Dark 184 Posted July 22, 2013 haha, zapraszam następnym razem jak będę musiała bawić się w kucharkę :D Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 22, 2013 Superos żarcie, proste a jaki efekt. ;) Też mieszać w garach lubię i co jakiś czas powtarzać owo poniżej przedstawione na zdjęciu danie: W garze: I na talerzu: Chili con carne by Selvish. *omnom nom nom nom...* Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 22, 2013 Przez was jestem głodna :C A ja jadłam dziś świeże czarne porzeczki ze śmietaną i z cukrem. Coś w sam raz dla mnie: proste, szybkie, gotować nie trzeba umieć, a jakie dobre ♥ No i siostra zrobiła pizzę ze szpinakiem ♥ I hołmmejd lody ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted July 22, 2013 A ja ostatnio jem bardzo dużo sałatek z pomidorów, cebuli i bazylii ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 22, 2013 Pomidory to moje ulubione warzywo ♥ Niedługo dojrzeją nasze ^^ Nasze są przewyborne. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 23, 2013 Nie wierzę własnym oczom: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted July 23, 2013 Zobacz sobie więcej: :P https://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=653&q=carving&oq=carving&gs_l=img.3..0l10.2881.4428.0.4738.7.6.0.1.1.0.141.704.1j5.6.0....0.0..1ac.1.20.img.oeR-VmCoqMA *.* Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 24, 2013 Beti, to chyba nie jest wykonane z tych owoców ... no bo jak można w takim miękkim owocu jak truskawka coś takiego wykonać? : o Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 24, 2013 Właśnie dlatego napisałam : "Nie wierzę własnym oczom":) Chociaż jak ludziska potrafią coś wyskrobać łebku od zapałki? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 24, 2013 Chociaż jak ludziska potrafią coś wyskrobać łebku od zapałki? Jakim kurde cudem?! ; oo Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 24, 2013 Ale majstersztyk ,wow szacun dla wykonawcy Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 27, 2013 Latem jemy lżej i zdrowiej. Sprzyja temu jednoczesny wysyp różnych warzyw i owoców. Jakie jest Wasze letnie menu? Poproszę przepisy na ciekawe dania:) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 4, 2013 Czaszeczki :3 A ja ostatnio jak mi się nudziło znalazłam taki: Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 4, 2013 Ja w garach nie mieszam, bo mamuśka nie pozwala mi się tam tykać od małego. Zawsze wyganiała mnie z kuchni - a nóż nabrudzę, zwalę coś, zepsuję... Dlatego teraz ciemna masa w gotowaniu ze mnie. Nie umiem nawet obrać kartofli i poszatkować cebuli... Szatkowanie? Jak ja nawet kroić nie umiem xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 4, 2013 Ja sobie sam jedzenie przyszykuję. Ale nie ręczę, że wszystko w kuchni (ewentualnie wsi) będzie wyglądało tak, jak wcześniej ^_^ Mogą się zdarzyć pewne wybuchy, czy coś... Zacytuję moje słowa "W kuchni to ja się zabiję, przy okazji wysadzając pół wsi" ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 4, 2013 Podpiszę się pod Wami, ale ja jestem kobietą. Wypadało by umieć gotować, a tu dupa ;d Za każdym razem coś rozbiję, stłukę, uszkodzę siebie, rodzinę i kuchnię. Moim największym osiągnięciem do tej pory bez większych wypadków jest zrobienie jajecznicy i paru przypalonych naleśników. Ostatnio u cioci uczyłam się robić tort urodzinowy dla wujka, nawet się udał... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 4, 2013 Podpiszę się pod Wami, ale ja jestem kobietą. Wypadało by umieć gotować, a tu dupa ;d Oj tam, wypadałoby. Kto powiedział, że akurat baby mają gotować? Znajdź sobie samca który umie i zagoń go do kuchni :P Mój największy sukces kulinarny to samodzielnie zrobiona pizza. Ale nie mam chyba zdolności, a już na pewno mnie to nie kręci. Lubię jeść, ale gotować mi się nie chce. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 4, 2013 Podpiszę się pod Wami, ale ja jestem kobietą. Wypadało by umieć gotować, a tu dupa ;d Invidia, chyba sobie żartujesz. Jakby mi jakiś facet powiedział, że kobieta jest od gotowania i jeszcze od sprzątania to bym mu (za przeproszeniem) jaja urwała ; ) Obowiązkami trzeba się dzielić po połowie. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 4, 2013 Ale skoro zostanę starą panną, to muszę jakoś przeżyć ;d tak zupki knorr codziennie jeść... Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 4, 2013 Dlaczego starą panną zostaniesz? : o Co do tych zupek, to taki syf i sama chemia, a i tak smakują 3 Zawsze jak taką zjem, to mam wyrzuty sumienia :c Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 4, 2013 Podpiszę się pod Wami, ale ja jestem kobietą. Wypadało by umieć gotować, a tu dupa ;d Invidia, chyba sobie żartujesz. Jakby mi jakiś facet powiedział, że kobieta jest od gotowania i jeszcze od sprzątania to bym mu (za przeproszeniem) jaja urwała ; ) Obowiązkami trzeba się dzielić po połowie. Słuchaj Nymphe, Invidio, słuchaj Nymphe! I dlaczego stara panna? Optymistka skończona :P A zupki faktycznie są dobre. Ale ja jem praktycznie tylko na wyjazdach. Mniam ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 5, 2013 W biedronkowej gazetce promocyjnej znalazłam mnóstwo smacznych propozycji wprost z Azji. Mniam. Jutro albo w środę robię sajgonki ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 7, 2013 Nie ma to jak dzisiejsze nie mienie weny i usmażyć frytki ale nie mrożone tylko domowej roboty z parówkami :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 7, 2013 Przypomniałam sobie przepis na ciasteczka owsiane. W środku skórka pomarańczy. Share this post Link to post Share on other sites