beatag60 2263 Posted July 4, 2017 Cudowne spotkanie 9 Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted July 8, 2017 Awww, Beatko! ♥ Wspaniale było! To my dziękujemy za poświęcony czas i niezapomniane chwile w pięknym Lublinie :) To ja też podzielę się z Wami zdjątkiem, które wysłałam w ramach organizowanej m.in. przez fanklub Winter Storm Poland akcji urodzinowej. Akcja owa skierowana jest oczywiście do Tarji, która 17 sierpnia będzie obchodziła 40. urodziny. Pamiętajmy o nich :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 12, 2017 Mój nowy fotel;) 10 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 12, 2017 Wow Beato! Gdzie to zdjęcie było zrobione? :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 13, 2017 Ta fotka została wykonana w Warszawie w Galerii Figur Stalowych. Prace są niesamowite, większość eksponatów jest w naturalnym wymiarze prototypu, wykonane bardzo precyzyjnie i na pewno z ogromną pasją. Gorąco polecam odwiedzić tą wystawę. Jej centrum mieści się w Pruszkowie. http://www.galleryofsteelfigures.com/gsf Share this post Link to post Share on other sites
LuciferMorningStar 396 Posted July 13, 2017 Beato! Właśnie zdradziłaś zakończenie Gry o Tron ;) Bardzo ciekawe miejsce, chyba się kiedyś tam wybiorę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted October 13, 2017 Podczas wczorajszej wizyty Brother Firetribe we Wrocławiu stanęłam oko w oko z tym oto panem, który okazał się przesympatyczny, otwarty, ciepły i wcale nie taki nieśmiały, jak się spodziewałam. Ta wspaniała chwila zostanie mi w pamięci na zawsze, podobnie jak cały wieczór, bezsprzecznie najbardziej wyjątkowy spośród wszystkich moich dotychczasowych koncertowych doświadczeń. Postaram się sporządzić rzetelną relację z koncertu, choć z pewnością będzie ona również bardzo emocjonalna ♥ Zainteresowanych proszę o cierpliwość ;) Ps. Jak na ciasnotę w "backstage roomie" to zdjęcie wyszło naprawdę pięknie ♥ 7 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 13, 2017 Agniesiu cieszę się, że udało Ci się spotkanie, cierpliwie czekam na relacje:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 13, 2017 To się nazywa szczęście! ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Justyna 4 Posted October 13, 2017 Zdjęcie jest takie urocze, zazdroszczę!! :)) 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 15, 2017 Super, Aga :)! Mina Emppu - bezcenna! Bardzo się cieszę, że udało Ci się spotkać z zespołem i naszym Hobbitem! Nie mogę się doczekać relacji i wrażeń ze spotkania! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted April 24, 2018 Byłam na sesji narzeczeńskiej, z taką kobietą, która robi romantyczne zdjęcia. Bardzo podobało mi się jej portfolio. Współpraca wyszła nam super :) Niżej zamieszczam dwa zdjęcia, udanych jest więcej, ale to może kiedy indziej :D Przynajmniej ja lubię takie zdjęcia - trochę tajemnicze, a trochę bajkowe. 7 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 25, 2018 Kasiu, te zdjęcia są przepiękne :blush:! Bardzo klimatyczne, romantyczne i takie naturalne! Uwielbiam sesje na łonie natury, zwłaszcza kiedy pozuje dwoje zakochanych! Pani fotograf pięknie zaaranżowała pozy, stworzyła taką eteryczną aurę a Wy wyglądacie bosko. Zamieść, proszę, więcej fotek jeśli możesz. Są takie urocze! Ta sesja zachwyciła mnie już wcześniej, gdy przeglądałam fb i do tej pory się zastanawiam, czy wzór na koszuli Twojego narzeczonego w powiązaniu z kwitnącycm drzewem to przypadek, czy celowy dobór garderoby ;)? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted April 26, 2018 Dzięki Aniu :) Okazało się, że mamy podobną wrażliwość, jak pani fotograf i współpraca wyszła nam świetnie :) Nie ustawiała nas w pozy, sami się ustawialiśmy, sporadycznie poprawiała włosy albo rękę, pewnie dlatego wyszło naturalnie. Za kilka dni dostanę obrobione zdjęcia, to wrzucę więcej. Koszula spodobała się Dawidowi i kupiliśmy ją, przy wyborze ciuchów do sesji nie spodziewaliśmy się, że tak świetnie się zgra z kwiatami :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 30, 2018 Śliczne zdjęcia, tylko mogłabyś otworzyć te swoje piękne oczy! :* Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 2, 2018 Hehe, akurat do tych ujęć kazali mi zamknąć :D Wrzucę coś z otwartymi :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 1, 2018 Ponieważ sesja jest opublikowana w sieci, to daję link: http://warsztatspojrzen.pl/kasia-i-dawid-sesja-pary/ :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 4, 2018 Piękne zdjęcia i piękne otoczenie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted February 10, 2020 Z Wrocławia, miasta krasnali, uśmiechają się do Was: Agnieszka(Ada28) i Ania(anulka79) ? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted May 24, 2023 Kontynuując misję, którą jest przypomnienie wszystkim na DE, że żyjemy i mamy się dobrze, pozwólcie, że pomacham wam, szczególnie tym, których nie widziałem dawno i, którzy nawet nie wiedzą, co się ze mną działo. Kłaniam się, ja, moje nowe odpicowane imię: Pietia oraz moje zaimki, zwykle on/jego, ale jak wam wygodnie, bo w polityczną dyskusję nikogo tu bynajmniej wciągać nie chcę. 1 Share this post Link to post Share on other sites