Ares 1858 Posted December 16, 2013 Z ogromną przyjemnością wpadnę :) A na kiedy planujecie jakiś zrobić? :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 23, 2013 A ja znalazłam śliczne moje zdjęcie (byłam wtedy w 2-3 klasie podstawówki). Taka schiza. xDD 4 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 23, 2013 Oooo :D Szczerbol :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted December 23, 2013 też znalazłam swoje zdjęcie z dzieciństwa dwa dni temu :D tak bardzo słodko .... :D ale co z tego wyrosło... :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 23, 2013 My słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach dała! przepraszam, tak mi się skojarzyło a tak strasznie nienawidze tej piosenki *__* Mordko ty moja piękna! Nie narzekaj! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 23, 2013 Jeżeli chodzi zdjęcia z dzieciństwa, to, to moje ja, to ten po środku z kuzynami. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 23, 2013 Dzisiaj moim oczom ukazała się tajemnicza paczka od Milli! Obok ślicznej kartki z życzeniami była również skarpeta, która mam nadzieję wypełniona zostanie jutro cuksami (Mikołaju, jeśli to czytasz to wiesz co masz robić :)). Adrian dostał skarpetę! Adrian to wolny skrzat! - rzekł Zgredek zazdroszcząc Sztucznobrodemu tejże części odzienia. Dzięki Córcia*!! Oby życzenia się spełniły! :D I dzięki za pozdrowienia, Paulo! *- hmm... gdzie ja byłem te kilkanaście lat temu... 7 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 23, 2013 Emi naprawdę napisała tam te pozdrowienia? xD Bo to było tak: Emi pisała kartkę dla Ciebie, ja pisałam kartkę do Emi, a gadałyśmy na Skajpaju. I kiedy rysowałam jakiegoś Emppu czy kogoś tam na tej kartce, to kazałam jej Cię pozdrowić. xD Ślicznie wyszedłeś. :) Tak młodo jak na dziadka. ;P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 23, 2013 To ja w końcu się pogubiłam - Tato czy Dziadek;)? Adi- fotka iście świąteczna jak na Admina przystało;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 23, 2013 Emi Tato, mój Dziadek. xD Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 23, 2013 Sorry Adrian, ale jedynie z czym mi się kojarzysz to kapelusznik :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 23, 2013 A moja skarpeta? ;_____; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 23, 2013 Marcin nic się nie zmieniłeś. No może Ci trochę włosy urosły : D Ardian co włos ; o Weeeź oddaj :<< Fajna foteczka Panie Adminie ;> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 23, 2013 Marcin nic się nie zmieniłeś. No może Ci trochę włosy urosły : D I jeszcze na brodzie zarosłem :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 23, 2013 Dzięki Córcia*!! Oby życzenia się spełniły! :D I dzięki za pozdrowienia, Paulo! Oby, Tato, oby :D A tak co do tego zdjęcia ze skarpetą - i ty się pytasz, czemu my się zachwycamy Twoimi Trzema Włosami... *.* Emi naprawdę napisała tam te pozdrowienia? xD A jak, napisała! W końcu to Emi, no nie? ^^ Swoją drogą, Poczta Polska nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. To, że ta skarpeta przyszła pierwsza, a nie tamta druga, przeczy prawom logiki, kurka blaszka! O_O ...A Marcin faktycznie mało się zmienił :D Aha, i jeszcze jedno: piękną mam Mamę :3 Tylko dlaczego i Dark, i Adi, i Siostra mają jasne włosy, a moje kudłacze są ciemne? :> Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 23, 2013 Właśnie... Tato xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 23, 2013 Aha, i jeszcze jedno: piękną mam Mamę :3 Tylko dlaczego i Dark, i Adi, i Siostra mają jasne włosy, a moje kudłacze są ciemne? :> Pewnie hydraulik miał ciemne... :P Evi robi offtopa... ale ciiii... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted December 24, 2013 Dobra, to skoro już się wyoutowałem, jakkolwiek to nie brzmi, mogę pokazać Wam moją mordkę - chodzi mi o tych, którzy mnie nie znają :< Zeby nie było, ja to ten z tyłu, niestety nie jestem tak piękny, by być Julią :< Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 24, 2013 Czy wszyscy z tego forum mają długie (włosy do ramion to długie) włosy??? o_O Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 24, 2013 Szymek twoja koleżanka ma fajne oczy, też chce takie ^^. Dave - Tak! No prawie :P. A ty? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 24, 2013 Maciek ma krótkie. No, chyba że zapuścił od sierpnia :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 24, 2013 Ja zapuszczam srodek, natomiast sciete mam boki i tyl :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 24, 2013 A ja zapuszczam z każdej strony. :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 24, 2013 Ja nie zapuszczam, samo sobie rośnie xD. Czasami mam wrażenie, że moje włosy to oddzielny organizm :P. Share this post Link to post Share on other sites