beatag60 2263 Posted December 3, 2012 Olzon planuje solową karierę, już na blogu umieściła fragmenty utworów- kto ciekaw jej poczynań będzie bacznie obserwował. Tymczasem z "rodzinnego albumu;), partner Anety i Nemo http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/61419_368010833294028_428794583_n.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted December 5, 2012 Ojej, nie mogę się doczekać :D Bo nie ukrywam, że to głównie dzięki Anette i jej głosowi polubiłam Nightwisha ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 5, 2012 Anette skupi się raczej na popie niż na metalu. Na blogu pisała, że nie będzie kontynuować muzyki czy stylu NW. Sądząc po demówkach będą to spokojne, ciepłe balladki - na jej głos idealne :) Share this post Link to post Share on other sites
Haunted 3 Posted December 11, 2012 I bardzo dobrze :> Ma ktoś linki do tych fragmentów ? Jakoś nie zapuszczam się na jej bloga, a bardzo mnie ciekawi co tam stworzyła :3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 11, 2012 Ma ktoś linki do tych fragmentów ? A proszę ja Cię bardzo :) Invincible: Floating: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 12, 2012 Ciekawe. Jej głos zdecydowanie pasuje do tego stylu. Share this post Link to post Share on other sites
Haunted 3 Posted December 12, 2012 Hmm.. Te już słyszałem, myślałem że coś nowego Anetka dodała ^^ Ciekawe ile będziemy czekać na debiut. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 12, 2012 Myślę, że ciekawi powinni obserwować bloga. Anetka jest dość wylewna, więc może coś zapowiedzieć?:) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 12, 2012 Ciekawe. Jej głos zdecydowanie pasuje do tego stylu. Zgadzam się w 100%. Całkiem przyjemne te demówki. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 12, 2012 Jakoś nigdy nie udało mi się do niej przekonać, więc chyba raczej nie będę śledzić jej solowych poczynań. No, chyba że nagra coś, co wpadnie mi w ucho i/lub rzuci na kolana :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 13, 2012 Ja z czystej ciekawości na pewno przesłucham jej solowy album, ale wątpię bym śledził jej karierę jak Tarji. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 13, 2012 Gdyby nie newsy z forum, to najprawdopodobniej w ogóle nie sięgnęłabym do solowych poczynań Anette. Jeśli wyda coś solo, to przesłucham jedynie z ciekawości (podobnie jak Adrian). Share this post Link to post Share on other sites
Haunted 3 Posted December 13, 2012 Z innej beczki: Dlaczego w temacie pisze "Olsson" zamiast Olzon ? o_O Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 13, 2012 Z tego, co wiem, to właśnie tak poprawnie powinno się zapisaywać nazwisko Anette: Olsson. A Olzon zostało przyjęte na czas jej występów w Nightwish. Potem, zdaje się, sama napisała na blogu (?), że porzuca Z i powraca do podwójnego S. Share this post Link to post Share on other sites
Haunted 3 Posted December 13, 2012 Ciekawe, nie wiedziałem o tym :> Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 13, 2012 Z tego' date=' co wiem, to właśnie tak poprawnie powinno się zapisaywać nazwisko Anette: Olsson. A Olzon zostało przyjęte na czas jej występów w Nightwish. Potem, zdaje się, sama napisała na blogu (?), że porzuca Z i powraca do podwójnego S. [/quote'] Dokładnie tak. Olzon to był pseudonim sceniczny na potrzeby występowania w NW. Tak samo jak Erno ma pseudonim Emppu a Marko - Marco. :) Olsson to jej prawdziwe nazwisko. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 13, 2012 O, dzięki Adrian za potwierdzenie moich wątpliwości. Czekałam na odp. kogoś bardziej oblatanego w tym temacie ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 18, 2012 I Invincible i Floating to dość sympatyczne kawałki, dla mnie jednak za lekkie. Nie planuję obserwować karierę Anety i szczerze wątpię by się to zmieniło. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 25, 2013 hmm pewnie przesłucham jej album gdy go wyda, ale raczej szału nie będzie. więc tylko z czystej ciekawości po niego sięgnę, a później zapomnę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sarpanitu 4 Posted February 25, 2013 Również z ciekawością posłucham solowych dokonań Anette. Lubię jej słuchać, i przyznam szczerze, że parę razy pozytywnie mnie zaskoczyła dlatego wydaje mi się, że to może być coś fajnego dla moich uszu. I myślę, że wielu niedowiarków może zaskoczyć :) Ale mogłaby już w końcu wydać ten solowy album, bo gdybanie i oczekiwanie jest denerwujące. A jeśli chodzi o grupę zawodową zwaną "wokalistki NW", to jednak przychylę się bardziej do śledzenia kariery solowej Anette, niż Tarji, której to kariery solowej nie śledzę w ogóle ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Anette nie przestała lubić "ciekawych" ciuszków :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 18, 2013 Jakoś nie mogę zaakceptować jej modowych fanaberii:( i tym samym "samobójczych"autofotek;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Jej focie w lustrze biją wszystko na głowę :) Mam spaczenie zawodowe przez fanpage... Wszędzie chcę się podpisywać jako "/Simo" xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 18, 2013 Ermm... czy to jest piżama? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 To chyba nie jest piżama Adi :D Share this post Link to post Share on other sites