Invidia 621 Posted March 19, 2013 Wpisałam w góglach "Nighwish Polska" i zadziałało :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 23, 2013 Najpierw dołączyłam do wydarzenia odnośnie filmu IM w Polsce, potem polubiłam waszą stronę, bo reklamowaliście się w tym wydarzeniu. Założyłam sobie konto, a potem jeszcze Beatka mi zrobiła przypominajkę na fb ^.^ Po tym wszystkim zaczęłam się udzielać ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 27, 2013 Beatka mnie znalazła na Facebooku Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 29, 2013 Tutaj mnie jeszcze nie było. Jak tu się znalazłem, hym... Ja tu się nie znalazłem ja tu byłem od samego początku istnienia . Ale dobrze wiedzieć że z przeróżnych źródeł tutaj dotarliście. Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 19, 2013 Maciek mi zaspamował na laście swojego czasu. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 29, 2014 Jestem tu dzięki Pablito. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 8, 2014 Podklejam wątek i jednocześnie odświeżam. Jak do nas dotarliście? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 8, 2014 Ogólnie to w google szukałam informacji o Kitee i NW i tak po jakimś czasie się tu narodziłam :) Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted August 9, 2014 A mi zostało forum tylko pokazane przez nikogo innego jak Invusię :3 Sam pomysł dołączenia był mój :happy: Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 9, 2014 Fajne masz pomysły Fik:) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 9, 2014 Fajne masz pomysły Fik:) Które to pomysły Beato? : ) Share this post Link to post Share on other sites
Atharjatha 21 Posted August 9, 2014 Nie będę oryginalna jak napiszę, że przez Facebook'a? :undecided: Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 9, 2014 Które to pomysły Beato? : ) Takie: Sam pomysł dołączenia był mój :happy: :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 9, 2014 Które to pomysły Beato? : ) Takie: Sam pomysł dołączenia był mój :happy: :) To jest jeden pomysł ^^ @Atha No nie :< Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 17, 2014 Wpisałem "www.nightwish.pl", to pierwsze co robię gdy chcę sprawdzić czy moje zainteresowania są reprezentowane w necie po polsku :P Dopiero gdy to zawodzi używam Wujka Google albo FB. Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 17, 2014 Ares, dziękuje. :) Dzięki tobie mogę spamić tu moją miłością do NW. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted September 10, 2014 Poprzez facebooka. Wyskoczył mi chyba fp przy wpisywaniu w wyszukiwarkę słowa "Nightwish". Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted March 19, 2015 Na stronie Tekstowo.pl kliknęłam profil Mmaciek i z tego co pisał dowiedziałam się, że istnieje polska strona Nightwish'a. Teraz codziennie na nią wchodzę, a wczoraj się zarejestrowałam. :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 22, 2015 A ja chciałam się zarejestrować na OS, bo na fb coś pisali o dyskusji o singlu. Już miałam się rejestrować, ale pomyślałam sobie, że przecież to nie może być jedyne forum o NW. Wygooglałam fora, przeczytałam tu co nie co i od razu założyłam konto. 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 12, 2015 Najpierw był Facebook. Jakieś dwa lata temu wpisałam poprostu w wyszukiwarce NW i tak się zaczęło. Już od dawna odwiedzałam forum jako gość. I ciągle nie miałam czasu, by się znaleźć wśród Was:-( Jak widać, teraz to się zmieniło:-D. Może dlatego, że ze względu na problemy zdrowotne nie pracuję od pół roku i jeszcze następne pół spędzę w domu;). Nie ma tego złego. Przynajmniej jestem w DE. Ale cóż, kiedyś trzeba będzie wrócić do pracy. Korzystam zatem z wolnych chwil i piszę;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 12, 2015 Adriana zasługa :) zwerbował mnie z PPB po utworzeniu forum. Share this post Link to post Share on other sites
Norishige 0 Posted May 8, 2015 No starzy braciszek `Ancient`mnie zachęcił do nightwish potem podał stronę no i zacząłem się interesować Share this post Link to post Share on other sites
Qesayah 24 Posted May 22, 2015 Witam! O Forum Dream Emporium wiedziałam już wcześniej i to przypadkowo znalazłam tą stronę, ale Beatka mnie zachęciła (któregoś razu jak się poznałyśmy) bym się zarejestrowała i to zrobiłam w końcu dziś! Także tego - CZEŚĆ! :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted May 24, 2015 A ja dołączyłam z okazji poprzedniego konkursu :D I tak mi się zostało. 1 Share this post Link to post Share on other sites
rovega 3 Posted May 25, 2015 Ja tu dotarłam, gdy poprzez google szukałam jakieś polskiej strony lub/i forum o Nightwish. 1 Share this post Link to post Share on other sites