Sølvi 237 Posted November 29, 2013 [video=youtube] Przepraszam, że jeszcze raz zmieniam, ale... musiałam ^^ (Warto wgłębić się w tekst ^^) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 29, 2013 Kansas - Dust In The Wind : ) Piękna, spokojna piosenka o przemijającym życiu. Nie wiem, czy już tego nie proponowałam gdzieś, ale nie chce mi się grzebać i szukać : P Wybacz za brak linku, ale znajdziesz bez problemu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 29, 2013 Na ukojenie nerwów - The Verve ;) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 29, 2013 Znowu TCW pojade XDD [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted November 29, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 29, 2013 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted November 29, 2013 Wdech http://www.youtube.com/watch?v=0ZIBfWxg3Lo wydech... ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 30, 2013 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 2, 2013 Wybaczcie dziś wieczorem ogłoszę zwycięzce :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 3, 2013 Kochani wszystko było piękne jak bym miał opisać wszystko, to czasu, by zajęło, ale wygrywa Sølvi twoja propozycja była magiczna, a solówki sprawiały ze musiałem poogłaszać głośniki bomba.:) Nymf nie ma za co znalazłem bez trudu tez świetna piosenka szkoda ze tu nie mogą wygrać 2 osoby, bo byście razem wygrali. :) Evi - 17 Freyja - 13 Simo - 7 Sami - 9 Sølvi - 12 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 6 Maggie- 3 Milla - 3 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 5 Nightfall - 3 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted December 3, 2013 (Jakie dać życzenie, żeby nie zabić tego tematu, jak same skomplikowane rzeczy mi przychodzą -.- ?) *5 min później* Eaeaeaeaeeee... o! Piosenkę o miłości, szczęśliwej... bez słów :cool: (jakieś nucenie, lalala może być). Cały haczyk polega na tym, z jakimi emocjami kojarzy się dany instrumental ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 3, 2013 [video=youtube] Jak szczęśliwa miłość, to koniecznie z filmu dla dzieci :) (btw najpierw wpadłam na genialny pomysł wysłania tu marsza weselnego, ale sobie odpuściłam :P) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 3, 2013 Jak piosenka o miłości to ta: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 3, 2013 OMG, przepraszam, ale to moje pierwsze skojarzenie xD [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 3, 2013 OMG, przepraszam, ale to moje pierwsze skojarzenie xD [video=youtube] Hehe, mi też to przyszło do głowy jak myślałam, co by tu wrzucić :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted December 3, 2013 Pozwolę sobie na wybranie już :P nightwishmaster666 - bez słów miało być, nononono :P Ivan - są różne odcienie miłości :P Ta love do mnie nie przemówiła, ale dobrze wiedzieć, że Materia coś nagrywa, bo myślałam, że już się rozpadli ^^ Milla - Szczerbatek ♥ ♥ on był genialny *.* a w sumie nie wiem, czy to było takie romantyczne jak Czkawka z pięści potem dostał :D Jillian - ogólnie nie przepadam za takimi wynalazkami, z całym moim uwielbieniem dla skrzypiec ^^ Maggie - strasznie posępny ten początek ^^ potem jest już "ładnie" Evi - nie masz za co przepraszać, w sumie jeden z faworytów, klasyka zawsze na + :P Punkt dla Szczerbatka ♥ Evi - 17 Freyja - 13 Simo - 7 Sami - 9 Sølvi - 12 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 6 Maggie- 3 Milla - 4 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 5 Nightfall - 3 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 4, 2013 Ooo, mój najbardziej przeuroczy smok pod słońcem wygrał ♥.♥ Dziękuję, Śonqo :3 (a w ogóle to może i dostał z pięści, ale buziaka też, poza tym lot był romantyczny :3) To ja poproszę... Hm, niech pomyślę... Dobra, wiem. Tym razem zimowo-pogodowo - poproszę utwór, który kojarzy wam się z padającym śniegiem. C; Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 5, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 5, 2013 Nie wiem dlaczego kojarzy mi się to z zimą. I z tańcem płatków śniegu ;) Może to ten rytm... [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 5, 2013 Klasyk świąteczne i zimowe :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted December 5, 2013 [video=youtube] Brakuje mi tego tutaj ^^ Share this post Link to post Share on other sites