pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Pierwsze co przyszło mi do głowy Alicja z krainy Czarów tylko że ten Czarodziej :p Nigdy bym nie wyszedł z kapeluszem do ludzi, ale Tobie i Adrianowi to wychodzi. Świetne Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 7, 2013 Escapist, jaki z ciebie jest śliczny chłopaczek :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 21, 2013 Zgadnijcie, kto to ! :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 21, 2013 Wielki Pan i Władca - Adrian! Czy mi się wydaje, czy on ta taką zdegustowaną minę? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 21, 2013 A za Adrianem kto ? :P A minę ma taką, ponieważ... Robiłem zdjęcie ! Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 21, 2013 Cicho cicho ma dedukcja zaczyna działać... Skoro z wami był Piotrek, a ty robiłeś zdjęcie, to ten pan to Piotrek? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 21, 2013 Cicho cicho ma dedukcja zaczyna działać... Skoro z wami był Piotrek, a ty robiłeś zdjęcie, to ten pan to Piotrek? :happy: Sprytnaś :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 21, 2013 [detektyw] Adrian i Piotrek [/detektyw] ^^ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 21, 2013 Adi i Piotr- jak ja Wam zazdroszczę:( Może uda się kiedyś skompletować wspólna forumową foteczkę- kocham marzenia:) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 21, 2013 Czyli zgadałam ? Może wcale nie jestem taka głupia? :P Beatko, a potem tą foteczkę wrzucić na banner forum ? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 21, 2013 Adi i Piotr- jak ja Wam zazdroszczę:( Może uda się kiedyś skompletować wspólna forumową foteczkę- kocham marzenia:) Mam nadzieję, że się uda :) Ci dwaj panowie mają fotkę wspólną, ale ja już takowej nie mam xD Adrian dopiero dziś sobie z tego zdał sprawę :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 21, 2013 Szalona Maggie;) Na baner?, a gdzie wtedy foteczka Najtliszka?;) Jak się uda zcalić letni zlocik, to foteczki będą się sypać;) Wtedy to będą "Nasze zdjęcia";) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 21, 2013 Szalona Maggie;) Na baner?, a gdzie wtedy foteczka Najtliszka?;) Nightwish, a obok wy i to będzie takie "Forum NW z żywymi ludźmi" Jak się uda zcalić letni zlocik, to foteczki będą się sypać;) Wtedy to będą "Nasze zdjęcia";) A mnie nie będzie :( , ale tylko bym ten banner popsuła xD. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 21, 2013 A mnie nie będzie ' date=' ale tylko bym ten banner popsuła xD.[/quote'] Zawsze możemy zorganizować zlot u Ciebie, to będziesz :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 21, 2013 A mnie nie będzie ' date=' ale tylko bym ten banner popsuła xD.[/quote'] Zawsze możemy zorganizować zlot u Ciebie, to będziesz :happy: Ja się uśmiałam, nie wiem co na to Maggie? :D A co do wspólngo zdjcia na banerze - nein! Ja nie chcę żeby mnie wszyscy oglądali :P Wolę anonimowość jeśli o fotki chodzi ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 21, 2013 A mnie nie będzie ' date=' ale tylko bym ten banner popsuła xD.[/quote'] Zawsze możemy zorganizować zlot u Ciebie, to będziesz :happy: Ja się uśmiałam, nie wiem co na to Maggie? :D Miałam się nie wypowiadać, by uniknąć gości, ale jak już pytasz to... Jasne! Tylko do domu nie zapraszam, ale okolica całkiem fajna :D. Możecie wpaść nawet na zlot motocyklistów nad zamkiem, to od razu trafi się koncert i tyyylu facetów na motorach :cool: . Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 21, 2013 To była mina w stylu "wyłączcie tę usypiającą muzykę i dajcie Najtłyszka" albowiem przed imprezą były kołysanki. :D No cóż, średnio korzystnie wyszedłem na poprzednim foto, więc szybko odwracam Waszą uwagę zdjęciem za czasów mojej niewinności... Kiedyś byłem młody i piękny, dziś już tylko piękny :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 21, 2013 I to jest prawda: wiaderko i łopatka jest- to ta piaskownica:) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 21, 2013 Słodki, mały Adrian i różowe wiaderko! :) Kiedyś byłem młody i piękny, dziś już tylko piękny :D Słynna w całym wszechświecie skromność naszego admina :P . Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 21, 2013 Coś ja już o tej skromności wiem, i szczerze powiedziawszy nasz admin jest chyba najskromniejszą osobą na tym forum :D co do zdjęcia to Adrian śpi. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 21, 2013 Nie poznałyście więc skromności mej. Ale ja o niej mówić nie będę, bo Was nią przyćmię i co będzie wtedy ? Adi, lepiej wyglądasz w długich włosach xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 1, 2013 Wspólna fotka z Krakowa Ancient i Invidia 5 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 1, 2013 Tylko co tak późno? :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 2, 2013 Mały wypad do rodzinnego miasta, po zakup nowych okularów :p Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites