annaif 325 Posted October 3, 2014 Teraz możesz spokojnie studiować 2 kierunki bo nie trzeba płacić za ten drugi. Mieszkanie wygląda na całkiem w porządku; nawet ściany pomalowane i grzyba nie widać. :) O rozpakowywaniu i pakowaniu, i sprzątaniu też wiem sporo. I potem gdy jeszcze trzeba z tym wszystkim wracać do domu na wakacje bo w akademiku nie można trzymać rzeczy w tym czasie. -_- Moja kuzynka musiała zabierać rzeczy z wynajmowanego mieszkania bo właściciele mają letników i nawet nie mogła przetrzymać bagaży w piwnicy więc się wyprowadziła i wynajęła inne mieszkanie. Tak to już bywa, ale dość offtopu - życzę, żeby wam się dobrze mieszkało i studiowało. Zdjęcie z gitarą zawsze dobrze wygląda - nawet nie zwróciłam uwagi na bałagan :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 3, 2014 Tai, masz ubrane glany czy mi się wydaję? :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted October 3, 2014 Nic nie wypominam kochana, po prostu zauważyłam je i napisałam. Jaja jak najbardziej OKEJ! : D A smażone na chlebie to już w ogóle, pyszności ^^ Nie, nie spokojnie! Z tym wypominaniem to tylko taki żarcik. Wszyscy widać bacznie obserwowali, co ciekawego jest w naszym bałaganie. ;) Teraz możesz spokojnie studiować 2 kierunki bo nie trzeba płacić za ten drugi. Mieszkanie wygląda na całkiem w porządku; nawet ściany pomalowane i grzyba nie widać. :) O rozpakowywaniu i pakowaniu, i sprzątaniu też wiem sporo. I potem gdy jeszcze trzeba z tym wszystkim wracać do domu na wakacje bo w akademiku nie można trzymać rzeczy w tym czasie. -_- Moja kuzynka musiała zabierać rzeczy z wynajmowanego mieszkania bo właściciele mają letników i nawet nie mogła przetrzymać bagaży w piwnicy więc się wyprowadziła i wynajęła inne mieszkanie. Tak to już bywa, ale dość offtopu - życzę, żeby wam się dobrze mieszkało i studiowało. Zdjęcie z gitarą zawsze dobrze wygląda - nawet nie zwróciłam uwagi na bałagan :P Dziękuję za życzenia - oby tak było! My mamy wynajętą kawalerkę i jest ona nawet przyzwoita... gdy już ją posprzątalismy, bo pachniała niezbyt fajnie, a w lodówce i szafkach był syf. Nowe, trudne życie na walizkach, przeprowadzkach co rok... Ech! Tai, masz ubrane glany czy mi się wydaję? :D Dobrze Ci się wydaje - to moje stare, wieloletnie i rozpadające się glany. W torbie za bardzo by ciążyły, toteż w podróż wybrałam się obuta w te oto wojskowe trzewiki. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 25, 2014 Dawno mnie tu nie było. Kuolema straszy aktualnie w Toruńskich parkach. :D Jej kolega postanowił to udokumentować. :happy: 10 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted October 25, 2014 Ojej, ale masz śliczną sukienkę Kuo ♥ __________________________________________ Lucy odświeża kolorek :3 11 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 25, 2014 Takie tam przy pracy. xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 25, 2014 Kuo, ja też chcę być taka szczuplutka... ._. I dołączam się do zachwytów nad Twoją kiecką :D Maniek, na tym zdjęciu wyglądasz jakoś tak... ja wiem... doroślej (?) niż na poprzednich :-D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 25, 2014 Dzisiaj pozwoliłam sobie zrobić zdjęcie. W ogóle z tym to była cała historia... ;) Nieważne. :) Oto zdjęcie: I pytanie quiz. Kto z NW zrobił sobie prawie identyczne zdjęcie? 9 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted October 25, 2014 Dzisiaj pozwoliłam sobie zrobić zdjęcie. W ogóle z tym to była cała historia... ;) Nieważne. :) Oto zdjęcie: I pytanie quiz. Kto z NW zrobił sobie prawie identyczne zdjęcie? Tuo :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 25, 2014 Maestro! :-D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 25, 2014 Magda, studia Ci służą ^^ Super zdjęcie! Ale i tak żadne nie pobije tego z Anneke : ) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted October 25, 2014 Maestro! :-D Za to ręce ułożone jak: 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 26, 2014 Magda, studia Ci służą ^^ Super zdjęcie! Ale i tak żadne nie pobije tego z Anneke : ) Nic nie pobije zdjęcia z Anneke. Jedno jedyne w swoim rodzaju, a ja nim min wyglądam jak retard. Cóż, życie.. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 26, 2014 Haha, jakbyście mnie zobaczyli, to byście padli na zawał. Nawet nie mam czym dobrego zdjęcia zrobić (: Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 26, 2014 Sami spamuje swoimi zdjęciami. Taa... Dzisiaj rano miałam rude włosy. Ale tylko na moment, bo mi się nie podobały i zmieniłam na czarne. Teraz są czarne jak piekło ♥ 5 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 26, 2014 Dlaczemuu? Ładnie Ci w rudych, worze. :) (Tylko mnie nie zlinczuj za nadużywanie praw autorskich do tego Twojego powiedzenia). :P PS Czarne jak Twoje serce byłoby adekwatniejszym stwierdzeniem. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 27, 2014 Tam mnie jeszcze nikt nie widział ,Ja w Sejmie RP 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 27, 2014 Pablito ale fajna broda! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 27, 2014 W Sami na fotkach ( bo nie wiem na ile szalona jest w realu, czego się spodziewam?;) czuję równowagę i stoicki spokój, uważam że czerń we włosach tego nie zmieni:) Pablito, nasza forumowa gwiazda;) Serio, wojuj na tej Wiejskiej o Polskę:) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 28, 2014 Sami ślicznie Ci w rudych włosach. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 29, 2014 Dzięki dziewczyny, może jeszcze kiedyś wrócę do rudego? :)) A Pablito, wyhodowałeś fajną brodę :) Jest dłuższa niż była, prawda? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 29, 2014 Sami, moim zdaniem dużo lepiej Ci w czarnych włosach : ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 31, 2014 Oo tak Sami od czasu jak się widzieliśmy na zlocie ,moja broda sporo urosła Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted October 31, 2014 Tak jak mówiłam, obiecałam i jest :) Jestem alternatywną wersją królewny śnieżki z Imaginaerum. :D Tak bardzo Scaretale ♥ 9 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 31, 2014 @Lucyfetka ślicznie wyglądasz. Tak idealnie na halloween. :) Tak w ogóle co do twojego postu pod moim ostatnim zdjęciem. Ta śliczna sukienka to spódnica, bluzka i gorset złożone ze sobą tak aby przypominały sukienkę. :) Co do halloween, z powodu tego że prowadziłam dziś apel. Musiała postawić na elegancje z elementem grozy i wystąpiłam jako galowy-rozczochraniec. :D 6 Share this post Link to post Share on other sites