Guest Morderczyni Posted December 11, 2013 Nie przeszedlem w antycznej dalej.. :/ Ten test miał błędy. W kilku zadaniach zamkniętych niemożliwe było wskazanie dobrej odpowiedzi, bo jej tam nie było. Nie przejmuj się tym. Marcin, Seppo. Primo. Są lepsze kary od wieszania. Bardziej dotkliwe. Secundo. Uogólniacie, czego z kolei ja nie toleruję i nie znoszę. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 11, 2013 Jutro zbiera ćwiczenia z geografii. I z chemii. A to oznacza, że muszę pouzupełniać, bo jak one nie sprawdzają, to się człowiekowi zdarza dać sobie spokój z tą pracą domową, no i... ;-; (chociaż chemica straszy nas już od tamtego roku, że zbierze. Ale wolę nie ryzykować.) Oczywiście, gegrę tradycyjnie zrzynam z internetu [może nie tak na rympał, bo upewniam się, czy informacje są dobre i tak dalej (kiedyś jakiś "jajcarz" wpisał "Krokodyle" zamiast "Kordyliery" w jakimś zadaniu z Ameryki, dlatego patrzę, co spisuję :D)], ale to i tak czasochłonne ;__; Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted December 11, 2013 Napisałam 36 listów AI i nie mogę ruszać prawym kciukiem. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 12, 2013 Nasza zima zła niech trwa krótko, bo nie przeżyję tego :< Chcę ciepełko i ładną pogodę! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 14, 2013 NIEEEEEEEEEEEEEEE! Przegapiłam swój 666. post ;___; Mam 667 ;__; Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 15, 2013 Znowu spałem po południu i znowu nie mogę zasnąć w nocy... Jest 5 rano, a ja od 23 siedzę przy laptopie. Znając życie to zasnę koło 7-8 rano i cały dzień prześpię, a potem obudzę się koło 18 i znów cała noc nieprzespana... A w poniedziałek trza zasuwać na praktyki (ostatni tydzień ♥) :V Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 15, 2013 A ja przegapiłam swoją rocznicę -_-. Jestem na forum rok i 8 dni xD. Jeszcze mi przeziębienie nie przeszło, a muszę zasuwać do kościoła po podpisik, bo rekolekcje. Oni wcale nie troszczą się o moje zdrowie :P. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 15, 2013 Maggie, też tak mam ;__; tu msza, tu spotkanie... I jeszcze zgubiłam połowę serduszka które nosiłam ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 15, 2013 Maggie, też tak mam ;__; tu msza, tu spotkanie... I jeszcze zgubiłam połowę serduszka które nosiłam ;_; A u spowiedzi byłaś?! ;> IYKWIM ;> Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 15, 2013 Nie byłam... Jestem taka nieczysta ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted December 16, 2013 Jestem chory, a muszę iść do szkoły. ;___; Wszystko mnie boli, ledwo oddycham i cały czas mam katar. ;___; A nie, jednak nie idę. *.* Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 16, 2013 Nie ma śniegu ;___; Jest szaro, brudno, mokro i okropecznie ;_; Gdzie są moje białe święta? :( Ziemniaczki, przeprowadzamy się do Finlandii. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 16, 2013 Miałam to napisać ;_; w Ameryce to w śniegu toną, mogli by nam trochę oddać ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 16, 2013 W JORDANII (bodajże, słuchałam wiadomości jednym uchem) jest śnieg. A u nas nie ;___; Pewnie napada na Wielkanoc, jak w zeszłym roku, beznadzieja ;__; Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 17, 2013 Oficjalnie ogłaszam, że jednak zakwalifikowałam się do dalszego etapu olimpiady historycznej. Teraz muszę się uczyć. : 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 17, 2013 Gratulacje. Boli mnie wszystko. Noga, plecy i biodro tak bardzo ; ( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted December 18, 2013 Pewnemu stworzeniu coś się pomyliło i zamiast przynieść mi obiecaną książkę w piątek, przyniósł we wtorek. A jako że książka była długo wyczekiwana przeze mnie, czytałam do drugiej w nocy, czyli dopóki nie skończyłam. Rano się obudziłam z zaczerwienionymi oczyma, czerwonym nosem i bolącymi zatokami. Nie rozpaczam po śniegu. Dla mnie może go nie być. Przynajmniej nie jest ślisko. Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted December 18, 2013 Do drugiej w nocy to przecież nie jest tak późno. :P Ja wczoraj poszedłem spać o 4:30 i się wyspałem. ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted December 18, 2013 Do drugiej w nocy to przecież nie jest tak późno. :P Ja wczoraj poszedłem spać o 4:30 i się wyspałem. ^^ Jest, jeśli masz na 7:30 do szkoły. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 19, 2013 Nienawidzę ludzi. Nienawidzę tego świata. To co się teraz ze mną dzieje jest nie do opisania... Nigdy w życiu się tak nie czułam. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 19, 2013 Eh, Jill, ludzie są tylko ludźmi... Często zawodzą, ale w życiu zdarzają się też tacy, którzy sprawiają, że uwielbiasz każdą chwilę, którą spędzacie razem. I tylko takimi warto się otaczać ;) Będzie dobrze. Głowa do góry, spinasz poślady i do przodu ;) jak to mawiają - po każdej burzy wychodzi słońce (czy coś w tym stylu) ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 20, 2013 Często zawodzą, ale w życiu zdarzają się też tacy, którzy sprawiają, że uwielbiasz każdą chwilę, którą spędzacie razem. I tylko takimi warto się otaczać Znam je praktycznie całe życie i to właśnie im powierzałam największe sekrety, śmiałyśmy się z tych samych rzeczy i myślałam, że to przyjaźń... niestety wczoraj przez przypadek okazało się, że to wszystko było kłamstwem... Już nigdy nikomu nie zaufam, będę trzymać ludzi na dystans żeby oszczędzić sobie cierpienia, tak będzie najlepiej. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 20, 2013 Już nigdy nikomu nie zaufam, będę trzymać ludzi na dystans żeby oszczędzić sobie cierpienia, tak będzie najlepiej. Popłaczesz, popłaczesz i Ci przejdzie. Wiem z własnego doświadczenia. Poza tym też niedawno mówiłam, że nigdy nie zaufam facetowi i z żadnym nie będę i zaczyna mi się odmieniać powoli. To potrwa jeszcze na pewno i wiadomo, że nie zapomnę, ale czas leczy rany : ) Przez takich fałszywych i dwulicowych ludzi stałam się chamska i wredna :< I uwielbiam uczucie zemsty. Właśnie obmyślam plan jednej. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 20, 2013 Dziękuję wam :* ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 20, 2013 Dobrze, że jestem aspołeczna i nie mam takich sytuacji w życiu w których musiałabym na kimkolwiek polegać, więc nie mam zawodów ;). A dzisiaj miałam w szkole akademię z okazji świąt i oczywiście nasza klasa robiła apel. No jakaś masakra, strasznie się bałam, ręce mi się trzęsły i brzmiałam przez mikrofon jak transwestyta :P. Nigdy więcej takich występów... Share this post Link to post Share on other sites