anulka79 1426 Posted July 2, 2017 Ufff, nareszcie doczekałam się upragnionego urlopu :P! Muszę naładować baterie, bo ostatnie trzy miesiące zużyły całkowicie moją energię i wszelkie siły :( Takie życie...Mam nadzieję, że pobyt nad moim ukochanym morzem pozwoli się odprężyć i oderwać od codziennych obowiązków! Jestem szczęśliwa, że mimo wielu przeciwności udało się wyjechać na wspólne, rodzinne wakacje! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted July 18, 2017 Dostałam się na studia! Z pierwszego miejsca na liście! Filologio włoska, nadchodzę! :D W końcu też udało mi się napisać opowiadanie, które ma ręce i nogi (napisać, czyli zacząć i skończyć, a nie zacząć i rzucić w połowie "bo mi się nie chce/bo mi się znudziło"). ♥ 6 Share this post Link to post Share on other sites
Miguided_Ghost 26 Posted July 26, 2017 Też się dostałam na studia :D z drugiego miejsca na liście Byłam na wakacjach.U wujostwa,przez 5 dni.Byłam na jarmarku i wujek kupił mi poduszkę w kształcie kota-cieszyłam się jak dziecko :D odnowiłam też kontakt z koleżanką,z którą nie gadałam od roku Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 27, 2017 Gratuluję dziewczyny "awansów", na razie cieszcie się wakacjami bo miną "ino migiem":) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 27, 2017 Dwa dni wolnego, które minęły? Chyba tak. Najgorsze jest jednak to, że minęły. Ale rozważam wyjazd w sierpniu gdzieś na jakieś krótkie wakacje z Izzym. Mamy ciut dość małego miasta, więc myślimy o kilku dniach w jakimś Poznaniu, ale nic jeszcze nie wiadomo. Hm, słyszałam, że Poznań jest całkiem spoko. :) Ktoś potwierdzi? Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 27, 2017 Polecam Poznań ♥ Miło, pięknie, alternatywnie. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 1, 2017 Poznań jest całkiem spoko. Muzeum Narodowe jest duże i ma świetne eksponaty. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 26, 2017 Jestem magistrem psychologii :) 7 Share this post Link to post Share on other sites
SatuDreamer 65 Posted September 26, 2017 Gratulacje Nightfall ^^! 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 26, 2017 Gratulacje, Night! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 27, 2017 Woooow, gratulacje, Nightfall :)! Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 27, 2017 Gratuluję Nightfall :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted September 27, 2017 Brawo, gratulacje! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
moondancer 20 Posted October 27, 2017 Gratuluję Nightfall :-] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 30, 2017 Zgadnijcie kto właśnie kupił bilety do Londynu na jutro xD Wracam w niedzielę. Zajęcia? A co to? :D Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted January 13, 2018 W mazowieckim mamy ferie zimowe, w pracy dostałam tydzień urlopu i...już pakuję walizki :D! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Justyna 4 Posted January 15, 2018 Gratuluję WSZYSTKIM sukcesów!!!! ♥ Cóż, mnie uszczęśliwiłby bilet na Nightwish, ale najpierw PRACA, coś kiepsko z nią ostatnio.. ale może w końcu się uda! Share this post Link to post Share on other sites
Gabrysia Wilk 31 Posted January 24, 2018 Wczoraj odebrałam z Empiku płytę Ayreon "Universal Migrator Part I & II". Śpiewa tam Bruce z Iron Maiden i nasza kochana Floor :D Share this post Link to post Share on other sites