Sølvi 237 Posted June 20, 2013 Emppu & Emppu & Emppu 2 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 20, 2013 Wiatr we włosach xD Oczy Floor :happy: . Pffff... CO TO?! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 20, 2013 Maggie. Marco ma na głowie fińską flagę, czy mi się tylko wydaje? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 20, 2013 Maggie. Marco ma na głowie fińską flagę, czy mi się tylko wydaje? Tak, tak. To na pewno fińska flaga, albo w postaci czapeczki albo chustki zawiązanej z tyłu. Promuje ojczyznę ;). Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 20, 2013 Jak mu pomóc;)? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 20, 2013 Wódka! Ot co. Skończyła mu się wódka. 1 Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted June 20, 2013 Kilka perełek z sieci : Superman. Baletnica. hmmm, no więc cóż. na pewno true BBB w pierwotnej wersji. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 20, 2013 zrobimy zrzutkę kupimy mu litrową Finlandie i jak bd mu wręczać uściskamy go i dam całusa dla Floor tak przy okazji :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 20, 2013 zrobimy zrzutkę kupimy mu litrową Finlandie i jak bd mu wręczać uściskamy go i dam całusa dla Floor tak przy okazji :) No coś ty, to już lepiej jakąś krajową mu sprawić, niech pozna co dobre :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 20, 2013 A tutaj mam tytuły album Nightwisha z Nonsensopedii. Większość jest serio śmieszna. :D Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 20, 2013 Ja tam zawsze mówiłem "Dark Pussy Play" :P I inne z Nonsensopedii http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Anette_Olzon Na scenie łatwo ja rozpoznać. Biega taki rozjuszony babsztyl pod czterdziestkę ze skarpetami w paski, zachowujący się niczym mamut po lewatywie, z miną średnio-rozwiniętego neandertalczyka. xDD Zresztą, cały ten artykuł mnie rozwala, jeden z najlepszych na Nonsie xD Zawsze się z tego śmieję. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 20, 2013 Tarja dostała Miss Cmentarza. Lubię czytać artykuły o członkach na nonsensopedii. XD I zgodzę się z tym, że jeden z najlepszych. :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 21, 2013 Żubrówkę już zna to może Lubelską albo Barmańską :) " Żubrówka oooo i jak to smakuje wybornie , na cerę wpływa gładko." Lumpex'75 - Żubrówka ♥ A co do tej nonsensopedii to pierwszy raz tam czytam o NW : P Niektóre teksty całkiem spoko XD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 23, 2013 To jest fajny pomysł :) Zrobić karty NW. Chyba, że ktoś już wczesniej wpadł na ten pomysł... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 26, 2013 Zdjęcie zrobione w Rovaniemi u Świętego Mikołaja :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 27, 2013 Pomysł fajny, może kiedyś na prezent dla zespołu jak do nas zawita? W trochę wiekszym formacie? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 27, 2013 Będę zaskoczona, jeśli wstawię coś, czego tu nie ma. Na tym zdjęciu wyglądają uroczo. Te jej zęby.... Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 27, 2013 Zaskoczę Cię, nie było ;d 3 Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted July 1, 2013 Nie wiem czemu, ale za każdym razem, gdy trafiam na ten wątek, odczytuję tytuł jako: "Zepsuł na wesoło" i zadaję sobie pytanie: kto i co tym razem? Share this post Link to post Share on other sites