Adrian 3317 Posted February 28, 2014 Szeryf i burmistrz. Dziki Zachód? Połączony ze starożytną Grecją? Wybuchowa mieszanka, nie sądzisz? :) Zupełnie tak jak całe DE! 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 28, 2014 Czy to znaczy, że mamy do Ciebie teraz mówić "milordzie"? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 28, 2014 Czy to znaczy' date=' że mamy do Ciebie teraz mówić "milordzie"? ;) [/quote'] Może być nawet "Jego Ekscelencjo". Tylko z umiarem. :D I nie offtopować bo Szeryfem poszczuję! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 28, 2014 No to "Wasza Ekscelencjo" zacny awatar. :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 28, 2014 Czy to znaczy' date=' że mamy do Ciebie teraz mówić "milordzie"? ;) [/quote'] Może być nawet "Jego Ekscelencjo". Tylko z umiarem. :D I nie offtopować bo Szeryfem poszczuję! TAK JEST, MILORDZIE. Zacny avatar zdobi Twój profil. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 1, 2014 Jako, że Dawne Dream Emporium umarło, teraz jest "Floorgasmopolis", Wait, wait, nie nadążam.... Jak to? Dlaczego "Floorgasmopolis" ? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 1, 2014 Wait' date=' wait, nie nadążam.... Jak to? Dlaczego "Floorgasmopolis" ? [/quote'] Szto cytat z motorade'owej sygnaturki. My się tylko dostosowujemy do realiów i wyzwań doczesnego świata. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 1, 2014 Przypominam, że po tej Ziemi stąpają jeszcze ludzie, którzy nie lubią Floor ;) A co by nie było off-topa, ambitnie zostałem kotem z Cheshire. Pojawiam się i znikam. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 1, 2014 Przypominam' date=' że po tej Ziemi stąpają jeszcze ludzie, którzy nie lubią Floor ;)[/quote'] Simo, potraktuj to z przymrużeniem oka. ;) Każdy lubi co innego i wyraża to w inny sposób. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 1, 2014 Uff, kamień z serca. Tak podejrzewałam, że to tylko taki niewinny żarcik , ale pewności nigdy nie za wiele ;). Nie przepadam za Floor, a raczej za jej śpiewem (bo do niej jako osoby nic nie mam), więc się trochę przeraziłam. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 1, 2014 Szukam sobie avatara w moim folderze z obrazkami i nie mogę się na nic zdecydować ;_; Ech, dobra, zostanę Aaylą Francuzką i Kitem Jamajczykiem. Tylko coś mi się ten obrazek rozmazuje. Może to przez to, że mam "powiększoną" stronę...? Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 13, 2014 Nie obrazicie się, jak ja pobędę na swoim awatarze? :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 14, 2014 Obrazimy się, właściwie już to zrobiliśmy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 15, 2014 Mój awatar to nikt inny jak Taylor Momsen. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 15, 2014 A ja mam Taylor w sygnaturze ♥ Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 15, 2014 Świetny wybór :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 15, 2014 Możemy podyskutować o Taylor tutaj. :) http://forum.nightwish.pl/watek-the-pretty-reckless?page=2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 16, 2014 Zmiana avatara. Trent. Bo to ostatnio we mnie siedzi - NIN i Hesitation Marks :) I Fight Club. Bo "everything is a copy of a copy of a copy..." :) Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted March 16, 2014 Trent... widząc awatar pomyślałem na początku, że to jakiś aktor. Dopiero, gdy napisałaś, że to Trent Reznor wszystko złożyło się w całość. Swoją drogą muszę w wolnym czasie przesłuchać soundtrack z the Social Network - w końcu oskarowy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 17, 2014 Marcin podoba mi się twój avatar :) - Floor i Tarja ( + napis Nightwish) = piękny avatar. ( ja mojego nie zmieniam, przyzwyczaiłam się do niego :) ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 17, 2014 Marcin podoba mi się twój avatar :) - Floor i Tarja ( + napis Nightwish) = piękny avatar. ( ja mojego nie zmieniam' date=' przyzwyczaiłam się do niego :) )[/quote'] Dziękuję bardzo już ze sobą nie wytrzymywałem... :) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 17, 2014 Tamto ( twoje zdjęcie w avatarze) też było fajne :) i też był akcent Nightwish'owy (koszulka ) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 18, 2014 Moja hobbicka natura znowu zwycięża :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 19, 2014 Kot jaki jest, każdy widzi. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites