Nymphetamine 958 Posted July 19, 2013 Ty to u mnie chyba wszystko wchłonęło, dlatego były takie dziwne haha. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 19, 2013 No możliwe xD Albo wódkę miałaś niedobrą :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 19, 2013 Nie no, żartuję przecież XD Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 20, 2013 Nawiązując do Pijanych misiów z poprzednich postów to ja słyszałem o Skitlesówce wódka lub spiritus + Skitlesy podzielone kolorami Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 20, 2013 Też słyszałam, ale nie miałam okazji pić niestety. Może kiedyś na jakimś zlocie? :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 20, 2013 O matko, zawsze tak bardzo chciałam tego spróbować *.* Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 20, 2013 Ano możesz podesłać, choć i tak wątpie, że będe robić : Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 20, 2013 http://www.joemonster.org/p/554938/size/oryg o to przepis na Skitlesówke Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 20, 2013 Dzięki! Powiem, że nie tania przyjemność haha. Ale już zaczynam kminić skąd wziąść szklane butelki ;3 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 20, 2013 szczególnie zielona i bordowa jest podobno dobra Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 1, 2013 Nareszcie (jak to brzmi) dodam coś od siebie. Pijam kawę codziennie rano, potem na wieczór kakałko. W Chorwacji mama dała mi spróbować piwa Karlovaćko Lemon. Dobre ♥ I Heineken też dobre. Moja mama mnie demoralizuje ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 1, 2013 W Chorwacji mama dała mi spróbować piwa Karlovaćko Lemon. Dobre ♥ I Heineken też dobre. Moja mama mnie demoralizuje ;_; Mnie przyjaciółka chciała upić w jej urodziny. Jakby nie wiedziała, że ja nie piję. Postanowienie sprzed iluś tam lat. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 20, 2013 Ja na razie nic nie pije po ostatnim weselu mam dosyć alkoholu... Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 20, 2013 Marcin przejdzie Ci za dwa dni xD Chociaż po tegorocznych studniówkach miałam taki wstręt do wódki, że na sam zapach/widok było mi nie dobrze ._. To obrzydzenie trzymało dobrych kilka miesięcy :< 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 21, 2013 Mam nadzieje ze mi przejdzie bo od soboty mnie żołądek boli.. :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 21, 2013 Po dwóch tygodniach urlopu jakoś mi nie przeszła ochota na drinka, a tylko 2 dni abstynencji;) Napiszcie proszę, jakie są Wasze ulubione drinki tzn. mixy alkoholowe? Nie przepadam za takimi opcjami ale jestem ciekawa smaków:) Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 2, 2013 Bardzo lubię Lecha i Wojaka Toż to nie piwo, a siki... Piwa które warto spróbować i przekonać się jak powinno smakować piwo, bo zakładam że pijemy nie żeby się "najebaaać". To piwa z AleBrowaru, Pinty, Brew Doga itd. nie jest to tani interes, cena za butelkę zaczyna się od 6/7 zł. Przy czym mamy w tym wypadku do czynienia z piwem na kilku chmielach, bardzo dobrej jakości wodzie i aromatach które czuć. Typowym przykładem piwa które potrafi zaskoczyć jest piwo z browaru Pinta - Viva la wita - pierwsze starcie z tym piwem czujemy delikatny aromat owoców (pomarańcza), potem lekka goryczkę piwną opartą na chmielach amerykańskich, a na samym końcu posmak który zostaje jest właśnie typowo owocowy. Generalnie ilość rodzajów piw z tych browarów potrafi powalić, od typowych jasnych piw przez piwa "mleczne", owocowe, po bardzo mocne ciemne piwa z wysoką ilością ekstraktu. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 2, 2013 Wykwintne te Twoje piwka Ivan:) Większość jednak smakuje się w nazwanych przez Ciebie "sikaczach". Ja generalnie nie przepadam za piwami, czasem owocowe czy miodowe- najlepiej zimniutkie w gorące dni. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 2, 2013 Czy wykwintne coraz więcej ludzi to pija. Przykładem jest Poznań gdzie w odległości 300 metrów mamy dwa puby w których nie zobaczysz Lechów, Żubrów itd. a tylko i wyłącznie takie piwa. I w piątki i soboty jest problem z miejscami siedzącymi tam. ;) Ja wiem że do pewnych smaków się dorasta i nagle zauważa się że dobre piwo jest lepsze od piwa. Czy że dobre wino do kolacji może naprawdę być dużą przyjemnością, pomijając fakt ceny za butelkę :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 2, 2013 Za winami też nie przepadam, preferuję czystą wódkę, ewentualnie mocno ziołowe napitki- tak już mam:) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 2, 2013 Hortica- mniam;) Share this post Link to post Share on other sites
Nomad_Shakyor 8 Posted January 26, 2014 Najbardziej lubię trunki irlandzkie i szkockie :D Rum, whisky, ciemne piwo, genialne :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 10, 2014 Jejciu jaki ja dziś odkryłem fajny napój gorący mleczny rozpuszczone krówki cukierki we wrzącym mleku poezja! Moze to nie alkohol ale to jest pyszne ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites