Izzy 699 Posted March 8, 2015 Po genialnym koncercie Lady Pank, z basistą zespołu - Kielichem. Zdjęcie made by Taiteilija. Zdobyłem też autograf od Janka Borysewicza. Chcieliśmy też pogadać chwilę z Januszem Panasewiczem, ale skubany za szybko uciekał :) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 13, 2015 Dawno tutaj nie wrzucałem swojego zdjęcia. :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted March 20, 2015 No więc dawno mnie tu nie było. :D 7 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 25, 2015 Proszę, nie musicie pisać rzeczy w stylu 'dawno nie dodałem/am zdjęcia', każdy dawno nie dodał! : P Zauważyłam, że wszyscy na forum się bardzo wyróżniają wyglądem. Każdy ma charakterystyczną urodę, same pocieszne mordki ^^ Jednak nie wiem co z tymi, którzy się 'ukrywają' i nie chcą ujawnić swojej twarzy, no ale każdy ma swoje podejście. Może ktoś, kto jeszcze nie dodał zdjęcia się skusi? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 28, 2015 Bardzo świeża fota z konwencji Wyborczej Janusza Palikota w Lublinie z której wróciłem przed dwiema godzinami 3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2015 Adi, chyba zniszczyłeś forum xDDD 5 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 29, 2015 Adi, chyba zniszczyłeś forum xDDD Otóż tak... xD 8 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted March 29, 2015 Jakby to internety teraz powiedziały: "Wygryw życiowy" XD 4 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 30, 2015 Adi, proszę o dłuższą sesje?;) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 31, 2015 Dnia 30 marca matka i córka się spotkały w historycznym miejscu w Oświęcimiu, czyli w Aushwitz. A wcześniej przez pół godziny próbowały się poszukać, bo Oświęcim skomplikowanym miejscem jest. ;-; Ja i Paula ♥ 15 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 1, 2015 Mamo, Auschwitz przez "sch", to niemiecki jest. Tak btw. to okazało się dzień później, ze jakbyśmy przeszli przez parking i wyszli inną bramą, zamiast po półgodzinie, spotkalibyśmy się po 2 minutach... Ale co tam. Taki spacerek dookoła obozu. ^^ I lajk za Twą cudną mordkę, mamo. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 1, 2015 Nowa koszulka. Wyczytajcie radość z mych oczu! 10 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 1, 2015 Czy te oczy mogą kłamać? ♥ Zabójcze masz to spojrzenie, Tato :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 2, 2015 Genialny T-Shirt Adrianie. :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2015 Nowa koszulka. Wyczytajcie radość z mych oczu! Tragedia się stała, rada Najtłiszoteri naszej wspaniałej krainy, nas pozostawia. Co z nami będzie? Wszyscy odchodzą i panuje tu cisza. Oj nasza przyszłość, zabalansowywuje się w złym kierunku. Dbajcie o siebie i szukajcie godnych. Czy nadejdzie ten dzień, w którym ocali nas jakiś bohater? Wszyscy liczą na to gdyż pośród naszych polityków pojawiła się korupcja. eehh cięzkie czasy, powiadam zaprawdę ciężkie :/ Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted April 2, 2015 Wstyd Adrian, wstyd.... xD Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted April 7, 2015 No więc, poszłam w ślady Evi i również ścięłam włosy. Trochę mi było ich szkoda, ale włosy przecież odrastają. Na szczęście da się headbagingować :D 9 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2015 Zawsze uwielbiałam Twoje włosy, szczególnie jak robiłaś spam na insta :) Takie były zadbane i w ogóle... ;< 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted April 7, 2015 Zawsze uwielbiałam Twoje włosy, szczególnie jak robiłaś spam na insta :) Takie były zadbane i w ogóle... ;< Tak? To może chcesz 1/3 gęstości moich włosów? Może kiedyś wrócę do tych baaardzo długich włosów, ale nie teraz. Dla mnie aż były za ciężkie. Wydaje mi się, że mogły być ciut dłuższe. W ciągu pół miesiąca odrosną 1-2 cm i będzie ok :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2015 Bardzo chętnie bym wzięła nawet 1/3 gęstości Twoich włosów, bo moje to tylko tragedia, Łotwa i halucynacja. Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted April 7, 2015 Eee tam, da się headbangować więc są wystarczająco długie. Śliczne zdjęcie tak btw. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 15, 2015 Wypoczywamy nad Waldenem xD tak bardzo piękni ♥ Tak, to ja i Adrian. xD 10 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 15, 2015 Wypoczywamy nad Waldenem xD tak bardzo piękni ♥ Ooo tak, jeszcze jak! ^^ I te Wasze miny... Wspaniałe. Ładnie Ci w tej fryzurze, Ev. Chociaż jest krótsza. 2 Share this post Link to post Share on other sites