Milla 2534 Posted December 29, 2013 Piękną mam siostrę. Normalnie jak nie moja rodzina. Tata piękny, mama piękna, siostra piękna, a ja? XD Inv, odnoszę wrażenie, że kudełki ci trochę urosły od zlotu :) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 29, 2013 @Dark Na moje oko masz 18-20 lat w przeciwieństwie do tych profilowych 17-stu :D A propos bardzo ładne zdjęcie ;) Ja nie wiem, jak wy widzicie takie różnice? Przez rok czy dwa lata człowiek nie zmienia się tak bardzo. Ja nigdy nie umiałam ocenić z taką dokładnością ile ktoś ma lat. Nawet ze swoimi własnymi mam czasem problem (kiedy ja to robiłam?)... Evuchna, widać. 20latka ma bardziej podkreśloną twarz, taką dojrzalszą (oczywiście nie każda, ale 20latka to już prawie kobieta). Poza tym pomyśl "17latka" i spójrz na Darkównę :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 29, 2013 Ale my mamy ładne dziewczyny na forum :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted December 29, 2013 wyglądam staro :( :( Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 29, 2013 Dark co ty nie gadaj głupot jesteś śliczna :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 29, 2013 Mamo, czemu nie dostrzegasz swej urody? To przykre :< Jesteś śliczna, aż dziw, żeś moja matka, bo ja taka śliczna nie jestem : Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 29, 2013 Wstaw to ocenimy :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 29, 2013 Gdzieś kiedyś wstawiałam. I jestem na fotkach ze zlotu. :> Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 29, 2013 Dark nie wygląda mi na 20 lat. Raczej tak na swój wiek : ) Invi - promieniejesz ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 29, 2013 wyglądam staro :( :( Jak już to nie staro tylko dojrzale xD. 20 lat to już emerytura? ;> Invi ♥. Ładna mama xD. Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 29, 2013 wyglądam staro :( :( Przynajmniej nie będziesz musiała się płaszczyć o sprzedanie procentów w monopolowym ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted December 29, 2013 Seppo, umiesz pocieszyć ! :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 29, 2013 Powaga dodaje kobiecie....powagi :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 30, 2013 Dark, miałaś mi odsprzedać trochę włosów xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted December 30, 2013 Zdjęcie które zrobiłem szybko przez kamerkę w laptopie, po to by wysłać je na kartkę urodzinową dla Tuomasa. Obecnie wyglądam zupełnie inaczej, zapuściłem brodę. Wyglądam tutaj jak smarkacz :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 30, 2013 Fajne zdjęcie : ) Widziałam je na kartce urodzinowej dla Tuo ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 30, 2013 Co kto lubi, ja nie przepadam za brodą u facetów :D (głównie dlatego, że drapie...) Fajne zdjęcie, ale nie krępuj się, wrzucaj nowe jak chcesz ;) chętnie zobaczymy cię zarośniętego :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 30, 2013 Ja uwielbiam u facetów taki trzydniowy zarost ♥ Mrrrr.... Na zdjęciu troszkę faktycznie jak dziecko, ale za to jakie słodkie! :D Moje zdjęcia większosć z was widzi na fejsie jak wrzucam xD Więc mam dla was coś nie z fejsa ;P https://lh6.googleusercontent.com/-mwwSgwEqQz4/UsGf78QNZwI/AAAAAAAAIPs/hIBqs8RHf3k/w356-h496-no/DSCF2079.JPG trochę wazon ze mnie tutaj jak zwykle bez fotoszopy xDDD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 30, 2013 Cześ wazon ♥ Niosę kwiaty xD Teraz masz takie włosy? : o W sensie kolor. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 30, 2013 Cześ wazon ♥ Niosę kwiaty xD Nymph uwielbiam cię ♥ Jill, jak zwykle śliczne zdjęcie :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 30, 2013 Cześ wazon ♥ Niosę kwiaty xD Nymph uwielbiam cię ♥ Jill, jak zwykle śliczne zdjęcie :) :blush: Miło ^^ Ardian mafja dodaj jakieś aktualne zdjęcie, z zarostem :happy: Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted December 30, 2013 Ok :) po sylwestrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 30, 2013 Ok :) po sylwestrze :) Trzymam za słowo ;> Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 30, 2013 Cześ wazon ♥ Niosę kwiaty xD Teraz masz takie włosy? : o W sensie kolor. Hahahahaha, jak ja Cię uwielbiam xD ♥ ♥ ♥ No mam teraz sraczkowato - złote bo rozjaśniałam farbą żeby za kilka dni nałożyć krwistoczerwony :happy: Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 30, 2013 Jill i wazon- próbuje ogarnąć? Fotka superrowska, czepiasz się mala:) Share this post Link to post Share on other sites