Naevey 47 Posted February 13, 2015 Akurat jak sie rok szkolny kończył, ta piosenka cały czas chodziła mi po głowie: Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted February 13, 2015 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 13, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BIQ1iMGcWrY :-D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 14, 2015 Nie kojarzy mi się z niczym, ale wprawia mnie w dobry nastrój. Po prostu :P [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted February 18, 2015 Sami, nie trzymaj nas dłużej w niepewności i wskaż zwycięzcę. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 18, 2015 Ciężko się przyznać, ale zapomniałam o tym, że wygrałam zapodaj i że powinnam wybrać zwycięzcę... No nic, czas to zrobić teraz, jak najszybciej :)) A więc tak: Fuck you było bardzo kuszącą propozycją, ustawiło się w kolejce do wygranej zaraz na samym starcie ;) Poza tym podśpiewywałysmy to z współlokatorką pod koniec semestru do naszej prowadzącej z chemii (razem z 'You're too mean, I don't like you" the Neighbourhood) Propozycja Freyi tym razem absolutnie do mnie nie przemawia, niestety :< Pendulum, Pendulum, tralala, when I'm falling down, will you pick me up again..." - znam, przesłuchałam miliardy razy i powiem w sumie, że Pendulum nie daje mi aż takiego energetycznego kopa jak np. Queen :) A co do Queenów, to kolejny mocny kandydat na wygraną. Tylko trochę wolny. Prawdziwego kopa daje . Naprawdę daje kopa do życia ;) Kukurydzki nie zrobiły na mnie wrażenia, średnio mi się podoba ich muzyka :< Lady Pank jest ok, dopisuję do kolejki na wygraną ;) U2 - uwielbiam Ordinary Love, piosenka jest piękna i bywały czasy, że męczyłam ją bez przerwy Pumped Up Kicks! A więc tak się ta piosenka nazywała! Foster the People znam z radia, ale nigdy z konkretnych tytułów :) Malinowy król też średnio mi się podoba... :< Ale za to ostatnia propozycja tak wbija się w mózg, że nie jestem w stanie jej wyrzucić... I crashed my car into the bridge. I watched, I let it burn. I threw your shit into a bag and pushed it down the stairs. .. cóż... :) I cóż mogę wiele powiedzieć... I don't care, I love it. Evi, rzucaj wyzwanie :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 18, 2015 Łoooo tego się nie spodziewałam xD dzięki, Sami :) I jestem nieprzygotowana. Nie wiem czego chcę. Hmm, czuję wiosnę w powietrzu, więc poproszę o coś lekkiego, zwiewnego, w takim wiosennym klimacie. Żeby chciało się podśpiewywać siedząc na trawie w chłodnym wiosennym słońcu. Chyba duże pole do popisu? Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 18, 2015 Z płyty o bardzo odpowiednim tytule - The first days of spring :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted February 18, 2015 Mam dwa możliwe utwory do wyboru: "Got my mind set on you" i "Man of a simple pleasures". Znając życie i prawa Murphy'ego pewnie wybiorę to co będzie słabsze. Ale trza spróbować: Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 18, 2015 Musiałam pogrzebać trochę w głowie i przypomniało mi się to: [video=youtube] Pewnie dlatego, że w tekście jest I am the force that in springtime will grow ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 19, 2015 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 19, 2015 [video=youtube] :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 20, 2015 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 21, 2015 Sami - już na początek coś co mi wpada w ucho, takie spokojne, takie wiosenne... Naevey - wybrałeś chyba ten bardziej pasujący kawałek ;) bardzo energetyczny, czy wiosenny? To bardzo ogólne pojęcie, każdemu z wiosną kojarzy się coś innego. Ale tak, na pewno ma szanse ;) hietAla - to jest śliczne! Magiczne! Uwielbiam takie klimaty. Nie wiem czemu, ale skojarzyło mi się w pewnym momencie z Anną Marią Jopek :D Nightfall - polski akcent. Świetny wybór. Nostalgia się włączyła... Ares - zupełne zaskoczenie, nie spodziewałam się takiej propozycji od ciebie, ale na plus ;) Izzy - tutaj za to bez zaskoczenia, ale również na plus (coś czuję, że ciężko będzie wybrać...) Milla - rozwaliłaś mnie totalnie xD "przyroda jak zwrotka - niedorozwinięta" ♥ Maggie - kolejna świetna propozycja... Dobrze, dobrze, tylko wybór coraz trudniejszy... Żeby nie przedłużać - wybieram to, co najbardziej wryło mi się w czaszkę i pałeczkę przekazuję hietAli ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 21, 2015 Jupii! :D Z racji, że ostatnio króluje u mnie folk to poproszę jakieś ładne folkowe kawałki :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 21, 2015 Myślałam też nad Clannadem, ale w końcu zdecydowałam się na coś polskiego. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted February 21, 2015 Piękny utwór w wykonaniu Blackmore's Night ;) [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 21, 2015 A irish folk się nada? :D [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QKIocZ3WbgE 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted February 21, 2015 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 21, 2015 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 21, 2015 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 22, 2015 [video=youtube] :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted February 22, 2015 Przyjemna nuta nowo odkrytego przeze mnie zespołu Beyond the Black ;) [video=youtube] Bardziej żywiołowy utwór tej samej kapeli ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites