PaulaEija 1628 Posted January 26, 2014 Dobra. ;_; Niech Wam będzie ♥ PS Uuuups, to wygląda w takim bezkolorze, jakby oni umarli czy coś. Muszę coś pokombinować. -.- I jak, zadowoleni? ;P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 26, 2014 Niech Wam będzie WUT?! ; O Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 26, 2014 No bo wcześniej ileś osób mówiło, że poprzedni był lepszy. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 29, 2014 Tuo. Z pozdrowieniami dla Pauli, w odpowiedzi na ostatnią rozmowę na skype o mojej pisaninie :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 29, 2014 Hahahahahahahahahahah. Padłam. xDD Moja Ty kochana Tuosiu. ♥ PS Ta sygnatura podbiła moje serce. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 29, 2014 Kiedyś też miałam taka sygnaturę ♥. Tuoś jest tam taki uroczy xD. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 29, 2014 Pamiętałam, że ktoś kiedyś na tym forum już miał ten gif w podpisie, tylko nie pamiętałam kto.. Jest świetny :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 30, 2014 Jaki słoooodziaaaak :3 :-D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted January 31, 2014 Fragment okładki pewnej książki, która ma szansę zostać moją Książką Wszech Czasów. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 31, 2014 Fragment okładki pewnej książki, która ma szansę zostać moją Książką Wszech Czasów. Czyli jakiej? Może warto się zapoznać z tą książką :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 6, 2014 Ustawiłem sobie w sygnaturze Jonathana Davisa wokalistę zespołu KoRn :) A do Lucy wrócę ale dam wam od niej ochłonąć :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 7, 2014 Invidia wróciła :> Jak na forum, jak i z avkiem :3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 7, 2014 Moja śliczna mamusia! ♥ PS Ja też zmieniłam avka.. Potrzebna mi przerwa od Joasi i Tuo, skoro te bezbożniki nie chcą mnie słuchać. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 7, 2014 Teraz Paula ma w avku lekko opóźnione logo Lacoste.. :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 7, 2014 ;_; Na tym obrazku jest krokodyl, bo ja jestem krokodylem. Nikt mnie nie kocha. ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted February 8, 2014 Ja tak się przyglądam temu avatarowi... myślę sobie, jakieś nogi...tam z tyłu, to jakaś głowa, jakieś czarne coś (może koraliki?) na plecach, gdzieś tam małe rączki po bokach. Przewijam w dół, czytam, że to krokodyl, zerkam znów na avek Pauli - no rzeczywiście. I teraz - śmiać się czy płakać nad swoją głupotą? Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 8, 2014 mi najbardziej podobają się avatary Milli, Adriana,Maggi i Scava ,(mój avatar oczywiście jest poza konkurencją ;P ) wiem- nie ma żadnego konkursu na najładniejszy/najfajniejszy avatar- chciałam tylko wyrazić swoją opinię ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 8, 2014 Ustawiłem sobie Tuomasa z End of all hope :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 9, 2014 Biedny Mike. Nie rozpoznaje krokodyla. *Głaszcze Mike'a* ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 9, 2014 Czas na moje metalowe boginie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 9, 2014 Marcin. Wprowadzam zakaz zmieniania avatarów/podpisów przez Ciebie do odwołania ;o A CO! Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 9, 2014 Nymf* Dlaczego? :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 9, 2014 Bo zdecydowanie za często zmieniasz, nie wyczymiem. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 9, 2014 Wiem wiem przepraszam teraz postaram się nie zmieniać :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 9, 2014 Ares, oczy mnie bolą od twojej sygnatury, Tuo tak ciągle się rusza, że ledwo co da się cokolwiek przeczytać. Błagam zmień. Share this post Link to post Share on other sites