Ares 1858 Posted January 26, 2014 Marcin, nie posądzałam Cię o to. Hahah. xD A o co takiego? :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 26, 2014 O nieprzyzwoite sugestie dotyczące Tuomasa. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 26, 2014 No czasem trzeba mu przypomnieć co może co nie. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 26, 2014 Hahahah, ja - widząc to zdjęcie - pomyślałam, że Nette znalazła jakąś dziurkę w sukience (dlatego tak ją trzyma) i mówi o tym Tuo, który odruchowo spogląda na tę sukienkę. A to ja podobno mam zniszczony mózg. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 26, 2014 Ja mam wrażenie jakby Tuo zerkał na nogi Nettie. :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 26, 2014 Joasia, Tłoś i Kotiletotuus (jakkolwiek się to pisze) To słowo nieodparcie kojarzy mi się z kotletem. Mielonym. Czy to dziwne? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 27, 2014 Joasia, Tłoś i Kotiletotuus (jakkolwiek się to pisze) To słowo nieodparcie kojarzy mi się z kotletem. Mielonym. Czy to dziwne? Hahaha! :D Nie, Milla, to zupełnie normalne... mój chłopak zwykł mawiać: koci-lizus. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 30, 2014 Zdjęcia z książeczki z Showtime Storytime ♥ : 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 3, 2014 O tak! Bardzo ;3 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 3, 2014 Nymf dziękuję za poprawienie humoru piękną Floor ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 3, 2014 No problem zią : D Ale mam nadzieje, że usłyszymy Floor w The Poet And The Pendulum ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 5, 2014 To jest takie słodkie ♥ :D : Hołd dla Whitmana :) : Z czasów kiedy to byli młodzi :P : To jest jakieś dziwne :p : Marco & Emppu :) : 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 5, 2014 Hołd dla Whitmana :) : Też bym się z tymi trzema panami napiła :> Btw, Troy uczy się od najlepszych, skarpetasy i sandały ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 6, 2014 To jest jakieś dziwne :p : Anka, skąd jest ten cytat? W sensie, kiedy Tuo to powiedział? Bo jestem ciekawa, kiedy się zaczął do niej oficjalnie przyznawać. xDD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 6, 2014 Z dedykacją dla Pauli :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 6, 2014 Widziałam już dawno. I nawet mi nie poprawiło humoru, który się zepsuł, kiedy się jednak okazało, że nie wzięli ślubu. Bezbożnicy! XDD Nie no, ale serio, mogli by się w końcu pobrać, a nie. A kiedy dzieci? xD Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 7, 2014 Anka, skąd jest ten cytat? W sensie, kiedy Tuo to powiedział? Bo jestem ciekawa, kiedy się zaczął do niej oficjalnie przyznawać. xDD No właśnie to jest w tym dziwne . Szukałam w ostatnich wywiadach i nic . Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 7, 2014 Hm, szkoda. ;_; Teraz nie mogę mówić z pewnością, że dopiero ostatnio się do niej zaczął przyznawać. To smutne. ;_; xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 8, 2014 Emppu i jego była... Pff... xD Share this post Link to post Share on other sites