Invidia 621 Posted October 29, 2013 Ja nie lubię Gwiezdnych Wojen, dzięki. xD Ale do Harysia Forda mam sentyment przez Indianę Jonesa. ;) Kocham faceta ♥ Ale to i tak przez GW. Jak ja kocham GW *.* Share this post Link to post Share on other sites
Nomad_Shakyor 8 Posted January 26, 2014 Christopher Lee, Sean Connery, Evan McGregor i inni brytyjscy i szkoccy aktorzy :D Z polskich lubię gwiazdy filmów lat '90 i początku XXI wieku jak np. Boguś Linda, Cezary Pazura, czy Agnieszka Włodarczyk :) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted August 12, 2014 Bardzo lubiłam Robina Williamsa. Najbardziej podobały mi filmy "Jumanji" i "Pani Doubtfire, ale w każdym filmie, w którym grał nie sposób było go nie zauważyć. Każda postać dopracowana do perfekcji, wczuwał się w role i miał poczucie humoru. Miły, sympatyczny człowiek, świetny aktor. To szok, że on nie żyje. Jakaś masakra. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 12, 2014 Robin Williams był długo moim ulubionym aktorem za rolę w Stowarzyszeniu Umarłych Poetów. Jednak moim ukochany aktorem jest Samuel Vauramo. Kto ogląda fińskie filmy, wie o kogo chodzi. :3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 13, 2014 Dla mnie Robin wyróżniał się doskonałą acz specyficzną grą aktorską. Cenię go za wybiórcze role, nie należy jednak do moich faworytów. Przykro bardzo, że już niczego dla nas nie zagra:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 22, 2015 Dziś wybitna aktorka, jedna z moich niekwestionowanych faworytek kończy 66 lat- Sto lat Meryl Streep:) 2 Share this post Link to post Share on other sites
ciociosan 11 Posted June 25, 2015 Meryl Streep- bardzo dobra aktorka, choć wolę te z młodszego pokolenia np. Scarlet Johannson. Share this post Link to post Share on other sites
ThomasJefferson 9 Posted June 25, 2015 Z ulubionych aktorów: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Alan Rickman (dla młodszego pokolenia znany chyba głównie jako Snape z HP), Heath Ledger, Charles Dance. Z aktorek: Helena Bonham-Carter, Maisie Williams (za perfekcyjnie odegraną jedną z najtrudniejszych ról żeńskich - Aryę), Maggie Smith 2 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 25, 2015 Z ulubionych aktorów: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Alan Rickman (dla młodszego pokolenia znany chyba głównie jako Snape z HP), Heath Ledger, Charles Dance. Z aktorek: Helena Bonham-Carter, Maisie Williams (za perfekcyjnie odegraną jedną z najtrudniejszych ról żeńskich - Aryę), Maggie Smith Dostajesz plusa z Charlesa Dance'a. :happy: Nikt tak wybitnie nie tańczy w lateksowej miniówce, jak on. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Gabrysia Wilk 31 Posted April 1, 2017 Moimi ulubionymi aktorami są Russell Crowe i Joaquin Phoenix (obaj grali w moim ulubionym filmie "Gladiator"). Nie dość że świetni aktorzy, to jeszcze niesamowicie przystojni. Z aktorek lubię Jennifer Lawrence. Share this post Link to post Share on other sites
Elkuska88 0 Posted May 28 Dla mnie jednym z ulubionych aktorów jest Tom Hanks. Uwielbiam jego wszechstronność i to, jak potrafi wcielać się w różnorodne role – od dramatów, przez komedie, aż po filmy akcji. Jego kreacje w "Forrest Gump" czy "Zielonej mili" są po prostu niezapomniane. ___________________________________ Zobacz kursy Autocad online! Share this post Link to post Share on other sites