Adrian 3317 Posted September 19, 2015 Tłumy na czacie, ale jeszcze się parę osób zmieści... :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 22, 2015 A dziś zupełne pustki na naszym czacie! Ludziki, wbijać! Nie śpimy, nie śpimy, czatujemy ;) Za chwilę wylosujemy zwycięzcę drugiej tury konkursu ..Zapraszam! Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 29, 2015 Kto ma czas i chęci pogadać - zapraszamy na chat. :) A w nocy o północy losujemy zwycięzcę w konkursie! Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted September 30, 2015 Jakby co net mi wrócił ,na czacie mam dalej czerwone światło i obsuwę ,ale jestem już obecny na czacie Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted October 7, 2015 Ja to tak sobie zaglądam. Coś ostatnio jestem "mniej sieciowy" :D Ale chyba już będę codziennie. Mam nadzieję, że jednak wejdą na czat jakieś żywe istoty i pogadam sobie z nimi. Przez następne kilka dni będę dopiero wieczorem. Paweł, gdzie ty jesteś? Ja to chciałem pewną ciekawostkę ci przekazać, a ciągle nie mogę na ciebie trafić. I jeszcze dziś mam pewien temat do omówienia, właściwie to pytanie. A nasza administracja siedzi na losowaniu, zaglądajcie częściej, a nie :P Wiedziałem, że na jesieni będą pustki. Bo mnie nie ma :D No dobra, to tylko przypuszczenia, powiedzmy, że to przypadek. Ale cóż jakby nie było los tak zdecydował, a pewne osoby obiecały być. Fakt, że ja nie zaglądam często, ale ciekawi mnie czy Arrow był jak obiecał, "być częściej", albo "często" :P A w ogóle Paula i Asia tam zaglądają? Bo reszta to widzę klasycznie siedzi, pojawia się w ciszy. Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 17, 2015 Skoczy ktoś na czata? Bo mi smutno na nim samej siedzieć :-( Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 17, 2015 A teraz smutno nam obu. Kto się dołączy? Nasza introwertyczna czatowa samotnia oferuje gościom sympatyczną atmosferę, poczucie przynależności, szarlotkę, wafelki i piosenkowy spam Emi :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 23, 2015 Znajdzie się ktoś na czacie? Czekam, a tu nikogo nie ma :( Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted November 25, 2015 Ludziska chodźcie na czat ,nudzi mi się pogadał bym z Paulą np Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted November 26, 2015 Wstało? A ja tak czekam na was, a wy dopiero teraz, jak ja się znudziłem czekaniem. :D To może kto dziś da radę na czat? A jak nie to spadam na serial :P Tylko żartuję :) Jak ktoś chciałby ze mną popisać, albo ewentualnie posiedzieć, będę na czacie. Nie wiem czy cały czas, ale do ciemny nocy. Piszcie, bo stracę czujność. :D Tak, czy owak, jestem do dyspozycji. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 19, 2016 A cuż takie pustki na czacie forumowym ,co tam zaglądam nikogo nie ma ,a Was tyle na forum Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 20, 2016 Wpadajcie do mnie do introwertycznej samotni, miśki, i zróbmy czatowy spamfest. Mam ochotę potrwonić z Wami czas. c: Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 21, 2016 Choćta moje Panie i pany na czat ,nudzi mi się ,tak mi się fajnie gadało wczoraj z Emi Sami Freyą Adrianem i Nimfą Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 22, 2016 Chodźcie na czat, bo bardzo nie chcę robić notatek z owadzich jajników.... :D Chętnie z Wami pogadam zamiast tego :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 25, 2016 Chodźcie na czat ,pogadamy ,jak mi net pozwoli na razie jestem ,co jakiś czas mnie wywala i wracam Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted January 29, 2016 W niedzielę na chacie będę około 21:30. :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted February 3, 2016 Idzie ktoś na czat ,nudzi mi się ,co chwile mnie wywala ale jestem jakiś czas ,wbijać mi tu ,jak chce ktoś pogadać Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 18, 2016 Jest tu może ktoś, kto ma ochotę trochę się powydurniać ze mną na czacie? Bo jestem akurat troszeczkę nakręcona (ogólnie jakoś tak życie mnie pozytywnie nastawiło samo z siebie), dlatego lojalnie ostrzegam :v Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 20, 2016 Tak bardzo nie chce mi się uczyć, że bym chętnie z kimś porozmawiała na czacie. Ktoś, coś? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted March 2, 2016 Znajdzie się ktoś na czacie? Mam ochotę z kimś sobie pogadać ;) Share this post Link to post Share on other sites