Ares 1858 Posted November 1, 2013 Zgadzam się z Millą :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 1, 2013 Ależ mam śliczną siostrę, mhrr ♥ I nie kłóć się, Jill, jesteś podobna. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 1, 2013 Podobny kolor oczu (chociaż tutaj to pewnie też kwestia oświetlenia), usta (nie wiem, czy tak wyszły na tym zdjęciu, czy są takie na co dzień, ale są podobne)... Inne brwi, ale to można dopracować, jakbyś chciała się kiedyś upodobnić do niej :P I włosy przy tym oświetleniu wcale nie są najbardziej podobne :P edit: w sumie jak na to patrzę, to mogłabym nawet powiedzieć, że jest prawdopodobne, że na tych dwóch zdjęciach jest ta sama osoba :P Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 1, 2013 Nie wierzę... Dobra, może teraz faktycznie widzę lekkie podobieństwo... coś jak matka-córka :D Ale zaznaczam, że to tylko zdjęcia.W lajfie wyglądam jak pokemon, niektórzy przekonają się w marcu xDDDD Podobny kolor oczu (chociaż tutaj to pewnie też kwestia oświetlenia), usta (nie wiem, czy tak wyszły na tym zdjęciu, czy są takie na co dzień, ale są podobne) Oczy mam szaro niebieskie, co jest wielkim atutem, bo tak naprawdę mogę mieć każdy kolor oczu w zależności od oświetlenia :D Simi też ma takie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 1, 2013 Jill, Ty i Simone macie podobny typ urody- obie jesteście pięknymi kobietami:) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 1, 2013 I tak oto biedna Jill została zbombardowana komplementami. :D Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted November 2, 2013 Simone + Charlotte Wessels :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 2, 2013 Hahaha, kocham was! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 2, 2013 Simone + Charlotte Wessels :D Hm... Ty wiesz, Scav, że coś w tym jest? :D Ale bliżej mojej siostrzenicy do SiSi. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 2, 2013 Moja przyjaciółka mówi, że na niektórych zdjęciach wyglądam jak Ania Dereszowska xDDDD Simone+Charlotte+Ania... muszę być cholerną Miss Universe :DD O Boże, jak śmiesznie xD A jak już tak porównujemy nas do znanych osób, to... PRZEPRASZAM MAMUŚ! Wiem, ze to podłe porównywać kogokolwiek do tego [wstaw wszystkie obelgi jakie istnieją], ale serioooo, tak mi się skojarzyło xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 2, 2013 A mnie nie wiem czemu ludzie porównują do Jakuba Gierszała .. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 2, 2013 Nie wiem kim jest ten człowiek na zdjęciu, ale ja tu nie widzę podobieństwa :P (chodzi mi o porównanie Invi) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 2, 2013 Ale że kim ja jestem? O.O Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 2, 2013 Jill tarzam się po podłodze :D. Joffrey? Serio? Wielkiego podobieństwa nie widzę, ale w sumie... :P Tylko oby Invi nie była tak okrutna jak on. Evi, Invi to jest Joffrey Baratheon z Gry o Tron. Wkurzające książątko -_- @Seppo - fajny kolczyk :happy:. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 2, 2013 Jil świetnie, na prawdę pasuje Ci ten kolor ^^ I rzeczywiście na tym zdjęciu jesteś podobna do SiSi : D Chciałabym Cię spotkać na żywo :c Seba dobra fota. Czy ja widzę kolczyk? : D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 2, 2013 Jestem podłym i wrednym książątkiem z Gry o Tron ;__; Czemu mi to robicie ;__; A co myślicie o tym? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted November 2, 2013 Tak, na twarzy mam nowego przyjaciela :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 3, 2013 Invi, rzeczywiście jest podobieństwo: Ty jesteś ta eksluzywna wersja Emppu:) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 3, 2013 A co myślicie o tym? No tu to już totalne podobieństwo. Emppu się tobą inspirował gdy robił to zdjęcie :D. Wyglądacie trochę jak rodzina, takie osobistości mamy na forum :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 3, 2013 Jestem podłym i wrednym książątkiem z Gry o Tron ;__; Czemu mi to robicie ;__; A co myślicie o tym? Bez kituuuuuuuuuuuu ♥ ♥ ♥ Przepraszam za tego Joffreya, ale naprawdę jak pierwszy raz zobaczyłam Twoje zdjęcia, to sobie pomyślałam o Joffie xDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 3, 2013 Invi, hahah♥ Jesteś dzieckiem Emppu z nieprawego łoża. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 3, 2013 Invi jesteś identyczna jak Emppu :) super :3 Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted November 3, 2013 Jestem podłym i wrednym książątkiem z Gry o Tron ;__; Czemu mi to robicie ;__; A co myślicie o tym? No cóż... ściana w tle podobna xD i ten uśmiech mordercy też. ;__; Share this post Link to post Share on other sites