Taiteilija 2754 Posted April 7, 2014 Chellenge accepted! :happy: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 7, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_HUIWb774uk Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 7, 2014 Pierwsze, co mi do głowy przyszło: [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 7, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lRQGQ_aX3IA folk/black metal Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted April 7, 2014 [video=youtube] Folk/pagan metal z północnej granicy ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 8, 2014 No to musi być Eluveitie :P [video=youtube] Tylko ten 40 sekundowy początek sobie przesuń bo gadanie Chrigela :P Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted April 8, 2014 Każda propozycja mi się podobała! Taiteilija : Korpiklaani nie mają sobie równych, jeśli chodzi o folk metal. Utwór znam i bardzo mi się podoba. Ostatnio zasłuchałem się w albumie "Ukon wacka". Sami : Po przesłuchaniu twojej propozycji, byłem pewny, że nikt nie zdoła cię przebić. Fajne brzmienie. Końcówka idealna! Tak bardzo irlandzka :) Ares : Arkona i utwór, który zaproponowałeś brzmi bardzo rasowo i ludowo. Podoba mi się! Freyja : Mocne! Czegoś takiego chciałem. Czegoś takiego jak Waylander. Sølvi : Im idziemy głębiej, tym lepsze są wasze propozycje. Wielki plus. Do tej pory to nucę. Mike : Genialny utwór! Język ojczysty grupy wykonującej ten kawałek (litewski? tak przynajmniej znalazłem w google) nadaje uroku kompozycji. Simo : Różnorodność wykorzystanych instrumentów to wielki atut twojej propozycji. Ludowość jest tutaj najważniejsza :) NightwishAnka : Połączenie skrzypiec z mocnym gitarowym brzmieniem brzmi wręcz idealnie. Dodajmy do tego jeszcze wokal i mamy utwór, który zapada w pamięci. Jillian: Dropkick Murphys zaproponowała już Sami. Mimo to utwór jest bardzo dobrą propozycją. Po przeanalizowaniu wygrywa: Simo +1 pkt Evi - 20 Freyja - 18 Sami - 12 Sølvi - 18 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 7 Milla - 5 Jillian - 8 Dark - 4 Ares - 7 Nightfall - 4 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 2 Ivan - 1 Excalibur - 11 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 3 Annaif - 2 Taiteilija - 1 prostreet94 - 1 Simo - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 9, 2014 Ojaaaa :D Omnia po raz kolejny zapewniła mi zwycięstwo :D To ja poproszę... Pięknej ballady, w której odpłynę w zaświaty :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 9, 2014 Ballada z zaświatów, sztuk 1: [video=youtube] Słuchać po zmroku ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 9, 2014 Moja kochana ballada. ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted April 9, 2014 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted April 9, 2014 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted April 9, 2014 Tatuśka zwinęła mi May it be! I co ja tero poczne! ... może coś czego nie znasz... [video=youtube]www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0 No dobra. To jest najpiękniejsza ballada... wszyscy i tak znają :D Życie xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 9, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=icO4gps51Oc Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 9, 2014 Wygrywa Sami, tak krótko mówiąc :P Evi - 20 Freyja - 18 Sami - 13 Sølvi - 18 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 7 Milla - 5 Jillian - 8 Dark - 4 Ares - 7 Nightfall - 4 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 2 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 3 Annaif - 2 Taiteilija - 1 prostreet94 - 1 Simo - 12 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 9, 2014 Kiitti :) Postawiłeś mnie przed trudnym zadaniem, zadać coś, czego jeszcze nie było. Dobra, dam coś dziwnego. Bardzo. Piosenkę z rudą/rudym na wokalu, plz :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 9, 2014 [video=youtube] No dobrz, zmienię, Weronika dodała Epikę minutę wcześniej, więc... Share this post Link to post Share on other sites