Milla 2534 Posted October 13, 2013 Na pierwszym jest jak nie ona o.O To ramię jest takie... Niefloorowate :D W każdym razie, pierwsze jest fajne, nie wygląda tak "masywnie" jak zwykle, ślicznie wyszła. Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted October 15, 2013 O matko... Moje życie już nigdy nie będzie takie same ;_; Co ona odstawia, w blond było jej pięknie. Blond Floor akceptuję pełną piersią :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 15, 2013 O, nein :) Dobra, może w przypadku Floor to nie blond, tylko ciemny blond : ) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted October 15, 2013 Dokładnie to chodziło mi o ten kolor: [video=youtube] Cudnie :3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 19, 2013 Ostatnie: Emppu Netoperek! ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 21, 2013 Królowe na jednej scenie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted October 21, 2013 MAM WAS! :happy: Zdjęcie robił jakiś ninja :ninja:, chyba. Zdjęcie maestro zrobione po tym jak ujrzał Emppu, piekącego nad ogniskiem "jakąś podejrzaną kaczkę, która coś gadała i miała taki śmieszny niebieski kubraczek". 1 Share this post Link to post Share on other sites
Duana 12 Posted October 21, 2013 Z serii jak byli dzieciakami :) Floor : Mała Floor wygląda jak Łucja z ,,Opowieści z Narnii" :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 21, 2013 @Taiteilija: staaaaaaaaare. Z ciekawszych to raczej to: (Nie wiem, czy nie było). Jeszcze z nagrywania The Heart Asks Pleasure First: Ym. Znalazłam to przez przypadek. Dziiwne. XD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted October 21, 2013 Poproszę film z tego koncertu. Teraz. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted October 21, 2013 Ym. Znalazłam to przez przypadek. Dziiwne. XD Brak stylu - jest Dziwne miejsce - jest Dziwna mina - jest Żarcie (jak na wszystkich zdjęciach na jej blogu) - jest Czaszki - są Nie widzę tu nic dziwnego :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted October 24, 2013 Wydaje mi się, że ona nie zdawała sobie sprawy przez te wszystkie lata że śpiewała w kapeli metalowej... Rozumiem (for example) nie gustować w czerni, nie gustować w tym stylu (or smth), ale mogła przymknąć na to trochę oko. Oj ta Anetka :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 25, 2013 Seppo wokalistka czy wokalista metalowy to, co obwieszać się trzeba żelastwem i nosić gorące obcisłe stroje... Nie ważny strój, bo Damy Nightwisha maja wysoka klasę i ciesze się, że nie robią mrocznych makijaży jak typowa gotka czy metalówa :) Queens ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 25, 2013 Popieram Seppo, wokalistka w metalu po prostu zwyczajnie zle wygląda w ciuszkach prze kolorowanych czy zbyt ubajerowanych. Marcin, wokalistka w metalu nie musi mieć łańcuchów, krzyży- to nie o to chodzi. Aneta nie miała tu wyczucia. Jej sceniczny image nigdy nie skojarzyłabym z cięższą muzyką- bardziej country!;) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 25, 2013 Wokalista czy wokalistka Metalowa ,nie musi być przebrany w jakiś odlotowy ciuch czy robić złe miny ,Wokal metal musi mieć w sercu i go czuć każdym milimetrem swojego ciała przez które przechodzi dreszcz metalowej nuty ,to samo jest z fanami metalu ,cio z tego że się ubierze czarne ciuch koszulke kapeli ,w której wszyscy chodzą ,glany skoro nie czuje się metalu i go nie rozumie wtedy to nie metal tylko dupa wołowa w stylu oni słuchają to ja też muszę,a jak się go zapyta o cokolwiek to gada takie pierdoły że niech lepiej słucha Bibera i ubiera się na różowo ,przerabiałem w swoim życiu wiele takich ludzi 4 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 25, 2013 to samo jest z fanami metalu ,cio z tego że się ubierze czarne ciuch koszulke kapeli ,w której wszyscy chodzą ,glany skoro nie czuje się metalu i go nie rozumie wtedy to nie metal tylko dupa wołowa w stylu oni słuchają to ja też muszę,a jak się go zapyta o cokolwiek to gada takie pierdoły że niech lepiej słucha Bibera i ubiera się na różowo ,przerabiałem w swoim życiu wiele takich ludzi Popieram :) Lepiej nosić metal w sercu i chodzić w dresach/kolorowo/whatever niż ubierać się jak metal i słuchać całkiem innej muzyki, i mówić, że Nirvan jest świetnym muzykiem XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 27, 2013 Marco z wokalistka Sirenie Ailyn ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 28, 2013 Anetka i madame Floor razem :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 29, 2013 Piękna królowa Tarja ♥ Nasi Nightwishowscy rycerze pasowali by do trylogii Władcy Pierścieni :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 3, 2013 Nie wiem, czy było, ale... ...takie tam fotki z Simone ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites