Adrian 3317 Posted April 21, 2013 No proszę... pre-Nightwishowy zespół Tuomasa - Nattvindens Gråt! Od lewej: - Tapio Wilska - prawie jak Hagrid - Sami Vanska - wszędzie poznam tę minę... :D - Tuomas Holopainen - bez make upu, długich batów i wąso-brody... Taki niewinny i nieświadomy sukcesu jaki odniesie... ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 26, 2013 Bo w życiu trzeba spróbować wszystkiego ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 27, 2013 Tylko nie wiem który to który :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 27, 2013 Bez komentarza;0 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 29, 2013 Coś naszło mnie na oglądanie zdjęć NW i eeeeee... Chyba najlepiej moje odczucia oddaje jeden z komentarzy pod zdjęciem: "Looool! Anette and Tuomas looks, like they kissing! o.o Please, tell me that it just look like this..." Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 30, 2013 Ktoś tu nie czyta wątku! Byłam pierwsza ze zdjęciem xd A tak, żeby nie było że spamuje, to macie Mnie to za każdym razem śmieszy :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 2, 2013 Erno ma tu minę jak... A czy to w sumie trzeba komentować? :-D Koło ratunkowe zawsze potrzebne :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 2, 2013 A ja mam parę deviantartów ;) Nightwish on tour :) Rozgnietli biedne, słodkie hobbiciątko :( A tu rozgnietli Jukkę, brutale jedni :( Młodość... :-D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 4, 2013 Znalezione na jakimś hiszpańskim fanpage xD : Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 4, 2013 Hm... Anette robi ciekawe, ekhem, miny... No. :P A tą fotkę z Tarją i Emppu znam, mam ją gdzieś w moim folderze z obrazkami :3 Coś dla was, zrzut ekranu z mojego pulpitu: I tapeta numer 2 (zmieniają się co minutę), podejrzewam, że znacie to zdjęcie: Share this post Link to post Share on other sites
RottingPoet 0 Posted May 4, 2013 Ja za to w folderze mam to... XD http://oi40.tinypic.com/2helxs2.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 4, 2013 Invidia, też się zastanawiam :D Przesyłam Tuomiego i Tarję z mojego folderu graficznego: I kolejny Tuomi: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 5, 2013 W temacie kaczek: Marco też był głodny? Nie wiem, czy to było, ale co in ma na oczach?! Pół słoika? _________ Urocze ;) ____ Anette-zombie :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 5, 2013 No właśnie i to i to obskubane i wrzucone do piekarnika da się zjeść :devil: Freyja marudzisz . I wywołałam offtop :happy: Żeby nie było suchego posta, macie pieczeń z Anette :devil: http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=Anette_w_ogniu_51866a131f3d1.jpg 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 5, 2013 Czyli jeśli z Anette da się zrobić pieczeń, to ona też jest drobiem ? :happy: Edit: Znowu drób Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 5, 2013 A tu prawie pieczeń. Z Tuo. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 5, 2013 A tu prawie pieczeń. Z Tuo. Wygląda to dla mnie jak wiele mówiący dymek – „Zaraz spłoniesz” i to spojrzenie Tuo :devil: Obok dokleić jeszcze to zdjęcie Anette ^^ Słowem: Tuo i jego piekielne myśli. Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted May 5, 2013 To się nazywa konkretny podryw! :happy: Męski wieczór. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 5, 2013 "Bo nie podobało im się Imaginaerum" 2 Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted May 6, 2013 Były kaczki, to teraz krówki: Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 6, 2013 Kaczki, kaczory: Donald?;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 6, 2013 Tuo faktycznie ma jakieś umiłowanie do kaczek :D. Może powinien napisać jakiś utwór z tym związany, np. "Oda do drobiu" :happy:? Nie no, żartuję oczywiście xD. Share this post Link to post Share on other sites