beatag60 2263 Posted August 29, 2013 Morderca, wiem:) Wyłąpuj babole- tu potrzeba precyzji i cierpliwości, podziwiam:) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 29, 2013 Invi, może mogłabyś być kolejnym korektorem? :P Aha, ty już się wzięłaś za coś innego. Wobec tego nie było pytania. Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 30, 2013 Z chęcią pomogę tłumaczyć (ang.) ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 30, 2013 Ja mogę też tłumaczyć nieco z fińskiego, jeśli to kogoś urządza. :> Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 30, 2013 Paula, świetnie:) Szperaj fińskie "infoperełki" itd i tłumacz:) Możesz zacząć od piosenek NW po fińsku? Bardzo prosimy?:) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 30, 2013 Okej, tylko mój fiński nie jest piękny, a większość tłumaczeń polega na skakaniu ze słownika do słownika. xD Ale mogę spróbować. :> Chyba najłatwiej będzie z Eramaan albo Kuolema... Zobaczymy. :> Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted September 3, 2013 Przepraszam - wyjazd i 2 tygodnie bez neta - stąd brak odzewu ;) No ja mam się zajmować chyba w dalszym ciągu korektą - w miarę czasu i możliwości oczywiśćie. Okazjonalnie mogę się podjąć jakiegoś tłumaczenia z angielskiego. :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 3, 2013 Jasne Freyja, cieszymy się że wróciłaś i chcesz dalej budować z nami DE. Zapraszamy do wyboru ew. projektów do tłumaczenia i liczymy na korektę:) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted September 6, 2013 Sporo osób przybyło ostatnio do DE, więc mam takie pytanie, czy ktoś nie chciałby pomóc przy tłumaczeniu biografii NW? :) Każda pomoc się liczy, więc jeśli ktoś jest chętny to zgłaszajcie się tutaj albo na PW. :) Wtedy wszystkim zainteresowanym wszystko dokładniej opowiem i wytłumaczę :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 10, 2013 Melduję, że dostałam od Dark emaila z rozdziałem z Once upon a Nightwish i jutro spróbuję się z nim zmierzyć :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 11, 2013 Świetnie Milla, gratuluję ambicji- dziękuje za pomoc:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 12, 2013 May I have your attention please? Poszukuję osób chętnych do pisania tekstów w języku POLSKIM. Kogoś, kto umie napisać recenzję, opowiadanie... Kto lubi język polski i wie jak go używać ;) Czy znajdą się tu takie osoby? :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 13, 2013 Tak. Znaczy myślę że tak. Zazwyczaj takie tworki jak recenzja czy opowiadanie mi dobrze idą. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 13, 2013 Świetnie, bardzo się cieszę :) W takim razie w najbliższym czasie wszystko ci wytłumaczę ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 14, 2013 W sumie ja też. Ale jestem leniwa, więc potrzebuję osoby zmuszającej do terminów. :> Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 14, 2013 Paula - o to się nie martw, będą terminy ;) niedługo otrzymacie informacje, tylko musimy najpierw dokładnie wszystko ustalić ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 9, 2014 Dzień dobry. Poszukuję tłumaczy chętnych do pracy :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 9, 2014 Jesli to teksty, to jestem chetna, ale jesli cos dluzszego, to niestety wypadam. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 9, 2014 Coś dłuższego... zdecydowanie... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted January 10, 2014 A o co dokładnie chodzi? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 13, 2014 Jak będzie coś oprócz tłumaczeń, to chętnie pomogę : ) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 10, 2014 Kochani! Bardzo potrzebujemy ludzi chętnych do tworzenia DE. Głównie tłumaczy. Z zapałem. Sporo jest do tłumaczenia, a wciąż pojawia się coś nowego. Nie oferujemy nic w zamian, nawet ciasteczek, ale za to jaka to jest satysfakcja - zobaczyć swój tekst na stronie :) no i świetny sposób na ćwiczenie języka angielskiego (oraz polskiego, korekta wytknie wam wszystkie błędy i wytłumaczy dlaczego ma być tak, a nie inaczej!). To jak będzie? Pomożecie? PS. W pakiecie śliczny kanarkowy kolorek nicka i posada Redaktora. Gwarantowane. Póki będą jakieś efekty :P EDIT: Osoby chcące pisać artykuły w języku ojczystym również poszukiwane !!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 11, 2014 Evi, ja mogę się pisać na to, ale jedynie jeśli będzie miało być tak, jak ustaliliśmy poprzednio, gdy byłaś w Poznaniu. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted April 11, 2014 Mogę coś przetłumaczyć. Wolałabym tekst, niż ze słuchu :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 20, 2014 Prośba do tłumaczy. O ile możecie - nie tłumaczcie zaimków osobowych (ona, ja, my). Zwłaszcza przed czasownikami. Większość wyrzucam. Share this post Link to post Share on other sites