Girdun 107 Posted June 16, 2013 Szczerze, to nawet WIHAA mi się podoba. Zastanawiam się, czy nie jest nawet lepsze od wykonania Tarji. Uwaga uwaga ktoś nam podmienił Szymona :D Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted June 16, 2013 Marco jak zagłuszał wokalistki, tak zagłusza. Floor po prostu headbanginguje. Nic nadzwyczajnego. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 16, 2013 Mnie Floor podoba się coraz bardziej w zespole. Zaczynam nabierać absolutnej pewności, że chcę zobaczyć ją na żywo. Headbanging w jej wykonaniu jest świetny, ale tu gra o wokal- a ten jest doskonały:) Share this post Link to post Share on other sites
Girdun 107 Posted June 16, 2013 Marco jak zagłuszał wokalistki, tak zagłusza. Floor po prostu headbanginguje. Nic nadzwyczajnego. W NW poprzednia wokalistka wokalistka w ogóle tego nie robiła, natomiast Tarji wychodziło to średnio, więc jakaś nowość to jest ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 16, 2013 Setlista Greenfield Festiwal: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/5941_386952738075998_1324559343_n.png Nie koniecznie komfortowe w odbiorze, ale zawsze;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 17, 2013 WIHAA brzmi fajnie choć ciekawe jakby zabrzmiało z śmiechem :) Najbardziej z tych filmików podoba mi się wykonanie Amaranth i Ghost Love Score. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 26, 2013 I znów czekam na cd. tournee IM. Jeszcze 2 dni:) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 26, 2013 Szkoda że nie przyjadą do Polski z ta trasą nie lubią nas :( Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 26, 2013 Szkoda że nie przyjadą do Polski z ta trasą nie lubią nas :( Trasy organizuje management, nie sam zespół. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 30, 2013 Pierwsze foteczki z Tuska Open Air Metal Festival: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 30, 2013 Floor ubrała się jak człowiek! yay! ;) Za to Tuo się nie popisał :) Chciałabym tam byc.. ;< Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 1, 2013 Setlista: Crimson Tide (Hans Zimmer song) (Intro Instrumental) Dark Chest of Wonders Wish I Had an Angel She Is My Sin Ever Dream Storytime I Want My Tears Back (with Troy Donockley) Nemo (with Troy Donockley) Last of the Wilds (with Troy Donockley) Bless the Child Romanticide Amaranth Ghost River Over the Hills and Far Away (Gary Moore cover) (with Troy Donockley) Ghost Love Score Song of Myself Last Ride of the Day Imaginaerum i koncert: Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 1, 2013 Wspaniałe zdjęcia ♥ i playlista bardzo fajna Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 2, 2013 Mam jakieś dziwne wrażenie, że Floor zaśpiewała jakby ciut od niechcenia? Co do samego wokalu nie mam wątpliwości, bo jest świetnie. Nie wiem czy moje odczucia wynikają z tego, że utwory NW dla Floor są zbyt łatwe do zaśpiewania? Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 3, 2013 Jeśli jej jest za łatwo, to niech do setlisty dojdą Stargazers i Passion and the Opera. Zobaczymy co powie wtedy ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 3, 2013 Wanderlust! To jest dopiero coś ... Tarja napierdziela jak głupia tam xD Share this post Link to post Share on other sites
Girdun 107 Posted July 3, 2013 Jeśli jej jest za łatwo, to niech do setlisty dojdą Stargazers i Passion and the Opera. Zobaczymy co powie wtedy ;) Boję się że ze Stargazers może mieć problem nie Floor, a twórca utworu ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 3, 2013 Z Tuska Open Air - Emppu i Tuo Kupcie mi ♥ Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted July 4, 2013 Ciekawe, czy się załapałem na jakieś zdjęcie w Tourbook :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 5, 2013 Byblos International Festival, Liban Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 5, 2013 Flor wygląda pięknie ♥ Mam jakieś dziwne wrażenie, że Floor zaśpiewała jakby ciut od niechcenia? Co do samego wokalu nie mam wątpliwości, bo jest świetnie. Nie wiem czy moje odczucia wynikają z tego, że utwory NW dla Floor są zbyt łatwe do zaśpiewania? Od razu piosenki z AFF i kilery z Oceanborn i Wishmaster ;) Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted July 5, 2013 Jedna ze słabszych setlist zespołu, jakie widziałem.... Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted July 5, 2013 Nawet gdyby taką dali na Ursynaliach to bym się poszczała. Tam to dopiero niezbyt zaszaleli, ale jednak wtedy jeszcze była Anette. (mój jedyny koncert NW to się czepiam, sorry) Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted July 6, 2013 Poszczała to pozytywne znaczenie czy negatywne? :D Share this post Link to post Share on other sites