Ares 1858 Posted June 11, 2013 Mnie tez a szczególnie Najtłiszowczy... :( Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 11, 2013 Hmm ktoś z podkarpacia może? XD Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted June 11, 2013 Wysokie Mazowieckie na Podlasiu, 40 km od Białegostoku, zadupie pozdrawia ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 11, 2013 Ja Warmia i Mazury ale to już wiesz :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 11, 2013 Dobrzyniewo Duże, Podlasie. Blisko Bstoku. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 11, 2013 Milla. Gmina Mońki. Aktualnie Białystok, bo tam mam liceum. Zadowolona? Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted June 11, 2013 oooooo, czyli ktoś z Podlasia jest, a gminę Mońki to nawet z nazwy kojarzę, bez kitu! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 11, 2013 Forgotten? A ty skąd? Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted June 11, 2013 no Wysokie Mazowieckie, pisałam już, niecałą godzinę od Białegostoku XD Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 11, 2013 no Wysokie Mazowieckie, pisałam już, niecałą godzinę od Białegostoku XD 48 km ode mnie :D Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted June 11, 2013 no Wysokie Mazowieckie, pisałam już, niecałą godzinę od Białegostoku XD 48 km ode mnie :D TY Z ŁOMŻY JESTEŚ, TAK? :happy: ej, no, podlasianie (?), nie zostawiajmy tak tego, rzadko się spotyka kogoś ze swoich rejonów :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 11, 2013 Tu masz racje. Dziewczyny, jesteśmy tu we cztery. Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted June 11, 2013 trzeba się jakoś ogarnąć, a w dodatku zbliżają się wakacje, to mamy pole do manewru, o ile ktoś nie planuje rozbijać się przez 2 miesiące po świecie :-D ale tutaj raczej się nie zgadamy, a poza tym nie chcę robić offtopu XD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 11, 2013 forgotten, co proponujesz? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 11, 2013 http://forum.nightwish.pl/dzial-zloty - proponuję wam założyć nowy wątek, może się was więcej "zleci" :> Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 11, 2013 Sio na gg, skype, facebook, PW, czy cokolwiek! Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted June 11, 2013 możemy równie dobrze na gg jakąś konwersację zrobić (o ile się da, bo nie wiem, gg mam bo mam XD) dla zainteresowanych jakimś spotkaniem i obgadać konkrety, każda dusza się liczy, a nawet jak nikt oprócz nas się nie zgłosi to dupa, będziemy we dwie XD na gg zawsze lepiej niż tutaj zawalać ludziom temat Sio na gg, skype, facebook, PW, czy cokolwiek! no już, już :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 11, 2013 forgotten, gg to i ja nie mam. A Szymek nas stąd już wygania. Ewentualnie możemy skorzystać z prpozycji Evi. Dobrze by było namówić Millę i margoQ. Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted June 11, 2013 http://forum.nightwish.pl/watek-gdzies-na-podlasiu pisać, ludzie! (już się zamykam, już, koniec XDD) 1 Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 12, 2013 no Wysokie Mazowieckie, pisałam już, niecałą godzinę od Białegostoku XD 48 km ode mnie :D TY Z ŁOMŻY JESTEŚ, TAK? :happy: ej, no, podlasianie (?), nie zostawiajmy tak tego, rzadko się spotyka kogoś ze swoich rejonów :D Ja jestem Mazowszanka, Podlasianka nabyta, ale owszem, aktualnie z Łomży :P Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted July 16, 2013 A ja jestem ze Śląska, dokładniej to z Zabrza :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 16, 2013 Jedno dziecko na Was mnóstwo spod Opola... To dopiero jest forever alone. xD Ale moje małe Krapkowice są świetne, szczególnie od jakiegoś czasu. Mnóstwo imprez, w tym promujących młodych artystów... Skąd Wy możecie znać moje miasto...? Buty Otmęt kojarzycie może? To moja i w zasadzie jedyna dzielnica (oprócz Krapkowic - centrum, jeśli można tak to w ogóle nazwać). ;) Mamy zamek (tzn. ruiny, bardzo ruiny), barokowy kościół (tzn. starszy, ale przebudowany w barokowym stylu), basztę, mury obronne... I tajemniczy tunel pod miastem, który od średniowiecza się jeszcze nie zawalił. ;) (I do którego się nie da wejść, chyba, że się kopie głęboko - tak na głębokość piwnicy chyba - w środkowym Otmęcie, to wtedy można natrafić na niego - tata znajomego z podstawówki podczas budowy domu trafił - w średniowieczu łączył on zamek w Otmęcie i w Rogowie Opolskim). Takie tam, małe, ale ciekawe miasteczko. ;) A, chyba też jestem na etapie "ucieczki do Helsinek", tylko że dosłownie. ;) Chociaż i tak kocham tę moją prowincję. Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted July 16, 2013 Krapkowice są gdzieś koło Mosznej? Jeżdżę tam co roku na obozy i mi się tak nazwa kojarzy :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 16, 2013 Ja jestem z Warmii i Mazur z Dobrego Miasta ;) a To Moja ulica Orła Białego z widoku Ptaka :) Share this post Link to post Share on other sites