Sami 3171 Posted May 9, 2015 ^^ Dajcie mi najbardziej (wg Was) przereklamowaną piosenkę świata. :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 9, 2015 [video=youtube] Co roku podczas świąt mam wrażenie, że jak otworzę lodówkę, to wyskoczy z niej George i będzie to śpiewał prosto do mojego ucha :confused: Nie wiem jakim cudem ciągle to grają. To największy shit, jaki w życiu słyszałam (no może bywały gorsze, ale nie puszczali ich przez ponad 20 lat w radiu i innych mediach!) 5 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted May 10, 2015 Odwieczny sylwestrowy kawałek...do puszczania przed północą;) Chyba nie ma osoby, która nie skojarzyłaby tego słynnego riffu..aż do znudzenia 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 11, 2015 [video=youtube]www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg The most overrated song in the world ever forever and after forever. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 17, 2015 Wieem, że już dawno miałam to zrobić, ale oczywiście, jak to ja, zapomniałam... Cóż, lajki mówią same za siebie, nie ma bardziej przereklamowanej piosenki od Smells Like Teen Spirit, chociaż muszę przyznać, że na studniówce skakało się do niej bardzo przyjemnie :D Adrian, Your turn ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 17, 2015 W takim razie poproszę od Was dowolny słowiański utwór/soundtrack. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 17, 2015 To może tak: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 17, 2015 A co tam xD [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted May 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9y9DfylJoXw Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted May 18, 2015 Ode mnie dudy, gęśle i mandola w "Słowiańskim Tańcu":) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 19, 2015 Wybacz Adi, że takie krótkie ale to jest genialne. :D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 24, 2015 Wrzuciliście naprawdę świetne propozycje i było ciężko wybrać jedną. Ostatecznie wybieram propozycję Maćka, która idealnie wpisuje się w mój aktualny nastrój. :) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted May 25, 2015 Okay. To ja poproszę o jakiś polski utwór. Gatunek dowolny. Dobry tekst będzie dodatkowym plusem. Jeśli już koniecznie jakiś popularny wykonawca, to raczej mniej znany kawałek, nie wrzucajcie klasyków. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 25, 2015 [spotify] [/spotify] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 25, 2015 EDIT: Zmieniam! Na inną piosenkę Julki! :3 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites