Invidia 621 Posted August 30, 2014 Byliśmy jedynymi klientami :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 30, 2014 Byliśmy jedynymi klientami :3 Opowieść o tym, jak to forum napędza biznes pizzerii... :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted August 30, 2014 Szkoda, że poznańskie zloty nie mogą przebić magicznej bariery 3 osób. :D Wygląda na to, że się świetnie bawiliście. ;) Czekamy z niecierpliwością na więcej zdjęć! No ej! Ostatni miejscowy liczył 2 osoby + kilka przypadkowych! Nie narzekajmy :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 31, 2014 Nie ma tego dużo, nikt nie chciał zdjęć robić :P Zdj od Fika, robione przeze mnie: ZDJ 1 ZDJ 2 ZDJ 3 (:3) Pierwsze zdjęcie ♥ Pablo taki zakochany wzrok xD Oh wow, lovely! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted September 1, 2014 Ja teraz zaserwuje swoje zdjęcia Invidia co wygląda jak pani magister Podano do stołu Na murku przed Barbakanem Nasz forumowe selfie sekty dzieci słońca mających nierówno pod sufitem 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 1, 2014 Jakie piękne pół Fika na pierwszej fotce! Dziewczyny, macie fajne legginsy. Invi, masz świetną torbę (to chyba przeznaczenie, że mamy takie same... jak sądzisz? :D) :P Ale i tak ostatnie zdjęcie jest najlepsze. Taka śliczna wesoła gromadka :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 1, 2014 Nightfall świetny kolorek włosów : D Fajne zdjęcia, czekam na kolejny zlot ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 1, 2014 Kolejny ma być bliżej mnie. Wawa. Łódź ewentualnie, bo jest na środku i byłoby sprawiedliwiej. Do Łodzi mam daleko, do Wawy zresztą też jest te 200 km, ale to i tak lepiej, niż Krk :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 1, 2014 Kraków jest jak najbardziej w porządku : D I jest przepięknym i bardzo ciekawym miastem! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 1, 2014 Jest. Ale jest też na drugim końcu Polski. ._. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 1, 2014 Kolejny zlot w Krk planujemy na koniec września ;) Mam nadzieję, że zdjęcia przekonały osoby, które miały wątpliwości, do tego, że wcale nie jesteśmy straszni i fajnie jest zjeść pizzę w takim zakręconym towarzystwie :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 1, 2014 Myślę, że nikt się Was nie bał. Po prostu brak niektórych osób na zlocie miał miejsce z innych powodów. Jak pod koniec września, to duże prawdopodobieństwo, że ja się pojawię : ) Kto ma ochotę spędzić z Nymf noc w Krakowie? : D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 1, 2014 To Kuolema zaczyna poruszać niebo i ziemie, aby dostać się do Krakowa. Słowa droga pociągiem już mnie przerażają, nie chcę wiedzieć ile bym jechała z Torunia. -_- Mamo ochotę polecieć samolotem, a loty z Bydgoszczy do Krakowa są. xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 1, 2014 Za dobrze macie. :) Szkoda, że mam tak daleko do Krakowa! Kto wie... może przyszłym roku? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 1, 2014 Kto wie... może przyszłym roku? I tak co roku? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 6, 2014 Jakby ktoś był zainteresowany procesem tworzenia kartki dla Emi i samą kartką, to tu: https://plus.google.com/photos/100271060040388834560/albums/6055726239867460241 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 6, 2014 Mówiłam już, że Was kocham? :D Fajnie, że uwieczniliście ten Wasz proces :D Invi, mogłabyś jakoś zamazać ten mój adres na zdjęciu z kopertą? Nie to, żebym się bała najazdu forumowiczów na mój dom czy coś, ale dziwnie się czuję, wiedząc, że moje dane personalne są na jakiejś fotce wrzuconej do Internetów, w dodatku doskonale widoczne (nawet taki ślepy ludź jak ja potrafi je bez problemu przeczytać). :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 6, 2014 Emi, przepraszam, zapomniałam o tym :c Ale nie mogę teraz tego zrobić, bo to jest na koncie Fika... Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 6, 2014 O, miło że kartka przyszła :D Jak Ci się podobała pierwsza strona? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 6, 2014 Bardzo piękna :> http://forum.nightwish.pl/watek-co-cie-ostatnio-uszczesliwilo?pid=48204#pid48204 Już o Waszej kartce pisałam ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 23, 2014 Co ze zlotem w ten weekend? Ktoś przychodzi? ;p Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted September 23, 2014 W sumie może dałabym radę przyjść ale nie wiem . Wolałabym raczej aby to był następny weekend :P . Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 23, 2014 Z Wami to trzeba się rok wcześniej umawiać :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 23, 2014 Z Wami to trzeba się rok wcześniej umawiać :P Nie oszukujmy się, to i tak by nic nie dało :P 1 Share this post Link to post Share on other sites