Freyja 228 Posted December 5, 2013 To ja też polecę soundtrackiem, bo właściwie to było jedno z pierwszych moich skojarzeń XD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted December 5, 2013 [video=youtube]http://youtu.be/-NNauRhDaWs Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 5, 2013 To jest takie zimowe ♥ Miałam fazę rok temu przed świętami :D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 6, 2013 Ode mnie masz ślicznego aniołka pana Holopainena ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 7, 2013 Dziś po południu wybiorę zwycięzcę, przepraszam za poślizg ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 7, 2013 Indica - Children of Frost Sorki, ale jestem na tel i sie spiesze :/ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 7, 2013 Taaaak... Moje popołudnie jest o jedenastej wieczorem, fuck the system xD Przepraszam :D Nightfall - Edzio *.* Przeczuwałam, że się tu pojawi. Ubóstwiam muzykę do tego filmu. Coś niesamowitego. *.* Sami - ładny utworek :) Tylko że mi to się przesadnie z zimą i śniegiem nie kojarzy... No, może delikatnie, ale to dlatego, że sugeruję się twoim skojarzeniem. Marcin - hah, nieśmiertelny kawałek :D Lubię. Chociaż czasem mam też wrażenie, że trochę mi się przejadł. Śonqa (dla mnie nigdy nie będziesz jakąś tam Solvi, przykro mi :P) - no, tej piosenki nie mogło tu zabraknąć :-D Uwielbiam ją śpiewać. Sympatyczna jest. Kojarzy mi się z siedzeniem w ciepłym domu przy kominku, piciem herbaty i gapieniem się to na choinkę, to za okno, na padający śnieg. ♥ Fruja - nooo, nareszcie coś, czego ani trochę nie kojarzę :D Harrego nie oglądałam, ale to, co wysłałaś, jest śliczne. I zimowe. I... ♥ Mam słabość do muzyki filmowej :D Ex - całkiem przyjemne, ale... Mimo, że to "Christmas Song", jakoś nie widzę oczyma duszy tych płatków śniegu bombardujących ziemię, przykro mi ;-; Już "Amarantine" było, imho, bardziej zimowe :D Jill - racja, bardzo zimowe ♥ Widzę las. Cichy. Mroźny. I śliczny. I drzewa z gałęziami uginającymi się pod śniegiem. I strumyk, który, nie wiedzieć czemu, nie zamarzł. Łaaadnie tam. Jak u nas w lesie. ♥ Paula - oj, lubię tą piosenkę ♥ Śliczna jest. A aniołek, jak zwykle, uroczy :-D Btw, zastanawiam się nad kupnem tego nowego albumu (pewnie i tak go nigdzie nie znajdę :D), żeby mieć coś świątecznego do włączania w wigilię. Dejv - hm. Chyba wolę fińską wersję. Ale ta też jest w porządku. :) Dużo tego. I weź tu coś wybierz. Hmmmmmmm. *** Ych. Dylemat. Ale niech będzie Fruja i jej Harry, bo tego wcześniej nie znałam :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 7, 2013 Och, dziękuję :) To ja mam takie życzenie: coś po francusku ^^ Tylko najlepiej nie jakieś znane hity - zaskoczcie mnie :D ___________________ I punktacja jeszcze :P Evi - 17 Freyja - 14 Simo - 7 Sami - 9 Sølvi - 12 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 6 Maggie- 3 Milla - 4 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 5 Nightfall - 3 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 8, 2013 Nie wiem czy to znane, czy nie, ale za francuskim nie przepadam. To jedna z niewielu piosenek, jakie w miarę lubię w tym języku. Nie licząc Edith Piaf, ale miało być bez hiciorów :P [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted December 8, 2013 :( Francuski ;( :( Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 8, 2013 http://touch.dailymotion.com/video/xtcqg_passi-calogero-face-a-la-mer_music Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted December 8, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W1oL4kPVZEA Mam straszny sentyment do tej piosenki :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 8, 2013 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kqLp7g29bfk Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 8, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 8, 2013 Zapewne znasz, ale to pierwsze, co przyszło mi do głowy :-D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 8, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ObPsIckcKQM Piosenka jest bardzo stara, bo śpiewały ją francuskie... zakonnice ;p. Ta wersja ma lepszą jakość itd., bo nagrano ją do serialu o jakże wymownej nazwie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 9, 2013 Evi - miło mi się słuchało, ale trochę brakuje żebym zaliczyła do faworytów. Ivan - Ha, jaka odmiana! Mocniejsze uderzenie :devil: Całkiem to przyzwoite. Zaliczam do potencjalnych zwycięzców. zUazenek ^^ - fajna gitarka. Jest nieźle, ale jakoś bez zachwytów. Było stawiać na tych Kanadyjczyków nooo :P Dave - haha, rap i rock. Też pewien sposób na zaskoczenie mnie XD Nawet ok. Excalibur - się trochę w czsie cofnęłam... Ale było przyjemnie ;) Marcin - znam tę wersję ;) Poza tym jest to powszechnie znany utwór (chociaż w innej aranżacji), więc nie do końca podpada pod moją prośbę. Nightfall - em, takie średnie to dla mnie. Nie przypadło mi do gustu. Milla - tak, znam. Dzięki za przypomnienie tej wersji. ;) Maggie - jakie fajne :D Takie wdzięczne. Ja to kupuję. Może wygra? No to teraz mam mały problem, bo dwie kompletnie różne bajki - Maggie, czy Ivan... Ok, niech będzie - jednak miazga mocnego uderzenia \m/ tym razem. Ivan - punkt dla ciebie :D Evi - 17 Freyja - 14 Simo - 7 Sami - 9 Sølvi - 12 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 6 Maggie- 3 Milla - 4 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 5 Nightfall - 3 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Ivan - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 9, 2013 No to ja bym chciał coś ze sceny numetalowej ;) ale nic amerykańskiego i znanego :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 9, 2013 Nie wiem, czy znasz. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 9, 2013 Nie bardzo orientuję się w tych podgatunkach podgatunków... Ale mam nadzieję, że to nu :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 9, 2013 Ja również miewam problemy z nazywaniem odpowiednio gatunków muzycznych, ale co tam, strzelam xD [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 10, 2013 @Nymphetamine - to ja lubię, dobrze, mocno, z naleciałościami Korna. @Sami - gatunek spoko, tylko sama kapela jakaś bez mocy :( @Evi - nie nie nie błagam nie po Polsku...mam mdłości jak słyszę polski po za Jazzowymi kawałkami Nymphetamine wygrana ;) Evi - 17 Freyja - 14 Simo - 7 Sami - 9 Sølvi - 12 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 7 Maggie- 3 Milla - 4 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 5 Nightfall - 3 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Ivan - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 10, 2013 Dzięki :> Hmm o co mogę prosić .. Jakiś fajny power metal : ) Share this post Link to post Share on other sites