Pablito 1169 Posted November 7, 2013 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Motorade ale zazdroszczę ci genialnego koncertu Tarji mam nadzieję że w Polsce koncerty będą tak samo genialne jak ten Share this post Link to post Share on other sites
AnTarja 3 Posted November 7, 2013 Mnie się teledysk Tarji do utworu 500 Letters bardzo podoba :) Na początku wydawał mnie się on dziwny, taki jakiś nijaki ale mimo to fajny :) Natomiast jak go obejrzałam dokładniej to uważam, że mimo iż jest on taki inny, prosty i trochę śmiesznawy to właśnie dlatego jest wyjątkowy i genialny :) Bardzo podobają mnie się minki Tarji, są takie pocieszne a zarazem wzruszające. Oglądając ten teledysk mam uczucie współczucia jej w tym prześladowaniu jej przez tą zjawę. Podoba mnie się też to jak ucieka ona łódką przed tą zjawą, jak na koniec ją załważa po raz kolejny i robi grożną minkę i ją goni ( Tarja zjawę ). Fajna jest też scenka gdzie Tarja zatrzymuje się łódką na środku jeziora i nagle odczuwa ulgę ale za chwilę załważa list we wodzie, ogląda się a tam zjawa i Tarja wskakuje do wody :) Wogóle wszystkie sceny są fajne, nawet te powtarzające się. Każda ma to coś w sobie no i Tarja jest taka naturalna :) Cieszę się, że nie sprawdziła się "przepowiednia" Scanvenger'a na temat upiornego do przesady klipu ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 7, 2013 Cieszę się, że nie sprawdziła się "przepowiednia" Scanvenger'a na temat upiornego do przesady klipu ;) Wolałabym wersję przesadnie upiorną niż tę nudę. Share this post Link to post Share on other sites
AnTarja 3 Posted November 7, 2013 Jillian----Kto co lubi :) Mnie się ten teledysk podoba i nie uważam go ani trochę za nudny :) Gdyby był taki upiorny jak Scanvenger pisał to uznałabym, że Tarji kompletnie odbiło. Nie lubię horrorów, nie wiem co w nich takiego fajnego. Jednak jak pisałam, kto co lubi :) Jedni lubią teledyski wyglądające jak z horroru a inni takie spokojne, nastrojowe :) Lubię też mroczne teledyski ale nie do przesady ;) W tym klipie Tarji też jest zawarta w jakimś sensie mroczność :) Mnie ten teledysk zadowala :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 12, 2013 Piękne wykonanie Tarja jest w nim taka piękna ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 17, 2013 [video=youtube] Tarja ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 17, 2013 Fajne wykonanie :) Tylko zastanawia mnie czy to, co śpiewa w 2.09 to Tarja? Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted November 18, 2013 Jakiś miły człowiek wrzucił reakcje Tarji na wołanie tłumu w Lipsku :) Od około 8:30 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 12, 2013 Super Remix jedyny który lubię z folkowymi elementami :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted December 13, 2013 Co jak co, ale Tarja bardzo dobrze zachowała twarz po "rozstaniu" się z nw. Bardzo lubię jej słuchać Czy by śpiewała metal czy country jej głos jest świetny Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted December 17, 2013 Tarja pojawiła się w czasopiśmie metalowym jako główny temat. Nie pamiętam jakim, ale jest w empiku za jakże oczywistą kwotę- 6,66 :) Jutro podeślę okładkę. ----------------------------- Jest to magazyn "Mystic Art" Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted December 24, 2013 Świeżutkie - cud i miód ♥ [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AbuGfyBjQFo 4 Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted January 7, 2014 Słuchając "Paradise(what about us)" naszła mnie taka myśl :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 8, 2014 Solvi faktycznie Walking ma swoją moc ,jak słucham tego numeru to sam mam ochotę połazić po chmurach ,i do tego sekcja symfoniczna, Motorade ,w nie każdym numerze Tarja może w pełni użyć swojego sopranu Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted January 8, 2014 No nie zawsze, ale jak używa to czuć moc. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 9, 2014 Dokładnie tak Motorade potem aż miło tego słuchać Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 10, 2014 Miód dla moich uszu 1 Share this post Link to post Share on other sites
AnTarja 3 Posted January 24, 2014 Ares, znaczy się Marcin, ładnie to tak podbierać filmiki ;D Nie no, żartuję oczywiście ;) Kocham ten filmik, jak i pozostałe z tej serii, są cudowne :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 6, 2014 Kto widział, kto słyszał? Tarja wystąpiła w fińskim show Pääroolissa Przynajmniej wiemy, że blond i grzywka jej nie pasują ;p [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HWMuBn-fdno 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 7, 2014 Czy ja wiem czy nie pasują? To ładna kobieta i myślę ,że w każdym kolorze włosów wygląda dobrze? Jesteśmy przyzwyczajeni do czerni:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted February 7, 2014 Nie no Tarja to tylko w czarnych włosach wygląda świetnie nie wyobrażam sobie jej w innym kolorze 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 7, 2014 A mnie się podoba w blondzie :) chociaż z pasemkami pewnie wyglądałoby to bardziej naturalnie i lepiej :P Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 7, 2014 A czy blond to nie jest jej naturalny kolor włosów czasem? W końcu jest z Finlandii i w ogóle. ;) Ale w sumie to nie wiem. Share this post Link to post Share on other sites