Maciek 1188 Posted June 23, 2013 Szkoda że tak mało osób.. Hanzel und Gretyl- nie znałem, intensywne, marszowe. Warlock-Doro ma świetny głos to wiadomo a i kompozycja jak na nich całkiem zgrabna. Apo -lubię, ma wciągający klimat z tym że to zdajsie cover. Wszystkie są dobre więc nie wiem, ostatnio czytam ksiażkę o III rzeszy to niech będzie w klimacie propozycja Evi ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 23, 2013 Dziękuję :) Ja poproszę o jakiś fajny indie rock. Evi - 10 Freyja - 7 TheEscapist - 5 Sami the Owl - 5 Sionqa - 5 BlackSymphonia - 2 Maciek - 3 Pablito - 1 Nymphetamine - 1 Maggie- 1 Milla - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 23, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Ak6aEugqbw Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 23, 2013 Mój ulubiony kawałek Arcade Fire :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 24, 2013 Dałabym Imagine Dragons, ale znasz, to może Kasabian: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 24, 2013 Dziękuję za propozycje. Co ciekawe, o większości tych zespołów słyszałam wcześniej, ale jakoś nigdy nie zapoznałam się z ich piosenkami... Największy problem miałam między propozycjami Sami i Maggie. Ale coś wybrać trzeba. A że nastrój dzisiaj mam średnio dobry, tak jak i wczoraj, to jakoś bardziej do mnie przemawia Kasabian. Gratuluję Maggie, your turn. Evi - 10 Freyja - 7 TheEscapist - 5 Sami the Owl - 5 Sionqa - 5 BlackSymphonia - 2 Maciek - 3 Pablito - 1 Nymphetamine - 1 Maggie- 2 Milla - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 24, 2013 O dziękuję ;). Hmm o co ja mogę poprosić? Może jakiś taki szalony rock/metal, coś zabawnego i niekoniecznie na serio. By pojawił się uśmiech na twarzy lub mózg na ścianie :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 24, 2013 Pewnie to już kiedyś wrzucałam, ale kiedy ktoś mówi śmieszne, niepoważne i ryjące mózg, to przychodzi mi na myśl tylko Electric Six :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 24, 2013 ^.^ [video=youtube] Pozwolę sobie zmienić zdanie :D Wiem, że już je tu kiedyś wrzucałam, ale po prostu uśmiech sam mi się pojawia od nich na twarzy :D Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted June 24, 2013 wydawało mi się że wrzuciłem w południe linka ale widać było to tylko preview - Stolen Babies czyli znak że w USA też można spotkać nietuzinkowe rzeczy ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 24, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yu3Rfc9fr-0 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 25, 2013 Wszystkie propozycje były naprawdę dobre, a że znałam tylko Kabanosa to wybór miałam trudny. Żeby nie przedłużać, wybieram Sami, bo to takie naprawdę dziwne i bez sensu :happy:. Także Sami +1. Evi - 10 Freyja - 7 TheEscapist - 5 Sami the Owl - 6 Sionqa - 5 BlackSymphonia - 2 Maciek - 3 Pablito - 1 Nymphetamine - 1 Maggie- 2 Milla - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 26, 2013 Już mi brakuje pomysłów na zadania... Coś lekkiego, hipisowsko - pacyfistycznego i optymistycznego proszę :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 26, 2013 Hmm... nie wiem czy o to chodziło, ale najwyżej jeszcze zmienię: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 26, 2013 nie wiem, czy to może być... [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 26, 2013 Nie wiem o co chodzi, dlatego wysyłam to. Eddie Vedder - Rise I przepraszam za brak linku, ale nie mam dostępu do komputera : ( Jak dam radę to zedytuję i wkleję ;3 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 27, 2013 Hmm...[video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 27, 2013 Było ciężko wybrać pomiędzy Lennonem a Vedderem, ale do soundtracku z Into the Wild od zawsze mam słabość :) Nymph +1 Evi - 10 Freyja - 7 TheEscapist - 5 Sami the Owl - 6 Sionqa - 5 BlackSymphonia - 2 Maciek - 3 Pablito - 1 Nymphetamine - 2 Maggie- 2 Milla - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 27, 2013 Uhuhu ♥ Ja proszę o hmm hm nie mogę się zdecydować :< Proszę o jakiś niski wokal, coś jak Ville Vallo w niektórych swoich piosenkach : ) Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 27, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qdTDFUaaL9s 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 27, 2013 To może jakiś inny fajny Fin :> [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites