Ares 1858 Posted July 25, 2014 Nymph, co za problem proszę. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 25, 2014 Dzięki! : * Ale właściwie to tego nawet nie widziałam, że go masz ; o Widziałam taki bardzo podobny. Czy mi się na oczy rzuciło? : D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 25, 2014 Nie ma za co. :D To inny obrazek, ale podobny do tamtego. :) Lucyfetko, przedstaw się nam. :) http://forum.nightwish.pl/watek-przywitaj-sie?page=156 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 26, 2014 Taiteilija - Bohun ♥ :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 26, 2014 To jakaś moda na gify w sygnaturkach? :D Jak tak dalej pójdzie to i ja ulegnę... Chociaż nie, za bardzo lubię swoje motto. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 26, 2014 Lucyfetka jak ja kocham twoją sygnaturę :-D. Jak oglądam Imaginaerum to często oglądam ten moment bo jest świetny :blush: To jakaś moda na gify w sygnaturkach? :D Jak tak dalej pójdzie to i ja ulegnę... Chociaż nie, za bardzo lubię swoje motto. ;) Też chcę sobie ustawić jakiś gif. Nawet już próbowałam ale coś mi nie wyszło :(. Spokojnie kiedyś to rozkminie jak to się robi ;) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted July 26, 2014 Lucyfetka jak ja kocham twoją sygnaturę :-D. Jak oglądam Imaginaerum to często oglądam ten moment bo jest świetny :blush: Też chcę sobie ustawić jakiś gif. Nawet już próbowałam ale coś mi nie wyszło :(. Spokojnie kiedyś to rozkminie jak to się robi ;) Dziękuję za komplement ^^ Mogę ci pomóc w ustawieniu gifa na sygnaturze :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 26, 2014 Spokojnie kiedyś to rozkminie jak to się robi ;) Wrzucasz link do obrazka w tagi - zupełnie tak jak normalne obrazki. ;) Link musi się kończyć rozszerzeniem .gif. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 26, 2014 Lucyfetka jak ja kocham twoją sygnaturę :-D. Jak oglądam Imaginaerum to często oglądam ten moment bo jest świetny :blush: Też lubię ten moment. Układ tej sceny trochę mi przypomina Kiedyś też miałam IM w sygnaturze, ten moment, kiedy ojciec Toma (jakże on się nazywał?) strzela sobie w głowę i przewraca się razem z fotelem. Też lubię tę scenę. Ładnie ją zrobili. Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 26, 2014 ^^ To był Theodor ;) P.S Jak ja nienawidzę tej sceny -_- .Ten moment kiedy widzisz jak twój ulubiony aktor umiera (na ekranie/w filmie). Tak wiem że to tylko film ale no kurde... :P (ale muszę powiedzieć że scena bardzo efektowna ;)) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 27, 2014 Mad Mayorze a co to za sygnatura ? ;) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted July 28, 2014 Adrian świetna sygnatura, uśmiałam się. To jest genialne. :D Mój avatar bez zmian i tak już zostanie. Może kiedyś wstawię sobie sygnaturę, jak znajdę czas. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 28, 2014 Mad Mayorze a co to za sygnatura ? ;) "Tylko krowa nie zmienia zdania". :) Gdy tylko zobaczyłem tego .gifa zmieniłem zdanie co do animowanych podpisów. :) Adrian świetna sygnatura' date=' uśmiałam się. To jest genialne. :D.[/quote'] Ja tak samo! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 28, 2014 Adi, świetna sygnatura śmieszna. :D Wercia, cudowna sygnatura.♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 28, 2014 Adi, świetna sygnatura śmieszna. :D Wercia, cudowna sygnatura.♥ Haha. Nie wiedziałam że już ktoś zauważył :-D. Takk w końcu mi się udało :happy: To nie było takie trudne ;) P.S. Dzięki Marcinie :). Mi też się podoba :P ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted July 29, 2014 98wercia - do kogo należą oczy w twojej sygnaturze? Fajny pomysł na sygnaturę. Lubię oczy ;). Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 29, 2014 98wercia - do kogo należą oczy w twojej sygnaturze? Fajny pomysł na sygnaturę. Lubię oczy ;). Do Simone Simons ^^ Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 29, 2014 Tak. Należą one do Simone ♥ Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 29, 2014 Można ustawić gif w avatarze ? Jeśli tak to jak ? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 29, 2014 Można, raz nawet pół forum było w gifach, więc to jakby nieoficjalnie zakazano. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 31, 2014 Simo nie mogę paczać na Twój avatar : 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 31, 2014 A to z jakiego powodu? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 31, 2014 Obrzydza mnie : P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 31, 2014 Ja do avka Simo nic nie mam. W sumie do tej pory myślałam, że to drzewo XD Od dziś mam w avku alternatywne zakończenie walki Czerwonej Żmiji z Górą. W sumie to też jedna z moich tapet na lapku xD A sygnatura to wiadomo. 4 Share this post Link to post Share on other sites