Lester 48 Posted August 12, 2013 Tarja ma rewelacyjmy głos a urody można jej po zazdrościć Anette jest dobra, czasem zdarza jej się zafałszować i łazi za mną fakt że jest 2 lata starsza od mojej mamy w sumie ona mogła by nią być, nie miał bym nic przeciwko ale swojej nie oddam :) Floor też ma super głos podoba mi się ale czasem straszy mnie na niektórych zdjęciach Wszystkie +++ Ciesze się że mogłem je poznać Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 12, 2013 Tarja jest piękna i najlepsza ale Floor mi się bardzo podoba ale wolę Tarje ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 13, 2013 Anette żeś se dobrała faceta.. on jest za brzydki dla tej ślicznej księżniczki.. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 13, 2013 Zostaw już tego pana w spokoju, może nie jest przesadnie piękny, ale chyba nie to się liczy, hm? Skoro Anette go wybrała, to musi być, przynajmniej według niej, fajny facet :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 13, 2013 Poza tym, IMO pasują do siebie :) coś ludzi do siebie przyciąga i póki jest im dobrze razem to niech się sobą cieszą :) Powinniśmy życzyć im jak najlepiej. Anetka chyba dobrze wie co robi ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 13, 2013 Nettie wygląda na szczęśliwą, a to jest najważniejsze :) Nie wygląd się liczy, a wnętrze :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 13, 2013 Dokładnie, Simo :P Także, hm, młoda para wprawdzie tego nie przeczyta, ale ja i tak życzę im żeby żyli sobie długo i szczęśliwie razem :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 14, 2013 Dokładnie :) niech będą ze sobą szczęśliwi Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 20, 2013 Wspaniały Emppu : 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 20, 2013 Wspaniały Emppu : [ciach] Śnił mi się dzisiaj . :D o.O 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 20, 2013 Serio? Mnie się nigdy nie przyśnił nikt z NW... ;((( Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 20, 2013 To widać masz fajne masz sny Dark Moon ;) Mi tylko parę razy się przyśnili :P Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 20, 2013 Dziś się bardzo zdenerwowałam , bo obudziłam się dosłownie kilka sekund przed rozpoczęciem koncertu . :< Udało mi sie tylko pogadać chwilę z Emppu i przybić z nim żółwika . ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 20, 2013 W pierwszej chwili skojarzyło mi się z sumo i zapaśnikami, patrze, a tu Floor o.O 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 20, 2013 Wspaniały Emppu : [ciach] Piękny hobbit jest piękny ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 20, 2013 To ja też może powzdycham do hobbita. Moja wielka trójca zdjęć Emppu Chociaż oczywiście posiada on o wiele więcej pięknych zdjęć, jednak te trzy są wyjątkowe ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 21, 2013 Jak już jesteśmy przy zdjęciach Emppu, to ja uwielbiam to: ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Duana 12 Posted August 26, 2013 Serio? Mnie się nigdy nie przyśnił nikt z NW... ;((( Mi się kiedyś śniło, że poszłam do kuchni, weszłam, patrzę, a tam Tuomas, Jukka, Emppu i Marco siedzą i jedzą tosty :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 26, 2013 Serio? Mnie się nigdy nie przyśnił nikt z NW... ;((( Mi się kiedyś śniło, że poszłam do kuchni, weszłam, patrzę, a tam Tuomas, Jukka, Emppu i Marco siedzą i jedzą tosty :happy: [offtop]Z czyyym? Może z dżemem? ^^ A może popijali je przyjacielem Marco...? A w ogóle to ja też chcę mieć takie fajne sny ;c[/offtop] Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted August 27, 2013 Pozostałe fotki z sesji a la wiking, jednej z najlepszych jesli chodzi o Marco. 8 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 27, 2013 O tak! Wiking z niego świetny ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 27, 2013 Jakiż on jest piękny ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 27, 2013 Jak się ogoli to pogadamy -,- 1 Share this post Link to post Share on other sites