycki styl który idealnie pasuję do Nightwish. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted March 4, 2016 The Siren w nowym aranżu. Z Troyem grającym liczne solówki gitarowe. Wymiennie z Tuomasem, jak również w klimatycznej końcówce. [video=youtube]http://www.youtub.e.com/watch?v=EvQznPZufl8& 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 4, 2016 Wreszcie powiew jakiejś świeżości :) Tuo i Troy zdecydowali się pobawić - i dobrze! Dla takich zabaw chodzi się na koncerty. Proste The Siren bez ozdobników i zabaw możemy sobie posłuchać z płyty w domu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 18, 2016 Koncertowania NW cd. i wspomnienia:) Floor wspomina pierwszy koncert z NW właśnie w Seattle 3,5 roku temu. Mówi o stresie i presji fanów, którzy przywitali ją bardzo życzliwie co skutkowało doskonałym jej występem:) [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted March 19, 2016 Mały koncertowy Floorospam :P I znowu o ciuchach, bo myślę, że ten strój jest jedną z jej najlepszych stylizacji na scenie! Czasem mniej i prościej znaczy lepiej. Doskonale skrojony top podkreśla wszystko, co najlepsze. Eksponuje talię, biust, ramiona. I chociaż ma dość niekonwencjonalną formę, to idealnie pasuje i nie deformuje figury Floorki. Brawo dla stylistki i krawcowej, co go uszyła :)! 4 Share this post Link to post Share on other sites