Piotrek 121 Posted December 9, 2013 Jak ktoś wcześniej zauważył za kilka miesięcy jest koncert WT w Poznaniu, więc mały zlot będzie w moich okolicach ;) A jeśli mowa o dużym spotkaniu, to spośród najczęściej wymienianych opcji preferuję Warszawę. Tylko że moim zdaniem najbardziej sensowne jest spotkanie jako "impreza towarzysząca" przy okazji koncertu. W przyszłym roku do Polski zjeżdża też Tarja- może przy tej okazji? Choć nie - to listopad, więc raczej odpada... Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted December 9, 2013 Na Tarję zapewne się wybiorę :) Nie ma to jak drugi koncert z trasy Colours in the dark. Z tego co pamiętam, najbliżej mam do Katowic. Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted December 31, 2013 Ja tak jak Beatka im dalej od Lbn tym bardziej moja obecność pod znakiem zapytania stoi ;-) Ogólnie Krk czy Warszawa mogą być ale doświadczenie nauczyło że nic nie jest pewne ;-( Dlatego czekam na konkrety i wtedy mogę cokolwiek mówić o mojej obecności ;-) Aczkolwiek ostatnimi czasy nawet Beatki odwiedzić nie mam kiedy ;-( 1 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted December 31, 2013 Też jestem za Krakowem :) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 31, 2013 A ja niestety za krakowem nie bardzo.. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 31, 2013 Ja tez nie, bo z Olsztyna do Krakowa jedzie się prawie cały dzień.. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted December 31, 2013 Mi pasuje niemalże cały kraj za wyjątkiem kresów wschodnich, dla mnie linią graniczną jest Wisła. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 31, 2013 Kto nie był wczoraj na czacie, niech czyta: Invi zaprosiła całe DE na zlot w następnego sylwestra u siebie. A ja zaprosiłam wszystkich do Sami (bez jej zgody oczywiście, ale specjalnie później nie protestowała). To co, będziecie? xDD Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted December 31, 2013 Hmm Do Invi nie mam daleko choć połączenia komunikacji kołowej mam kiepskie ,ale jakoś się tam dostanę także mi pasuje Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 31, 2013 *Emi wyobraża sobie wielce uszczęśliwionych rodziców Invi* Jakby to nie była cała Polska to przejechania, ech... ._. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 31, 2013 Nigdy nie ustalimy miejsca, które zadowoli wszystkich. Musimy pójść na jakiś kompromis... Łódź nadal wydaje się być optymalnym rozwiązaniem. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 31, 2013 Kto nie był wczoraj na czacie, niech czyta: Invi zaprosiła całe DE na zlot w następnego sylwestra u siebie. A ja zaprosiłam wszystkich do Sami (bez jej zgody oczywiście, ale specjalnie później nie protestowała). To co, będziecie? xDD Omg, wiem co będę robić za rok w Sylwestra ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 31, 2013 Nie ma to jak planować za moimi plecami... Ale spoko, za rok ładujcie się do mnie, tylko jeszcze nie wiem gdzie będę studiować ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 31, 2013 Poznan - najlepsze studia!! Poznan, miasto spotkan ! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 31, 2013 Ho ho, nie wiem czy dożyje następnego sylwestra.. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 1, 2014 Po dzisiejszej nocy nie bardzo wiem czy chcę organizować jeszcze kiedykolwiek Sylwestra... :) Ale może do przyszłego roku mi przejdzie :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 1, 2014 To co tam się działo? XDD Może to jednak dobrze, że mnie tam nie było... xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 1, 2014 Było dużo wina... I oglądałyśmy IM o czwartej rano... ;)) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 1, 2014 Było dużo wina... No more questions. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites