Ancient 322 Posted March 29, 2013 To kto ma nowe fotki ? Oj tam daj spokój, bo jeszcze nie wyrobimy, jest dobrze Sam robisz konkretnego offa, a jest temat do zgłoszeń. A dzięki ofom się lepiej poznajemy. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 7, 2013 Zdjęcie zrobione specjalnie dzisiaj, więc można powiedzieć że aktualne. No i zrobione specjalnie na potrzeby forum. Tak. A więc to jestem ja na dzień dzisiejszy. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 7, 2013 No i fajnie, nie wiem co tam pisałaś wcześniej, ale ta focia jest spoko, na prawdę spoko :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Przystojna kobietka z Ciebie :) Szczerze ? Dałbym Ci z 16-17 lat po tym zdjęciu :) Btw, xperia x10 mini pro ? :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 7, 2013 fajny masz kolor włosów. i lubię twój telefon :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 7, 2013 Invidia, bardzo fajna laseczka na tej fotce- to Ty?;) A poważnie super wyglądasz:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Zdjęcie zrobione specjalnie dzisiaj, więc można powiedzieć że aktualne. No i zrobione specjalnie na potrzeby forum. Tak. A więc to jestem ja na dzień dzisiejszy. Łał niesamowicie wyglądasz :) Piękne dziewczęta mamy na forum :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2013 Piękne dziewczęta mamy na forum :) Ciekawe czy będziesz tego samego zdania jak mnie zobaczysz. W ogóle uświadomiłam sobie jak ja dawno nie robiłam sobie zdjęcia... To, które wrzucam jest ze stycznia... Mniej więcej tak wyglądam :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Nie wiem, czego od siebie chcesz Magdo :) A tak przy okazji, masz cudowną sygnaturkę ! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2013 A tak przy okazji, masz cudowną sygnaturkę ! To wszystko przez Was! :)) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 A tak przy okazji, masz cudowną sygnaturkę ! To wszystko przez Was! :)) Uwielbiam wątek tych dwóch panów ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2013 A tak przy okazji, masz cudowną sygnaturkę ! To wszystko przez Was! :)) Uwielbiam wątek tych dwóch panów ^^ Ja też! Wyjdę na fangirla, ale na Bena mogę patrzeć godzinami. Gość pasuje na dziewiętnastowiecznych kompozytorów :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Ja nigdy nie narzekam :p Uśmiech to podstawa u Ciebie nie brakuje. Ale zakochałem się w Invidia :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 7, 2013 Sami, foty są świetne, marudzisz- może masz krzywe zwierciadło?;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2013 Ale zakochałem się w Invidia :D A ja przeglądałam ten temat od początku i nie powiem czyje zdjęcia mi się najbardziej podobają... :> Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 7, 2013 Ja optuję za Adrianem i jego włosami xd Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Ja optuję za Adrianem i jego włosami xd A ja widziałem Adriana w warkoczyku :happy: następnym razem zrobię mu zdjęcie ! :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 7, 2013 A ty miałeś mieć warkoczyk z brody, więc sie nie odzywaj xd Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Kurcze też marze o długich włosach, ale psychikę mam raczej kiepska Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2013 Ja optuję za Adrianem i jego włosami xd Pięć punktów dla Gryffindoru :) Też się kiedyś bawiłam w kapelusznika, ale sesja Adriana bije na głowę wszystkie moje zdjęcia :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Ciekawe czy od ostatniego spotkania z Adim urosły mu włosy czy ścina ? Hym... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 O a ja królikiem byłem xD Tam pod płaszczykiem jest koszulka NW :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 7, 2013 Zbzikowany królik z Alicji :happy: Oj dobra, nie będe wredna. Fajny kapelusik :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Zbzikowany królik z Alicji :happy: Oj dobra, nie będe wredna. Fajny kapelusik :D Megakrólik :happy: Idziemy do pogadalni, ona czeka ! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2013 Przepraszam, ale musiałam :) Moje pierwsze skojarzenie : ) Share this post Link to post Share on other sites