anulka79 1426 Posted October 8, 2016 Jejku, jaki piękny piesek, Cassi :)! Szkoda, że go straciłaś..Moja mama ma dwa "nastoletnie koty"..Zrobi dla nich wszystko! Nawet nie chcę myśleć, co będzie, gdy kiedyś odejdą. Moim zdaniem przyjaźń między człowiekiem a psem/kotem, to taka niezwykła relacja, oddanie i wierność w najczystszej postaci..Kiedyś widziałam takiego mema, gdzie tyłem na jakimś mostku siedzi człowiek, po jednej jego stronie - kot, po drugiej - pies i jedno pytanie: "Kiedy powinienem komuś zaufać? Odp.: Tak na 100%? Kiedy szczeka lub miauczy.." Patrząc na zdjęcia Ali, Cassi, i Evi, widać szczęście! I pupili, i właścicielek :)! 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 8, 2016 piękny odcień włosów blond (naturalny?) Na zdjęciu niezbyt widać - na dole rozjaśniane, a od połowy w górę naturalne :P Foty ze zwierzakami są najlepsze! ♥ Może jeszcze ktoś zechce się podzielić :D Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted October 10, 2016 Właśnie sobie uświadomiłam, że jeszcze nie pochwaliłam się tutaj moimi nowymi okularami. A zamiast zdjęcia z kotem, wstawiam fotkę z najlepszą przyjaciółką. Bo Hera jest zbyt buntownicza, żeby ze mną zapozować. A Ola zawsze się zgodzi :D 11 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted October 31, 2016 Może i Halloween nie obchodzi się w Polsce, ale to nie znaczy, że raz do roku nie można sobie zrobić fotki w niecodziennym, czasem wręcz strasznym makijażu ;) Finally I'm so beautiful, right? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f86/1/16/1f383.png[/img]?https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/fd7/1/16/1f47b.png[/img] 8 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 10, 2016 Wszyscy z formum tacy ładni i fotogeniczni :) Umieszczam tegoroczne jesienne zdjęcie :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 10, 2016 Nightfall, nie działa. :C Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 11, 2016 Ale jak to? :( Ja widzę. No to spróbuję jeszcze raz: Czy działa? 15 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 12, 2016 Teraz działa. :) Ciekawie i tajemniczo, a do tego bardzo ładnie ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 12, 2016 Dziękuję za miłe słowa Paula :* Takie ruiny mam za płotem :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 23, 2016 Nie chwaliłam się jeszcze jak mama mnie załatwiła... Znaczy... poprosiłam o wyrównanie końcówek... Cóż, zwykle robi to doskonale, ale ten jeden raz okazało się, że końcówki jakieś takie nierówne były... Niebawem odrosną... Mają taką właściwość - szybko rosą. :D 10 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 24, 2016 Jak szybko rosną to luzik :D Moje odrastałby z 3 lata xD Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted December 9, 2016 Ekipa forum DE pozdrawia z koncertu Tarji, który odbył się w miniony wtorek we Wrocławiu :) Bawiliśmy się wyśmienicie, a Tarja przekazała nam ze sceny tyle uśmiechu i pozytywnych wibracji, że z pewnością jeszcze długo nie zapomnimy o tym wspaniałym wydarzeniu. To był bezsprzecznie najbardziej wyjątkowy koncert Tarji, na jakim miałam okazję być, i z pewnością napiszę z niego relację :) Proszę tylko o trochę cierpliwości ;) 10 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 9, 2016 Och, kochani :D ! Pozdrawiam Was serdecznie! Cudownie wyglądacie! Wrocław rządzi, bo nawet sama Tarja pochwaliła się pięknymi prezentami jakie tam otrzymała! Oj będzie nas wspominać gdy otworzy te słoiczki i będzie czytać i oglądać album o Polsce ;)! Również przymierzam się do relacji, ale dajcie mi jeszcze trochę czasu ;)! 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted March 11, 2017 W końcu fioletowa ♥ 4 godziny u fryzjera, ale było warto ♥ 8 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 11, 2017 Pięknie! Widać, że włosy zdrowe i silne-super:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted March 11, 2017 Pięknie! Widać' date=' że włosy zdrowe i silne-super:)[/quote'] Moja fryzjerka specjalnie zadbała o to, by po rozjaśnianiu włosy nie wyglądały jak siano ;) po farbowaniu natomiast użyła dobrej odżywki ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 12, 2017 Fajny kolor. Tylko teraz pamiętaj, żeby dbać o te włosy tzn olejować, stosować odpowiednie odżywki. Nie wiem czego użyła Twoja fryzjerka, ale jeszcze nie słyszałam o metodzie na rozjaśnianie włosów, która wcale ich nie niszczy ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted March 13, 2017 Niestety nie pamiętam jak się ten cudowny specyfik nazywał, ale mam nadzieję, że włosy się nie zniszczą. Są moim oczkiem w głowie i dbam o nie najbardziej! ;> Share this post Link to post Share on other sites
Blazej 295 Posted March 29, 2017 Zdjęcie i komentarz autorstwa mojego syna. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted April 12, 2017 Robiąc porządki na laptopie, wpadłam na moje stare zdjęcie. Pochodzi z czasów, kiedy nie kalałam twarzy makijażem. Chyba odzyskałam wiarę w siebie. Całkiem nieźle bez niego wyglądam :P 6 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 30, 2017 Ktoś zgadnie kto to jest? 3 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted June 12, 2017 Little change :blush: ! Już się przyzwyczaiłam (po prawie trzech miesiącach ;) ), więc pora na aktualizację! 8 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 12, 2017 Bardzo mi się podoba Twoja mała przemiana Aniu ,szczegóły Ci już pisałem na fb . 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted June 12, 2017 Aniu, świetnie wyglądasz w tym kolorze!! ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 13, 2017 Bo ładnemu we wszystkim ładnie:) 1 Share this post Link to post Share on other sites