Milla 2534 Posted March 18, 2014 Metka, zabawniejszy od kodu byłby termin przydatności :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted May 25, 2014 Zawsze chciałam mieć takie tatuaże :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted May 25, 2014 Chce sobie w przyszlosci zrobic tatuaz. Nie mam wybranego wzoru, ale na pewno nie bedzie to byle gowno ;) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted May 25, 2014 18 czerwca w dzień moich 18-nastych urodzin robię sobie (po raz 4) kolczyka w wardze. Tym razem idę do piercera w Kołobrzegu i wszystko będzie pięknie u czyściutko ;) Trzeba jeszcze tylko umówić się wcześniej. Co do tatuaży to jestem zdecydowanie na tak. Sam chciałbym mieć na całej ręce jakiś kolorowy motyw. Musiałbym się dobrze zastanowić co to miałoby być, bo takie tam plamy de facto nie mają żadnego sensu, a tatuaż jest na całe życie ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 4, 2014 Ja na razie mam zrobione 2 dziurki w prawym uchu i zamierzam zrobić sobie u kosmetyczki 3, ponieważ ja jestem wielką fanką kolczyków (niekoniecznie piercingu twarzy itp.) Podobają mi się tatuaże, ale nie jakieś takie bycze, ogromne. Na 18 chciałabym sobie wytatuować napis z pierścienia z mojej ulubionej książki Władcy Pierścieni, wokół mojego nadgarstka. Może ktoś pomyślałby mnie za wariata, ale takie rzeczy mi się po prostu podobają i nie uważam, żeby to mnie oszpeciło. Na pewno też chciałabym wytatuować sobie kawałek tekstu z jednego z moich ulubionych utwór NW :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 5, 2014 zamierzam zrobić sobie u kosmetyczki 3, ponieważ ja jestem wielką fanką kolczyków. Nie, nie rob kosmetyczki, najelpeiej zrobic to w salonie, albo u kogos, kto wie jak przebic ucho igla z wenflonem. Pistolet, ktorego uzywa kosmetyczka uszkadza ucho mechanicznie oraz moze przenosic zakazenia. Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted August 5, 2014 Ja zawsze chciałem mieć tatuaż (najlepiej miecze lub topory) na łydkach lub plecach. Niestety waham się :P na razie mam tylko kolczyk w brodzie Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 5, 2014 zamierzam zrobić sobie u kosmetyczki 3, ponieważ ja jestem wielką fanką kolczyków. Nie, nie rob kosmetyczki, najelpeiej zrobic to w salonie, albo u kogos, kto wie jak przebic ucho igla z wenflonem. Pistolet, ktorego uzywa kosmetyczka uszkadza ucho mechanicznie oraz moze przenosic zakazenia. Dzięki za radę :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 22, 2014 Na starość przestawiło mi się w głowie i marzy mi się taki tatuaż: http://kulttattoo.pl/kult/galerie/6874_u.jpg Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 24, 2014 Nie lubię tatuaży, ale ten by do Ciebie pasował, córuś. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 25, 2014 Chciałabym mieć tatuaż, ale zanim się zdecyduję na jakiś wzór, zdążę się zestarzeć :D Podoba mi się też kolczyk w brwi i w wardze, ale mam ciągle wątpliwości i chyba poprzestanę na podziwianiu :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 26, 2014 Szykuję się do zrobienia kolejnych dwóch dziurek w uszach.Czyli w lewym będą 3, a w prawym 2. Na razie w lewym są 2, a w prawym żebracza jedna. W ogóle dowiedziałam się (dłuugo po tym, jak zrobiłam sobie drugą dziurkę w lewym uchu), że Tuo ma dokładnie tyle samo kolczyków i w dokładnie tych samych miejscach co ja. No cóż... :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 15, 2014 W ogóle dowiedziałam się (dłuugo po tym, jak zrobiłam sobie drugą dziurkę w lewym uchu), że Tuo ma dokładnie tyle samo kolczyków i w dokładnie tych samych miejscach co ja. No cóż... :> Przeznaczenie. xD A myślałam, że już nie znajdujesz tych podobieństw... ;) Btw. podziwiam ludzi, którym chce się codziennie zakładać (inne) kolczyki. Szczerze mówiąc, ja zawsze mam z tym problem. Mając do wyboru: spać 5 minut dłużej i dobrać odpowiednie kolczyki, stawiam na to pierwsze. Kiedy jednak zdarzy się jakiś cudowny dzień, kiedy mam na to czas, to: albo zapominam o takim czymś, że jeszcze są kolczyki w ogóle (wiecie, najniższa szuflada w komodzie - kto by tam zaglądał;)), albo nie ma żadnych pasujących - i w rezultacie nie zakładam żadnych albo jedną z dwóch par, które (jeśli mam czas i pamiętam) noszę na zmianę. ;) I nie ma znaczenia, że mam całą szeroką szufladę poukładanych i posortowanych różnych par... Po prostu. One nie są moim przeznaczeniem. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 15, 2014 Paula też mam małą kolekcję kolczyków ale w pierwszych dziurkach noszę 3 pary na zmianę (zależnie od kolorystyki ubrania), a pozostałych kolczyków, to nawet nie ruszam :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 18, 2014 Też nie ruszam tego drugiego w lewym uchu, bo, chociaż zrobiłam go jakieś pół roku temu, to i tak się o niego strasznie boję. Za tydzień w sobotę umówiłam się na trzeciego w lewym uchu. Już nie będzie tyle, ile ma Tuomas.. :> Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 21, 2014 W salonie, czy ktoś Ci robi "po znajomości"? :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 22, 2014 W salonie, czy ktoś Ci robi "po znajomości"? :D W salonie. Jakby ktoś miał mi przekłuwać igła, to bym chyba tam zeszła... I własnie dzisiaj dorobiłam się trzeciego kolczyka w lewym uchu. Rodzice na razie nic nie zauważyli (tata dowiedział się dopiero parę tygodni temu, że pół roku temu zrobiłam drugiego... xD), ale niekoniecznie muszą wiedzieć wszystko.. .:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 19, 2015 20 godzin od wykonania :) Jeszcze jakiś czas będzie się goić, ale wygląda ładnie :) jaram się! 4 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 19, 2015 Przyznam, że b ładne-ale nie zmieniam zdania co do tych malowanek:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 19, 2015 Wykonanie bardzo ładne, ale imienia bym sobie nie wytatuowała :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 19, 2015 Bardzo ładnie i czysto zrobione, kolorystyka mi się strasznie podoba, ale tak jak Nightfall, nie wytatuowałabym sobie imienia. W ogóle mam problem, żeby wytatuować cokolwiek. No bo wiecie, to zostanie i w ogóle... :D Chciałabym bardzo, nawet wiem co i gdzie, ale jakoś tak nie mogę... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted March 19, 2015 Mam kilka pomysłów ale także boje się by wykonać pierwszy krok :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 19, 2015 Ja już szykuję się na co najmniej dwa kolejne ;) Jeden wiem gdzie, ale jeszcze nie zdecydowałam co, a drugie wiem jak ma wyglądać, ale jeszcze nie wybrałam miejsca :D Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted March 26, 2015 Pare tygodni temu przebito mi chrząstkę w uchu. Jak na razie mam tam zwykłego labreta (dla nieobeznanych w temacie - prosty kolczyk zakręcany kulczką), jednak za jakiś czas wymieniam go na kółeczko. Mam w planach już przebicie drugiego ucha z tym, że te przebicia (2) będą w tkance miękkiej, będą szły pod rząd z góry w dół do płatka ucha. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted April 15, 2015 Marzy mi się taki tatuaż na plecach: http://images.tinypic.pl/i/00655/3nohtlktvkp6.jpg Potrzebuję obiektywnych opinii, czy wam się podoba taki wzór?:D 1 Share this post Link to post Share on other sites