Naevey 47 Posted February 23, 2015 Nie wiem, szczerze mówiąc, jaki to ma związek z folkiem, ale zapodam: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted February 23, 2015 Ja się za bardzo na folku nie znam, ale może takie coś? :P [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 23, 2015 Pora na wyniki :D Latawce – ogólnie całkiem dobra piosenka, ale w niektórych momentach wokal mi się nie podobał The Circle – cudo, zapada w pamięć, genialny tekst Johhny, I hardly Knew Ya – kiedyś już to słyszałam, dobry kawałek :D Frozen Sun – przyjazna muzyczka, ale bez rewelacji Satanismus – no cóż, przyznam, że nawet tego nie włączyłam, widzę po tekście, że to nie moje klimaty (jestem moherem) ;) Dikanda – całkiem całkiem, ale wschodnie rytmy to jednak nie mój styl Arcadia – nie wiedziałam, że oni śpiewają też po fińsku! Piękny tekst, muzyka jak zwykle u nich bywa - niesamowita Bo Jo Cie Kochom – fajne!! Jakieś takie.. góralskie? :D Jaassa Varttunut – muzyka bez zastrzeżeń, gdyby tylko wokal był inny… Dziękuję wszystkim za propozycje! Ostatecznie wygrywa "The circle", najlepiej trafia w mój gust zarówno muzyka jak i tekst. A więc Lucid - make a wish ;) Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted February 25, 2015 Chciałbym usłyszeć kapele rockową oczywiście z nie banalnym damskim wokalem,bez growlu,lecz przyjemnym głosem i melodyjnym graniem tylko bez popu i pop rocka chciałbym ;) P.S oczywiście zespoły o których nie słyszałem bądź nie słuchałem do tej pory mile widziane i nie koniecznie z symfonicznego światka;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 25, 2015 [spotify]spotify:track:7eoYlMdVgDaS0p19YzJRCU[/spotify] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted February 25, 2015 [spotify]spotify:track:7eoYlMdVgDaS0p19YzJRCU[/spotify] Adrian,kojarzę skądś tą kapele :P Czy tam na wokalu udziela sie azjatka? : P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 25, 2015 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted February 25, 2015 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted February 26, 2015 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted February 27, 2015 Ok to robię podsumowanie,choć jestem zajęty troche świętowaniem swoich urodzin : P Krypteria-Nie przypadła mi do gustu ta kapela,głos wokalistki nie za bardzo przemawia do mnie.. Evanescence-Pisałem,że chciałbym usłyszeć zespół który nie słyszałem bądź taki o którym słyszałem a nie słuchałem go,Evanescence to kapela dobre mi znana : P O.N.A-Generalnie już klasyk rodzimy,mimo,to nigdy nie byłem fajnem kapeli pani Agnieszki :P Halestorm-Dobry,rockowy kawałek choć tyłka nie urywa ;) The Pretty Reckless-Tutaj znajduje to o czym pisałem wcześniej,jest to kapela której nazwa obiła mi sie o uszy,lecz nie przesłuchałem żadnego z ich numerów;) Wokalistka ma całkiem ciekawy wokal jak i sam zespół przyjemnie z powerem potrafi zagrać ;) Reasumując Maggie wygrywasz ;) Your Turn ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 28, 2015 Ou, dzięki! Tylko teraz o co poprosić.... Ok, musisłam się długo zastanowić. Poproszę wasz ulubiony utwór z gier. Do dzieła! Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 28, 2015 Hmmm wybór taki trudny Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 28, 2015 Earth 2160 - za samą grą nie przepadam, ale zakochałam się w tym kawałku [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted February 28, 2015 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted February 28, 2015 Wszyscy chyba kojarzą z jakiej gry (: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 28, 2015 [video=youtube] Cały OST jest śliczny, aż nie mogłam się zdecydować, który utwór podesłać c; Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted February 28, 2015 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 1, 2015 [video=youtube] :sleepy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 2, 2015 Wszystkie propozycje były świetne! W moich ulubionych znalazła się propozycja Milli, taka łagodna i kojąca, no i muzyczka z Herosów, nie zapomnę do końca życia ♥. Ale wygrywa 98wercia, jakoś ten utwór najbardziej mi się spodobał. Weroniko, teraz ty! 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 3, 2015 O wow :D dzięki ;) To ja poproszę... taki kawałek przy którym usypiacie. (Lepiej by było jakby był spokojny :P) Taką waszą kołysankę :D Miłej zabawy :) Share this post Link to post Share on other sites