Milla 2534 Posted September 29, 2014 @up: Dooobra... To mnie zniszczyło :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 15, 2014 Difficult?;) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 6, 2014 Nothing but two... Wet Finnish towels! Wet towels... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 7, 2014 Przepiękni są. Takie dwie nimfy wodne... Może i z lekka zarośnięte i z puszką piwa, ale to tylko nieistotne szczegóły... 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 10, 2014 Nie znam tego na pierwszym leżaku;)- ktoś, coś? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 10, 2014 Nie znam tego na pierwszym leżaku;)- ktoś, coś? To chyba fan, który usechł w oczekiwaniu na nowy album NW. A oni sobie na leżaczkach driny piją.. :> 6 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 18, 2014 Rapeface has just reached a new level. Lvl - Tuomas. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 6, 2014 Ciekawe co tam Marco mu szepce do ucha. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 8, 2014 Zdjęcie z cyklu Dziwne zdjęcia Tuomasa. :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 12, 2014 Marco: Flyyy, Tuomas, flyyyy! :happy: 6 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 14, 2014 To ostatnie mnie rozwaliło :D Nie ma to jak radziecka inwersja :> A radziecka inwersja + Nightwish to już w ogóle cud, miód i orzeszki :> Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted December 14, 2014 Co to za spodnie Tuomas ma :D Dobra, koniec spamu ode mnie na dzisiaj :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 15, 2014 Marco, mnie tym rozwalił. :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 25, 2014 Pewnie ta fotka już tutaj była wrzucana milion razy. ;) Nie wiem, czy cokolwiek jest w stanie ją pobić. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 25, 2014 Hm... Przed chwilą wpadłam na to: Tak bardzo pomocny Tuo, zajęty robieniem myślącej miny do zdjęcia. xD Btw. na tym zdjęciu wygląda całkiem młodo, a ono przecież jest sprzed kilku dni max... To pewnie skutek braku makijażu. :> 7 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 26, 2014 Johanna jest bardziej ruda niż zwykle.. ;) I faktycznie Tuo jakoś tak nawet młodo tu wygląda. Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 27, 2014 Ja nie ogarniam tej kobiety. To jest pani "Romansuhuhuja!"? Skąd się ona wzięła, to jakaś "partnerka życiowa" Tuo? Nic nie kumam :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 28, 2014 Tuo w jednym z wywiadów dot. Scrooga nazwał ją swoją żoną, a już od ok. 2010 mieszkają razem w Kitee (przynajmniej wg niej). A Romanssihuhuja!, bo początkowo to był taki niby-sekret, nic oficjalnego, więc pierwszy artykuł w jakimś fińskim tabloidzie ukazał się pod tym tytułem, który oznacza plotki o romansie, bo dopiero od niedawna się do siebie przyznają. To tak w skrócie. Rozwinięcie, myślę, nie w tym temacie. Btw. Mynka (czyli ten pies) to w końcu obecnie ich zwierzątko? Bo trochę nie ogarnęłam. Ale wydaje mi się, że tak... Komuś się chce przeczytać artykuł na ten temat i mnie doinformować? :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 28, 2014 Paula, wiem, że Ciebie ich związek bardzo interesuje, ale że znasz imię ich psa... Łał :D Zadziwia mnie Twoja obszerna wiedza na ich temat :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 28, 2014 Ej. To imię było na stronie, w podpisie do zdjęcia. Ale nie było napisane, że to ich pies. ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 28, 2014 Czytałem gdzieś tuomaczenie na fejsie. Podobno był to artykuł o historii psa uratowanego przez kogoś i podobno jest to ulubiona rasa Tuomasa. Może go przygarnął? Zresztą, pal licho. Daliśmy się wciągnąć w jakąś historyjkę kolorowego fińskiego czasopisma! Tuo w jednym z wywiadów dot. Scrooga nazwał ją swoją żoną' date=' a już od ok. 2010 mieszkają razem w Kitee (przynajmniej wg niej).[/quote'] Pewnie masz na myśli wywiad admina zaprzyjaźnionej z nami strony - NW France. Tam rzeczywiście Tuomas nazwał Johannę żoną i było to o tyle niefortunne stwierdzenie, że fińska prasa zawrzała. :D Managerka Tuomasa odkręcała ten nius jakoby nie byli małżeństwem. W muzeum w Kitee była wyeksponowana wejściówka na backstage za czasów ery Dark Passion Play. Było tam napisane "Mrs Holopainen". Należała ona do Johanny. Fani będą spekulować czy tego chcemy czy nie. Uważam, że robienie wielkiej tajemnicy raczej sprzyja paparazzi, którzy zarabiają na takich nowinkach grubą kasę. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 28, 2014 Czytałem gdzieś tuomaczenie na fejsie. Podobno był to artykuł o historii psa uratowanego przez kogoś i podobno jest to ulubiona rasa Tuomasa. Może go przygarnął? Zresztą, pal licho. Daliśmy się wciągnąć w jakąś historyjkę kolorowego fińskiego czasopisma! E tam. Powiem tylko, że charty są ładne i nie miałabym nic przeciwko, gdyby to był ich pies ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 29, 2014 Tuo w jednym z wywiadów dot. Scrooga nazwał ją swoją żoną' date=' a już od ok. 2010 mieszkają razem w Kitee (przynajmniej wg niej).[/quote'] Pewnie masz na myśli wywiad admina zaprzyjaźnionej z nami strony - NW France. Tam rzeczywiście Tuomas nazwał Johannę żoną i było to o tyle niefortunne stwierdzenie, że fińska prasa zawrzała. :D Managerka Tuomasa odkręcała ten nius jakoby nie byli małżeństwem. W muzeum w Kitee była wyeksponowana wejściówka na backstage za czasów ery Dark Passion Play. Było tam napisane "Mrs Holopainen". Należała ona do Johanny. Fani będą spekulować czy tego chcemy czy nie. Uważam, że robienie wielkiej tajemnicy raczej sprzyja paparazzi, którzy zarabiają na takich nowinkach grubą kasę. Nie spekulowaliby właśnie, gdyby się zdecydowali w wywiadach na jakąś jedną, spójną i logiczną wersję. :> Ale mniejsza; ważne, żeby byli szczęśliwi i nie zmarnowali własnych genialnych genów. ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites